تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 124 از 221 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    من یک ماهی هست میرم باشگاه

اقا من تو تمرین پرس سینه و پرس بالا سینه خیلی ضعیف هستم و بعد یک ما بیشتر از 7.5 نتونستم بزنم

چیکار کنم بهتر بشم ؟

چيزي كه تو اين ورزش خيلي خيلي اهميت داره صبر و حوصله است پس صبر كنيد و مطمئن باشين كه نه شما و نه هيچ كس ديگه تو يه ماه بيشتر از اين نميتونن بزنن.

2. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلاممن یک ماهی هست میرم باشگاه اقا من تو تمرین پرس سینه و پرس بالا سینه خیلی ضعیف هستم و بعد یک ما بیشتر از 7.5 نتونستم بزنم چیکار کنم بهتر بشم ؟

سلام دوستِ عزیز ,

مطلبی رو خدمتِ شما و دوستانِ دیگه عرض میکنم شاید به دردتون بخوره :

تارهای ماهیچه ای که یک عضله رو میسازه , در دورانِ جنینی به وجود میاد و تعدادش تا آخر عمر ثابت هست و تغییر نمیکنه حتی با ورزش و دوپینگ .

با ورزشِ مناسب و حساب شده فقط میشه کاری کرد که این تارهای ماهیچه ای تا حدی ضخیم بشه با تراکم پروتئین به دور اون و قوی تر بشه .

اگر کسی ذاتاً و مادرزاد تعداد تارهاش کمه و به اصطلاح ضعیف البُنیه هست , نمیتونه خودش رو با ورزش تبدیل کنه به یک فردِ عضلانی بلکه فقط میتونه در حدِ توان و ظرفیتِ تارهایِ عضلانیش اونها رو قوی کنه .

تمام کسانی که پرورش اندام کار میکنند مادرزاد عضلانی هستند .

به همین دلیل هست که با پرورش اندام بسیار قوی میشند چون اصلاً تعداد تارهایِ ماهیچه هاشون زیاد هست و بعضیاشون حتی تارهای عصلاتشون هم مادر زاد ضخیم هست .

اولاً هرگز توقع نداشته باشید که یک شبه ره صد ساله برید و در یک مدتِ کوتاه نتیجه ی بزرگی به دست بیارین .این دنیا طوری طراحی و خلق شده که هرگز چیزی مجانی به کسی نده .

پول خرج کنین , وقت بذارین , از خوراکیهای خوشمزه ی مُضر چشم پوشی کنین و غذاهای مفید بخورید و از هورمونها و تحریک کننده ها و سیگار و قلیون و مواد مخدر و مشروبات الکلی و افراط در سک س خودداری کنید , غصه و حسرتِ دنیا رو نخورید , همیشه و در همه حال حتی در سخت ترین لحظات زندگی لبخند امید به رحمتِ لا یتناهی خدای متعال رو بر لب داشته باشین و صبور باشین و ادامه بدین, , اونوقت هر نتیجه ای که گرفتین بگین خدا رو شکر .

من یه نفر رو میشناسم که لاغر بود اما چابک و سریع و فعّال و سالم .اما قدرِ این نعمتِ ارزشمندِ الهی رو ندونست و رو آورد به پودرهای پرورش اندام و داروهایِ به اصطلاح چاق کننده و نتیجه اش این شد که مبتلا شد به پوکیِ سریع استخوان و یکی از کلیه هاش رو از دست داد برای ده کیلو چاق شدن !!!! .معامله ای که واقعاً ضرر خالی بود .

حالا دیگه نه خبری از اون چالاکی و چابکی هست نه اون سلامتیِ بی نظیر .

اون مونده با یک کلیه که اون هم وضع درستی نداره و استخوانهای پردرد و بدن خموده و کسول.

وَمَن يُبَدِّلْ نِعْمَةَ اللّهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءتْهُ فَإِنَّ اللّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ

سوره : البقرة - آیه : 211

کسی که نعمتی رو که خدا بهش ارزانی داشته با چیز دیگری عوض کنه , سر و کارش با خداوند شدیدُ العقاب هست .

موفق و موید باشید
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 30-05-2012 at 15:38. دليل: سطر

4. 8 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قسلام دوستِ عزیز , مطلبی رو خدمتِ شما و دوستانِ دیگه عرض میکنم شاید به دردتون بخوره :

تارهای ماهیچه ای که یک عضله رو میسازه , در دورانِ جنینی به وجود میاد و تعدادش تا آخر عمر ثابت هست و تغییر نمیکنه حتی با ورزش و دوپینگ .

با ورزشِ مناسب و حساب شده فقط میشه کاری کرد که این تارهای ماهیچه ای تا حدی ضخیم بشه با تراکم پروتئین به دور اون و قوی تر بشه .

اگر کسی ذاتاً و مادرزاد تعداد تارهاش کمه و به اصطلاح ضعیف البُنیه هست , نمیتونه خودش رو با ورزش تبدیل کنه به یک فردِ عضلانی بلکه فقط میتونه در حدِ توان و ظرفیتِ تارهایِ عضلانیش اونها رو قوی کنه . تمام کسانی که پرورش اندام کار میکنند مادرزاد عضلانی هستند .

به همین دلیل هست که با پرورش اندام بسیار قوی میشند چون اصلاً قوی هستند . اولاً هرگز توقع نداشته باشید که یک شبه ره صد ساله برید و در یک مدتِ کوتاه نتیجه ی بزرگی به دست بیارین .این دنیا طوری طراحی و خلق شده که هرگز چیزی مجانی به کسی نده . پول خرج کنین , وقت بذارین , از خوراکیهای خوشمزه ی مُضر چشم پوشی کنین و غذاهای مفید بخورید و از هورمونها و تحریک کننده ها و سیگار و قلیون و مواد مخدر و مشروبات الکلی و افراط در سک س خودداری کنید , غصه و حسرتِ دنیا رو نخورید , همیشه و در همه حال حتی در سخت ترین لحظات زندگی لبخند امید به رحمتِ لا یتناهی خدای متعال رو بر لب داشته باشین و صبور باشین و ادامه بدین, , اونوقت هر نتیجه ای که گرفتین بگین خدا رو شکر .من یه نفر رو میشناسم که لاغر بود اما چابک و سریع و فعّال و سالم .اما قدرِ این نعمتِ ارزشمندِ الهی رو ندونست و رو آورد به پودرهای پرورش اندام و داروهایِ به اصطلاح چاق کننده و نتیجه اش این شد که مبتلا شد به پوکیِ سریع استخوان و یکی از کلیه هاش رو از دست داد برای ده کیلو چاق شدن !!!! .معامله ای که واقعاً ضرر خالی بود . حالا دیگه نه خبری از اون چالاکی و چابکی هست نه اون سلامتیِ بی نظیر .

اون مونده با یک کلیه که اون مم وضع درستی نداره و استخوانهای پردرد و بدن خموده و کسول

.وَمَن يُبَدِّلْ نِعْمَةَ اللّهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءتْهُ فَإِنَّ اللّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ سوره : البقرة - آیه : 211

کسی که نعمتی رو که خدا بهش ارزانی داشته بخواد با چیز دیگری عوض کنه , سر و کارش با خداوند شدیدُ العقاب هست .

موفق و موید باشید
    سلام منم کاملا با شما موافقم برخلافه بیشتر دوستانمون که بحثشون درمورد کدوم مکمله و اینا جوابه شما کاملا منطقی و قانع کنندس منم خودم با مکملها مخالفم
    به نظرم اگه دوستمون 1الی 1.5 ساعت قبل تمرینش الویه یا یه میان وعده بخوره که کربوهیدرات داشته باشه موقع تمرین انرزی بیشتری داشته باشه وشاید بتونه بیشتر وزنه هاشو ببره بالا البته بازم گر صبر کنی زغوره حلوا سازی
    یا علی

6. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قسلام دوستِ عزیز , مطلبی رو خدمتِ شما و دوستانِ دیگه عرض میکنم شاید به دردتون بخوره :

اگر کسی ذاتاً و مادرزاد تعداد تارهاش کمه و به اصطلاح ضعیف البُنیه هست , نمیتونه خودش رو با ورزش تبدیل کنه به یک فردِ عضلانی بلکه فقط میتونه در حدِ توان و ظرفیتِ تارهایِ عضلانیش اونها رو قوی کنه . تمام کسانی که پرورش اندام کار میکنند مادرزاد عضلانی هستند .

به همین دلیل هست که با پرورش اندام بسیار قوی میشند چون اصلاً قوی هستند . اولاً هرگز توقع نداشته باشید که یک شبه ره صد ساله برید و در یک مدتِ کوتاه نتیجه ی بزرگی به دست بیارین .این دنیا طوری طراحی و خلق شده که هرگز چیزی مجانی به کسی نده . پول خرج کنین , وقت بذارین , از خوراکیهای خوشمزه ی مُضر چشم پوشی کنین و غذاهای مفید بخورید و از هورمونها و تحریک کننده ها و سیگار و قلیون و مواد مخدر و مشروبات الکلی و افراط در سک س خودداری کنید , غصه و حسرتِ دنیا رو نخورید , همیشه و در همه حال حتی در سخت ترین لحظات زندگی لبخند امید به رحمتِ لا یتناهی خدای متعال رو بر لب داشته باشین و صبور باشین و ادامه بدین, , اونوقت هر نتیجه ای که گرفتین بگین خدا رو شکر .من یه نفر رو میشناسم که لاغر بود اما چابک و سریع و فعّال و سالم .اما قدرِ این نعمتِ ارزشمندِ الهی رو ندونست و رو آورد به پودرهای پرورش اندام و داروهایِ به اصطلاح چاق کننده و نتیجه اش این شد که مبتلا شد به پوکیِ سریع استخوان و یکی از کلیه هاش رو از دست داد برای ده کیلو چاق شدن !!!! .معامله ای که واقعاً ضرر خالی بود . حالا دیگه نه خبری از اون چالاکی و چابکی هست نه اون سلامتیِ بی نظیر .

اون مونده با یک کلیه که اون مم وضع درستی نداره و استخوانهای پردرد و بدن خموده و کسول

.وَمَن يُبَدِّلْ نِعْمَةَ اللّهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءتْهُ فَإِنَّ اللّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ سوره : البقرة - آیه : 211

کسی که نعمتی رو که خدا بهش ارزانی داشته بخواد با چیز دیگری عوض کنه , سر و کارش با خداوند شدیدُ العقاب هست .

موفق و موید باشید
    اولا ما 2 نوع تار عضلانی داریم 1.تند انقباض 2.کند انقباض که با تمرین های خاص میشه اونو تحریک کرد که ربطی به این چیزایی که گفتین نداره.
    دوما قهرمان مستر المپیا , دوریان یتس تیپ بدنی اکتومورف داشت(اکتومورف به بدن های لاغر و بدنی که سخت وزن میگیره میگن) که بهترین بدن رو داشت.چطور اون تونست همچین بدنی رو بسازه؟
    سوما کسی که مکمل اصل تهیه کنه این عوارض ها رو تجربه نمیکنه مثل این میمونه به کسی که میخواد صورت جذاب و نرم و بدون جوش و لک داشته باشه بگی کرم مصرف نکن(اگه کرم هم تقلبی باشه حتما صورت رو داغون میکنه اینو به حساب کرم نریزین که صورت رو خراب کرد )
    چهارما این دوستی که میخواد رکوردهاش بهتر بشه با تمرین اصولی و حساب شده میتونه حد اقل 3 برابر رکورد فعلیشو افزایش بده

کل حرفات بی اساس و بی پایه بود.خواهشا کسی از چیزی که اطلاعی نداره حرفی رو به زبون نیاره.
    سپاس

8. 2 کاربر از davod_danger666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دوستان چه موقعي بايد وزنرو افزايش بديم ؟ براي رشد بهتر عضله بايد به چه صورت و كي وزنرو افزايش داد؟

داره خودمونی میشه EsTeGhL@L 70's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام
    من دو ماهی هست میرم باشگاه قدم 173 وزنم 61هست که تو این مدت اصلا وزنم افزایش پیدا نکرده!
    میخوستم فقط کراتین بگیرم مصرف کنم که بعضیا بم گفتن جواب نمیده
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام دوستِ عزیز ,

مطلبی رو خدمتِ شما و دوستانِ دیگه عرض میکنم شاید به دردتون بخوره :

...
    موفق و موید باشید
    به بــــهـ ! مدتها بود ندیده بودمت تو فروم ... خوشحالم بازم آواتارت به چشمم خورد رفیق قدیمی .

دوستان چه موقعي بايد وزنرو افزايش بديم ؟ براي رشد بهتر عضله بايد به چه صورت و كي وزنرو افزايش داد؟
    برای حرکات مختلف فرق میکنه عزیزم . یعنی شما برای حرکات عضلات کوچکتر زیاد نمیتونی رو افزیش وزنه ریسک کنی . و اصلا فایده ای هم نداره .و به عنوان مثال جلوبازو یا ساعد و ... اینطور عضله ها بیشتر روی سیستم های تمرینی متنوع جواب میدن تا افزایش صرفا وزنه .
    روش عمومی که تو دوره عادی مثلا خود ما برای پرس سینه یا اسکوات یا لیفت و این دست حرکات بزرگ اجرا میکنیم سیستم تکرار های 8 تایی برای پرس سینه و افزایش 2.5 کیلو بعد از هر هفته هست که فقط و فقط در صورتی میشه وزنه رو 2.5 کیلو اضافه کرد که تموم ست های تکرار رو بدون کمک انجام بدیم . به این صورت بدن خودشو به رشد و ارتقا میرسونه .
    البته در کنارش جلسات رکورد گیری و یا بهتر بگم جلسات تکرار های سنگن و پایین 3 تایی یا 5 تایی هم هست که برای بدنساز ها هم کاکلا جوابگوی قدرت و حجم و وزنه هست .
    کلا سعی کن یه روال رو پی بگیری و حین این روال شوک وارد کنی .
    دقیق تر توضیح میخوای بگو ...اگر متوجه نشدی دقیقا چیکار باید بکنی
    سلام
    من دو ماهی هست میرم باشگاه قدم 173 وزنم 61هست که تو این مدت اصلا وزنم افزایش پیدا نکرده!
    میخوستم فقط کراتین بگیرم مصرف کنم که بعضیا بم گفتن جواب نمیده
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    زیر 6 ماه بهت پیشنهاد میکنم نه کراتین و نه حتی مولتی ویتامین مصرف نکنی .. دلایلش رو تو صفحات قبلتر تاپیک کامل توضیح دادم . و دادند .
    شما تمریناتت رو زمانش روکمتر کن . جلسه ای 40 دقیقه برای شما کافیه . از حرکات مادر و چند مفصلی استفاده کن جای این دستگاه ها و حرکات عجیب غریب . این حرکات باید حتما تو تمرینت باشه :
    اسکوات ، پرس سینه ، بارفیکس ، پارالل ، سرشانه هالتر ایستاده ، زیربغل دمبل خم و ...
    تغذیه نقش دو برابر تمرین داره برای رشد و ...
    کربوهیدرات های دیرهضم رو اضافه کن به برنامه ت . قبل خواب از پروتئین های دیرهضم مثل شیر استفاده کن و کلی پیشنهاد تغذیه و تمرینی دیگه !
    >>>
    راستی هر وقت میگن اینترمیلان ، یاد اون بازی هفته آخر کالچیو میفتم که لازیوی عزیــــــزم چجوری اینترو زد و قهرمان شد )
    مارچلو سالاسی بود و راوانلی و فرناندو کوتویی و نستایی و یاپ استامی و داستانی بود واسه خودش ... ! فدات !
    Last edited by lahij_web; 30-05-2012 at 16:56. دليل: کل کل !

12. 5 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ازتون ممنون

من نه سیگار نه قلیان نه مشروبات اهل هیچ کدوم نیستم ولی غصه خیلی میخورم و دنیا خیلی باهام بد بوده
    خیلی لاغرم و همه مسخرم میکنن و به خاطر همین خیلی اعصابم خورده و ضایع میشم

الان بچه هایی هستن که با من اومدن باشگاه از من هم کوچکترن ولی وزنه های بیشتری از من میزنن

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

ازتون ممنون

من نه سیگار نه قلیان نه مشروبات اهل هیچ کدوم نیستم ولی غصه خیلی میخورم و دنیا خیلی باهام بد بوده

الان بچه هایی هستن که با من اومدن باشگاه از من هم کوچکترن ولی وزنه های بیشتری از من میزنن

اين تاپيك ورزشيه ولي من چند تا توصيه بهتون ميكنم.....
    1:با اين وضعيت هرگز ورزش رو رها نكنيد.

2: چند تا دوست خوب پيدا كنيد و قسمت از وقتتون رو با اونا بگذرونيد

3: يه گوشتون در و يه گوش دروازه

4: اين ورزش رو هم جدي بگيريد.

15. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ازتون ممنون

دوست عزیز شما که الان تنها نیستی در این وضعیت فعلی !

در ضمن خوده آرنولد هم همین وضعیت رو داشت که با پشت کار به اون عظمت رسید.

و اینکه الان هم در باشگاه ما داریم از این دسته افرادی که من فکر میکنم بازوی من به اندازه ران پای اونها هست !! با اینکه خوده بنده تازه شروع کردم !

اصلا این موارد مهم نیست شما هدفت رو نگاه کن و خیلی به اطرافت توجه نکن. شما تا خوش هیکلی فقط 6 الی 8 ماه بسته به پشتکارت زمان لازم داری.

17. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •