تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 416 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اکثر رئالیها بعد باخت 5-0 اومدن تبریک گفتن به تیم حریف و اون رو شایسته برد دونستن و بعد دلایل باخت تیم رو گفتن..
    اما شما حاضر نیستید هیچی بر ضد تیمتون قبول کنید حتی اگه حق باشه..حتی اگه کاملا مشخص باشه! فوتبال رو خودتون میدونید و خودتون رو فوتبال! انگار از دماخ فیل افتادید!
    (اوونوقت میگن چرا مثلا وقتی اینتر بارسا رو اوت کرد، طرفدارهای تیم های دیگه خوشحال بودن! همه رو دیوونه کردید!)
    (منظورم با شخص خاصی تویه اینجا نیست..هرچند هرکی بخواد میتونه بخودش بگیره!)
    سعي ميكنم به نوبه خودم به خودم نگيرم ولي سعي ميكنم به نوبه خودم جواب بدم
    از اينكه بعضي از رئاليهاي عزيز تبريك گفتن واقعا ممنونم و اين نشوندهنده شعور بالاي فوتباليه اين دوستانه
    من هم از طرف بارسايي ها از دو سه تا دوست عزيزي كه تبريك گفتن تشكر كردم
    ولي اين باعث نميشه كه توي رودروايسي چيزي رو بدون دليل بخوام تلقين كنم و يا چيزي رو بدون دليل بپذيرم
    در مورد پنالتي

اين صحنه اي كه شما گذاشتين ادامه جدال طبيعي بر سر توپه
    توقع كه ندارين والدز پاهاشو حذف كنه
    والدز به طور طبيعي خوابيد و با دو دستش توپ رو مشت كرد
    و در ادامه برخورد كاملا طبيعي بود
    اگر والدز به سمت توپ حمله ميكرد و توپ رو نميزد ميشد بي احتياطي و در نتيجه پنالتي
    اما والدز اول توپ رو زد

به نظر من اصلا پنالتي نبود
    خدا به هر آدمي چشم داده كه ميتونه ببينه و قضاوت كنه
    حالا ممكنه خيليا عقيده داشته باشن پنالتي بود

اما روي صحنه آفسايد
    گفتم من كه نميتونم با قطعيت نظري بدم
    وقتي يقين نباشه كار به احتمال و اما و اگر ميرسه
    اگر پاي بازيكن حسابه
    فكر ميكنم پاي ويا روي خطه

اما اگه تمام بدن حسابه دست مدافع رئال مساويه با سر مهاجم بارسا هست اما توي اين صحنه به خاطر مايل بودن دوربين خطاي چشم باعث ميشه بازيكن نزديكتر به دورين جلوتر به نظر برسه

توي اين صحنه سر مهاجم بارسا بالاتر از دست مدافع رئاله نه جلوتر
    خطاي چشم باعث ميشه شما فكر كنيد سر مهاجم بارسا جلوتره
    اگه از زاويه كمك داور نگاه كنيد فكر ميكنيد كه دست مدافع رئال جلوتره
    به خاطر همه اين موارد بود كه گفتم هر چند با ترديد اما فكر ميكنم مساوي هستن
    ولي حرف عادلانه توي اين صحنه اينه كه تشخيصش خيلي سخته
    من تعجب ميكنم كه بعضي از دوستان كه با اطمينان از آفسايد بودن اين گل حرف ميزنن
    براي من خيلي راحته كه قبول كنم چون چيزي از برد بارسا كم نميشه
    اما چيزي رو به راحتي و بدون دليل پذيرفتن زير سوال بردن شخصيته خودمه

کاروالیو هم اون صحنه ای که دستش به صورت مسی خورد، از قصد اینکار رو نکرد..
    اميدوارم از اين حرفتون مطمئن باشيد

دوست من چون گفتين هر كسي ميتونه به خودش بگيره اين حرف رو ميزنم
    كسي كه سعي ميكنه براي حرفاش دليل بياره (حتي اگه نادرست) از دماغ فيل افتاده
    يا كسي كه مياد ميگه اين تاپيك خيلي سطحش پايينه و از بالا به بقيه نگاه ميكنه اما وقتي پستش رو ميخوني جز توجيه كردني(رئال به خاطر جووني و كم تجربه بودن بازيكناش باخت) كه حتي به مخ مورينيو هم نميرسه چيزي توش نميبيني
    وقتي اول پست ميگن برد حق بارسا بود اما همه پست رو كه ميخوني به اين ميرسي كه آخرش برد حق بارسا بود يا نه؟

دوست من خيلي رك بگم و قطعا خودتون هم تاييد ميكنيد
    كه هم توي طرفداراي رئال نخاله پيدا ميشه هم توي طرفداراي بارسا كه نخاله ترينشون خودمم كه به همين خاطر از همه عذر ميخوام
    آدماي نخاله رو هم بايد سعي كرد با گذشت تحمل كرد
    پس مارو به بزرگي خودتون تحمل كنيد
    Last edited by گرافيكار; 02-12-2010 at 00:50.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

جالبه که از کلمه " شاید " روی این صحنه تابلو استفاده کرده!

+
    کاروالیو هم اون صحنه ای که دستش به صورت مسی خورد، از قصد اینکار رو نکرد..
    یعنی از قصد دستش رو اونطور کرد اما نه برای زدن مسی..مسی داشت پیرهن کاروالیو رو میکشید و اونم داشت تلاش میکرد که خودش رو جدا کنه...

من تا الان فکر میکردم که مشکل این نویسنده(های) گل اینه که زبانشون خوب نیست اما الان فهمیدم که نخیر! اینا مریض تشریف دارن!
    کریس کی علامت نشون داد سمت نیمکت؟!!
    خودتون ببینید از چند زاویه:
    (ضمن اینکه میتونید ببینید که کی مقصر بود. کریس یا پپ؟!)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من فک میکنم شما الان زیاد داری بدون تعصب میگی!
    میخواید یه نگاه به عکس بزرگترش کنید اونم بدون خط کشی، بلکه بتونید بی تعصب تر نظر بدید:

-------
    اکثر رئالیها بعد باخت 5-0 اومدن تبریک گفتن به تیم حریف و اون رو شایسته برد دونستن و بعد دلایل باخت تیم رو گفتن..
    اما شما حاضر نیستید هیچی بر ضد تیمتون قبول کنید حتی اگه حق باشه..حتی اگه کاملا مشخص باشه! فوتبال رو خودتون میدونید و خودتون رو فوتبال! انگار از دماخ فیل افتادید!
    (اوونوقت میگن چرا مثلا وقتی اینتر بارسا رو اوت کرد، طرفدارهای تیم های دیگه خوشحال بودن! همه رو دیوونه کردید!)
    (منظورم با شخص خاصی تویه اینجا نیست..هرچند هرکی بخواد میتونه بخودش بگیره!)
    دوست عزیز تو رو به شرافتت قسم اگه والدز کریس رو نمیزد توپ گل میشد؟؟؟؟؟؟
    تو رو به شرافتت قسم اگه ویا 10 سانتیمتر عقب تر بود توپ گل نمیشد؟؟؟؟
    تو رو خدا خودت قضاوت کن....

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

تو رو به شرافتت قسم کالواریو ناخواسته مسی رو زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته قبول دارم مسی زیادی بزرگش کرد ولی اونی که باید کارت میگرفت کالواریو بود نه مسی....
    چون مسی کلآ اهل تمارض نیست،تو رو خدا اینو قبول نداری؟؟؟

---------- Post added 02-12-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 01-12-2010 at 11:59 PM ----------

دیگه من جنجالی ببین چی شد که با دلیل حرف زدم

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هر حرکت کثیف و رذالتی اگر از جانب کاتالان ها باشه حکم "تقدس" پیدا میکنه و عادی ترین رفتارها اگه به مزاجشون سازگار نیاد میشه جنایت ضد بشری. وقتی مربیشون مثل بچه های کودکستان توپی که به اوت رفته رو قبل از بازیکنان حرف بلند میکنه و موقعی که رونالدو میاد توپ رو بگیره میندازه اونور حرکتش میشه یه حرکت عادی، ولی وقتی رونالدو در جواب این حرکت هلش میده رونالدو میشه دیو سه سر
    برام جالبه كه شما همه طرفداراي بارسا رو به يه ديد ميبينيد
    و خشك و تر هم نميكنيد كه البته مختص شما هم نيست
    شما يه دور پستهاي بعد از بازي رو بخونيد
    بعضي از طرفداران بارسا گفتن كه مقصر اصلي روي اون صحنه گوارديولا بود
    كه اميدوارم ديگه هم تكرار نكنه چون اين چيزا كمتر توي گواديولا ديده شده
    به نظر من حتي ميشد گوارديولا رو جريمه كرد
    و باز به نظر من گوارديولا قبل از عذرخواهي از رئاليها بايد از خود بارساييها عذرخواهي كنه

جشن و پایکوبی بخاطر فوت یک بچه فقط به جرم مادریدی بودن یک چیز منحصر به فرد و بی نظیر در فرهنگ کاتالانه!
    دوست من خواهش ميكنم از اين عبارات و اين مثالها نيارين چون طرفداراي بارسا هم مثالهاي خودشون رو ميارن و تاپيك منحرف ميشه
    اگه برگرديم به تاريخ و اينكه اهالي كاتالان چه تراژديهايي رو پشت سر گذاشتن قطعا به جاهايي ميرسيم كه خود رئاليها هم خوششون نمياد
    در گذشته زندگي كردن از دست دادن حال و آينده اس
    نبايد در گذشته درجا زد
    اين رو مردم كاتالان توي انتخابات اخير نشون دادن و اين يك از خودگذشتگي بزرگه كه مردم اسپانيا فراموش نخواهند كرد
    من دوستان خيلي عزيزي توي اين انجمن دارم كه رئالي هم هستن
    نميخوام اين مسائل ناراحت كننده بازگو بشه و خدايي نكرده موجب ناراحتي هر دوطرف بشه

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز تو رو به شرافتت قسم اگه والدز کریس رو نمیزد توپ گل میشد؟؟؟؟؟؟
    تو رو به شرافتت قسم اگه ویا 10 سانتیمتر عقب تر بود توپ گل نمیشد؟؟؟؟
    تو رو خدا خودت قضاوت کن....

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

تو رو به شرافتت قسم کالواریو ناخواسته مسی رو زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته قبول دارم مسی زیادی بزرگش کرد ولی اونی که باید کارت میگرفت کالواریو بود نه مسی....
    چون مسی کلآ اهل تمارض نیست،تو رو خدا اینو قبول نداری؟؟؟

---------- Post added 02-12-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 01-12-2010 at 11:59 PM ----------

دیگه من جنجالی ببین چی شد که با دلیل حرف زدم
    حرفات اصلا منطقی نیست...اگه 10 سانت عقب بود گل میشد یا نمیشد اصلا مهم نیست...اصلا...
    مهم اینه که تو آفساید بود...

یا اصلا مهم نیست که توپ گل میشد یا اصلا موقعیت خطرناک بود واسه پنالتی یا نه...عجب حرفهایی میزنی ها!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اين هم ادبيات كاپيتان ايران و انتخاب تيتر روزنامه هاي ما
    واقعا كه....
    انگار مورينيو باباشو كشته

ما كي ميخوايم فلسفه فوتبال رو بفهميم
    كي فرق كري با بي ادبي رو ميفهميم
    به قول هايديگر امور اجتماعي رشد نميكنن مگر اينكه در اخلاق ريشه بزنن
    بيخود نيست فوتبال ما روز به روز بدتر ميشه حتي در اوج موفقيتهاي ورزش ما
    Last edited by گرافيكار; 02-12-2010 at 02:50.

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دل‌نیدو: رئال قهرمانی لالیگا را از دست داد و این تقصیر خودش است!

سایت گل – خوسه ماریا دل‌نیدو، رییس باشگاه سویا بار دیگر اقدامات بارسلونا و رئال مادرید در قبال حق پخش تلویزیونی را مورد انتقاد قرار داده است.

دل‌نیدو همچنین گفته تقصیر خود رئال مادرید است که مقابل بارسلونا شکست خورد، چون توزیع نامساوی حق پخش تلویزیونی باعث می‌شود دیدار ال‌کلاسیکو سرنوشت قهرمانی هر فصل را مشخص کند.

او گفته است: «مادرید بهای جرمش را پرداخت. آنها می‌خواستند از بقیه لیگ جدا باشند، و حالا سرنوشت لیگ در چند بازی مشخص می‌شود، به ویژه در بازی بارسلونا – رئال مادرید.
    با توجه به تفاوت این دو تیم که در نتیجه مشخص شد، این بازی عملا سرنوشت قهرمانی را مشخص کرد. قرار بود حق پخش به طور مساوی تقسیم شود و هیچ تیمی پول تیم‌های دیگر را برندارد.»

دل‌نیدو درباره دو شکست پیاپی خانگی تیمش مقابل مایورکا و ختافه گفت: «ما نباید اوضاع را دراماتیک کنیم، چون سویا هنوز مانند هفت فصل پیش در بالای جدول است. باید اطمینان حاصل کنیم که در پایان فصل در جمع چهار تیم برتر خواهیم ماند.»

کد:

دل‌بوسکه: اسپانیا آماده میزبانی جام جهانی است

سایت گل – بیسنته دل‌بوسکه، مربی اسپانیا گفته این کشور آماده میزبانی جام جهانی 2018 به همراه پرتغال است.
    این مربی که اسپانیا را در تابستان به قهرمانی در آفریقای جنوبی رساند، از احتمال موفقیت پیشنهاد ایبری گفته است.

او می‌گوید: «پروژه ما تمامی شرایط را دارد و می‌توانیم همین فردا جام جهانی را برگزار کنیم. ما باید نسبتا خوش‌بین باشیم، اما اگر میزبانی را نگیریم هم مهم نیست.
    ما نباید بدبین باشیم و باید درک کنیم که رقیبان دیگری هم هستند که شایستگی بیشتری دارند. اما در هر حال، این که قهرمان دنیا هستیم احتمال میزبانی ما را بالاتر می‌برد. ما هم آماده میزبانی تورنمنت هستیم.»

اسپانیا/پرتغال باید با پیشنهادهای انگلیس، روسیه، و بلژیک/هلند رقابت کنند. میزبان جام جهانی پنجشنبه عصر مشخص می‌شود.

کد:

2010/12/1

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کنفرانس خبری سرخیو راموس: به چابی و پویول زنگ زدم و عذرخواهی کردم

کاپیتان دوم رئال مادرید در صحبتهایی از آنچه در دیدار ال کلاسیکو گذشت صحبت کرده است.

سایت گل - سرخیو راموس، مدافع جوان رئال مادرید روز چهارشنبه در صحبتهایی درخواست کرده بود تا به او فرصت داده شود تا در کنفرانسی خبری به توضیح آنچه در ال کلاسیکو رخ داد بپردازد و از خودش پس از اخراج در این دیدار به دفاع بپردازد.

این فرصت عصر روز پنجشنبه در اختیار راموس قرار داده شد. در اینجا می توانید متن صحبتهای راموس را بخوانید:

* اغراق فراوان: در تمام طول دوران فوتبالی ام کسی را مصدوم نکرده ام. همیشه در مورد خیلی اغراق می شود. نمی دانم چرا باید بخواهم مسی را مصدوم کنم. برخوردهای زیادی در جریان بازی بود. به خاطر کارهایی که کردم، احساس غرور نمی کنم و به خاطر رفتارم عذرخواهی می کنم ولی درمورد هزاران برخوردی که در جریان بازی رخ داد، صحبت نمی شود.

* راضی نبودیم: پس از چنین شکستی، در دیداری به این مهمی و پس از ارائه چنین تصویری از رئال مادرید، هیچ یک از ما راضی نبودیم و رختکن تیم واقعا آشفته بود. می دانیم که هواداران ها ضربه خوردند و اصلا شرایط خوبی نیست ولی الان بیش از هر زمان دیگری باید از غروری که در رختکن تیممان نهفته است بهره ببریم. ما لحظات خوب و بد زیادی را سپری کرده ایم و رئال همیشه رو به جلو حرکت کرده. ما در رقابتهای لالیگا تن به شکست نداده بودیم و این اولین شکست ماست که تنها 3 امتیاز هم داشت.

* بارسا بی نظیر بود: باید اعتراف کرد که بارسا بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت. باید به آنها تبریک گفت چون از هر نظر خوب بودند و به ما اجازه هیچ کاری ندادند. زمانی که همه چیز در بارسا فوق العاده است ولی برای ما نه، حرف زیادی برای گفتن نمی ماند. باید سعی کرد و واکنش نشان داد و روند بازی را تغییر داد ولی ما نتوانستیم. با این وجود فوتبال ادامه دارد. فاصله ما الان 2 امتیاز است. باید به تلاش ادامه دهیم و بهتر شویم.

* خطا برروی مسی و کارت قرمز: به رغم تمام آنچه به گوش می رسد. یک نفر حس بدی دارد. این شاید یک تکل بود. در تمام دوران ورزشی ام هرگز کسی را مصدوم نکرده ام. مسی بازیکنی سرعتی و تند و تیز است و من اشتباه کردم ولی نمی خواستم به او آسیبی برسانم. فکر نمی کنم که کسی با این قصد وارد زمین شود؛ چه بازیکن تیم من باشد و چه بازیکن تیم حریف.

* ژستهای جرارد پیکه: زمانی که در سوی دیگر میدان و در تیم برنده هستی، ژستهایی هستند که چندان جالب نیستند ولی هرکسی مسئول ژستها و رفتارهای خودش است و نباید فراموش کرد که روزی هم نوبت ماخواهد رسید. من با پویول و چابی درگیری هایی داشتم ولی روز بعد از ال کلاسیکو، اولین کاری که کردم با آنها تماس گرفتم و عذرخواهی کردم. چون ما در تیم ملی با هم دوست هستیم ولی هرکسی آزاد است که هر کاری می خواهد انجام دهد.

* 0-5 مثل 6-2: احساسی که در پایان این بازی داشتیم احساسی مشابه با بازی 6-2 بود. زمانی که در چنین بازیهایی، یعنی در دوئل های رودررو مغلوب می شود، کاملا طبیعی است که جو بدی بر رختکن حاکم می شود. ولی فوتبال به انتقام زنده است و باید دید که در آینده چه خواهد شد. البته نباید به این فکر کرد و باید تمام فکر و ذکرمان را برروی دیدار برروی بازی با والنسیا تمرکز کرد.

* ممنوع المصاحبه؟ سران باشگاه از من خواستند تا پس از سپری کردن لحظات پراسترس و یک نتیجه بد مقابل بارسا با رسانه ها صحبتی نکنم. مدیر ورزشی، مربی و ژابی آلونسو در کنفرانس خبری حاضر شدند. در چنین لحظاتی باید به خوبی فکر کرد، چون ممکن است حرفهای چرت و پرتی از دهانت خارج شود ولی من الان در جمع خبرنگاران هستم و به سوالات شما جواب می دهم.

کد:
    2010/12/2

رونالدو: بارسا بهترین تیم دنیاست

پدیده فوتبال برزیلی در تمجید از شیوه بازی بارسا گفت: «شیوه پاسکاری بارسا خیره کننده است.»

سایت گل - نمایش بارسلونا در دیدار ال کلاسیکو، باعث شده تا هواداران و بازیکنان فوتبال از سرتاسر دنیا به تمجید از شیوه بازی تیم آبی اناری پوش بپردازند.

در این میان، یکی از افرادی که از تماشای بازی بارسا لذت می برد، رونالدو لوئیس ناساریو د لیما است که از طریق صفحه اش در توئیتر از تیم گواردیولا تمجید کرده: «بارسا بهترین تیم کنونی دنیای فوتبال است.»

اسطوره فوتبال برزیلی اندکی پس از پیروزی 0-5 بارسا مقابل رئال در صفحه توئیترش به تمجید از عملکرد بارسا پرداخت و در زمانی که مسابقه در حال جریان بود، از دوستانش خواست که کسی عکسی از جو و فضای نوکمپ را برای او ارسال کند.

رونالدو نوشت: «شیوه پاسکاری بارسلونا فوق العاده است.»

در سال 1997 بود که رونالدو به عنوان یکی از برترین گلزنان تاریخ دنیای فوتبال شناخته شد. کسب توپ طلا و کفش طلا پس از به ثمر رساندن 47 گل در 49 مسابقه، از افتخاراتی بود که در کارنامه این ستاره برزیلی ثبت شد.

رونالدو ادامه داد: «بارسلونا قهرمان قهرمانان است و در دو فصل اخیر لالیگا به قهرمانی رسیده.»

کد:
    2010/12/2

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

گزارش روز: شکلاتهایی به شکل کف دست برای شیرین تر کردن برد 0-5 بارسا

سایت گل- یکی از قنادی های شهر بارسلونا، شکلاتهایی را به شکل کف دست و با 5 انگشت باز ساخته که یادآور پیروزی 0-5 شاگردان گواردیولا مقابل رئال مادریددر دیدار دوشنبه شب ال کلاسیکو است.

برروی این شکلات که به شکل کف دست با 5 انگشت باز است، نشان تیم بارسلونا و یک جمله به یادگاری «این دست را بخورید» حک شده است.

قیمت این شکلات 5 یورو است ، دقیقا معادل تعداد گلهایی که شاگردان گواردیولا وارددروازه رئال کردند. فروش این شکلاتها از روز سه شنبه اغاز شد و 30 تای اول آن، در دقایق ابتدایی به اتمام رسید.

در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می توانید فیلم کوتاهی از این شکلات ها را تماشا کنید:

کد:
    کد:

کاکا در آستانه بازگشت به تمرینات رئال

سایت گل- باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که روند بهبودی کاکا به خوبی سپری می شود و به زودی در تمرینات تیمی حضور پیدا می کند.

ستاره برزیلی که در آگوست زانوی مصدومش را به تیغ جراحان سپرد، در رقابت های این فصل هنوز برای تیمش به میدان نرفته است و انتظار می رود که با آغاز سال جدید، شرایط بازی کردن را پیدا کند. اکنون باشگاه رئال اعلام کرده که روند بهبودی او مطلوب است و به زودی به تمرینات بازخواهد گشت.

در بیانیه ای که در سایت باشگاه رئال منتشر شده، آمده است:" در جلسه ای که بین کادر پزشکی باشگاه رئال و دکتر توریبیو لیته انجام شد، مشخص شد که وضعیت کاکا رضایت بخش است.
    او به زودی و پیش از موعد پیش بینی شده به ترکیب تیم بازخواهد گشت."

کد:

احتمال جراحی ایگواین تا یک ماه دیگر

سایت گل- پس از شکست تحقیر آمیز 5-0 رئال مقابل بارسا، بدترین خبر برای کهکشانی ها این بود که گونسالو ایگواین، مهاجم آرژانتینی این تیم باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.

ایگواین به تازگی اعلام کرد که از ناحیه کمر احساس درد می کند و به همین حتی نتوانست در ال کلاسیکو حضور پیدا کند.

او که آخرین بار در پیروزی 5-1 تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو به میدان رفت، دیدار تیمش مقابل آژاکس در لیگ قهرمانان را نیز از دست داد و اکنون باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.

کادر پزشکی باشگاه رئال اعلام کرد اگر وضعیت ایگواین در چهار هفته آینده بهبود پیدا نکند، این بازیکن باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
    دکتر دیئس، رئیس بخش پزشکی باشگاه گفت:" اگر وضعیت او بهبود پیدا نکند، آنگاه نیاز به جراحی خواهد داشت.
    قرار است یک گروه از متخصصان دیگر او را مورد معاینه قرار دهند و اگر آنها نیز موافق باشند، عمل روی او انجام می شود."

کد:

2010/12/2

Last edited by R O O T; 02-12-2010 at 14:28.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش ویژه: چابی، ستاره بارسلونا، بهترین هافبک میانی تمام دوران است

پس از نمایش خیره کننده ای دیگر و در هم کوبیدن رئال مادرید در بازی ال کلاسیکو با نتیجه 5 بر صفر، کارلو گارگانزه از سایت گل بین الملل در این مقاله چابی را بهترین بازیکن در پست خود می خواند.

سایت گل - پس از برد 2 بر صفر بارسا در فینال جام قهرمانان در سال 2009 برابر منچستر مقاله‌ای نوشتم تحت عنوان بهترین هافبک وسط دنیا و سمبل فوتبال ناب.

در مدت 18 ماه فتح جام جهانی، یک قهرمانی دیگر در لیگ و 2 برد قاطع 6-2 و 5-0 برابر رئال مادرید اینها باعث می شود که بگویم چابی نه تنها بهتربن هافبک وسط حال حاضر دنیاست بلکه بهترین در تمام دوران است.

5 خصوصیات ویژه چابی:

1- تفکر: این بازیکن اسپانیایی هوش و آگاهی و دید بسیار بالایی دارد.
    2- قدرت پاس: چابی در دادن پایهای کوتاه، متوسط و بلند تبحر خاصی دارد و به ندرت اشتباه می کند. او یگ بازیکن طراح و خلاق است.
    3- جاگیری: از لحاظ تاکتیکی درک بالایی دارد. او همیشه در مکان درست قرار دارد و این نکته را شما هرگز نمی توانید آموزش دهید.
    4- بازیهای بزرگ: وقتی که درست به او نیاز دارید او به بالاترین سطح خود می رسد.
    5- بازیکنی در خدمت تیم: فوتبال یک بازی تیمی است و چابی بازیکن در خدمت تیم است. بازی تیمی او عالی است.

برای روشن شدن موضوع بهتر است یک نکته را توضیح دهیم. یک هافبک وسط نه یک هافبک دفاعی است که در جلوی مدافعان قرار دارد و از آنها حمایت می کند مانند کلود ماکلله و نه یک هافبک هجومی است که پشت مهاجمان قرار گیرد. مانند زین الدین زیدان.

طبیعتا اینجا می بایست مرزی ماهرانه مابین این بازیکنان کشید. مثلا آیا شما ولفگانگ اورات را یک هافبک وسط می دانید یا هافبک هجومی؟یا هر دو؟ هیچ وقت توافقی بر روی پست بازیکن صورت نمی گیرد ولی یک هافبک وسط باید بتواند در مرکز خط وسط سیستم 4-4-2 یا در عمق 4-2-3-1 (4-2-4 قدیمی) یا پست غیر تهاجمی در میان 3 هافبک در سیستمهای 4-3-3 ، 5-3-2 ، 3-5-2 ، 4-5-1 و ...

هافبک وسط بازیکنی است که که فضای وسط خط میانی را پر می کند و وظیفه اش در دست گرفتن و کنترل و دیکته کردن بازی در سطحی بالا است.

او تمامی اافتخارات تیمی را کسب کرده و در تیم منتخب دهه قرار گرفته و به طور خاص در 4 سال گذشته غیر قابل دسترسی بوده است. در واقع چابی از سال 2006 به تعدادی کمتر از انگشتان دست از اوج فاصله داشته.

لیست افتخارات چابی

لالیگا: 98-99 و 2004-2005 و 2005-2006 و 2008-2009 و 2009-2010
    کوپا دل ری(جام حذفی): 2008-2009
    جام قهرمانان: 2005-2006 و 2008-2009
    جام جهانی: 2010
    جام ملتهای اروپا: 2008
    بهترین بازیکن جام ملتها: 2008
    عنوان سوم توپ طلا: 2009

وقتی بارسا یا اسپانیا 60-70 درصد مالکیت توپ را در اختیار دارند دلیل اصلی آن داشتن ستاره هایی چون آندرس اینیستا یا داوید ویا و لیونل مسی نیست بلکه جادوگری به نام چابی دلیل آن است که هرگز توپ را از دست نمی دهد هرگز بد جاگیری نمی کند هم از نظر تاکتیکی و هم از نظر ذهنی هافبک قوی است و از لحاظ فیزیکی هم اصلا شرایط نامناسبی ندارد علی رغم مصدومیت شدیدی که در سال 2005-2006 گریبانگیر او شد که فقط چند بازی را از دست داد.

خوانندگان مطالب من می دانند که من بزرگترین طرفدار فوتبال مدرن و اینکه این دوره در مقایسه با دهه 70، 80،90 از لحاظ کیفی بدتر است نیستم ولی آیا در این دهه های درخشان هافبک وسطی بهتر از چابی سراغ دارید؟

بازیکنان برتر دهه های گذشته:

ولفگانگ اورات (آلمان غربی): به قدری بازیکن بزرگی بود که گونتر نتزر بزرگ فقط 37 بار برای بازی در تیم ملی انتخاب شد. او یک بازیکن باهوش و خلاق بود که بازی با پای چپ او خارق العاده بود. بهترین بازیکن دهه 70.

پول برایتنر (آلمان غربی): بازی خود را ابتدا در دفاع شروع کرد ولی به یکی از بهترین هافبکهای دنیا تبدیل شد. شوتهای قوی داشت و در دو فینال جام جهانی گل زد.

اولی اشتیلیکه (آلمان غربی): در هر دو پست دفاع و هافبک خوب بازی می کرد.او یکی از بازیکنان ترسناک دهه 70 و 80 بود.از لحاظ فیزیکی خوب درگیر می شد و از لحاظ تاکتیکی بدون خطا بود.

لوتار ماتئوس (آلمان): هافبک چپ رویایی که رکورد 150 بازی ملی را در کارنامه خود دارد. او به مدت 20 سال در بالاترین سطح فوتبال اروپا بازی کرد. هم از لحاظ دفاعی و هم از لحاظ هجومی قوی بود و او را ستاره جام جهانی 90 ایتالیا می دانند.

یوهان نیسکنس (هلند): در اوایل دهه 70 او و یوهان کرویف total football هلند و آژاکس را در کنار هم ارائه دادند. یک جنگنده قوی با ذهنی باز.

فرانک رایکارد (هلند): در پست هافبک دفاعی هم قوی بود. او به همراه فان باسن و گولیت مثلتی را ساخته بودند که در اواخر دهه 80 و اوایل 90 افتخارات زیادی برای میلان و هلند به دست آوردند.

ادگار داویدز (هلند): یک بازیکن درگیر که با سماجت توپ را از حریف می گرفت او یکی از بازیکنان خشن یوونتوس مارچلو لیپی بود.

دیدی (برزیل): او به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی 1958 انتخاب شد ستاره بوتافوگو و رئال مادرید مبتکر شوت برگ خشک بود پون مانند برگی که از درخت می افتد نمی شد مسیر شوت او را مشخص کرد.

جرسون (برزیل): ادامه رو راه دیدی و به همان خوبی.ستاره جام جهانی 1970 چپ پایی که کنترل بازی را در مرکز میدان در دست می گرفت و در فینال مقابل ایتالیا بهترین بازیکن زمین شد.

فالکائو (برزیل): بهترین هافبک وسط ابتدای دهه 80. بازی سامبای برزیلی را در کنار ذهن خلاق اروپایی ترکیب کرد. او عنصر اصلی برزیل 82 و رم 83 بود.

مارکو تاردلی (ایتالیا): هافبک آهنین یوونتوس و ایتالیا که معروفترین خوشحالی را پس از برد در فینال 1982 از خود به جای گذاشت.

آندرا پیرلو (ایتالیا): بهترین هافبک وسط جهان در سالهی 2003 تا 2007 که بازی میلان و ایتالیا را در دست داشت. او همان کاری را می کرد که الان چابی انجام می دهد.

ژان تیگانا (فرانسه): موتور محرک فرانسه دهه 80 در کنار مسشل پلاتینی. او در یورو 84 دست نیافتنی بود.

دیدیه دشان (فرانسه): کاپیتان فرانسه قهرمان جام جهانی 1998 و یورو 2000 و مهره کلیدی یوونتوس مارچلو لیپی در دهه 90. بهترین هافبک وسط چپ پا و یک رهبر قوی.

مایکل لادروپ (دانمارک): شاید بهترین دوران خود را به عنوان هافبک هجومی در اواسط دهه 80 داشت. ولی در پست هافبک وسط برای بارسا و رئال عالی کار کرد.

ژوزف بوزسیک (مجارستان): بهترین بازیکن در این پست در دهه 1950 و عضوی از تیم رکورد شکن مجارستان در کنار فرانک پوشکاش.

ماریو کولونا (پرتغال): هافبک باهوش و کاپیتان بنفیکا و پرتفال در کنار اوزبیو در دهه 1960.

نیلس لیدهولم (سوئد): پاسوری شبیه چابی در دهه 1950 معروف است که او دو فصل را در میلان بدون پاس اشتباه گذراند و در پایان با تشویقی 5 دقیقه ای از سوی تماشاگران سن سیرو روبرو شد.

هر کدام از این بازیکنان اسطوره هستند ولی نزدیکترین رقیب چابی شاید لوتار ماتئوس باشد. او از این بازیکن اسپانیایی کاملتر بود و سطح بازی هر تیمی را ارتقا می داد. ولی اگر از من خواسته شود که بهترین هافبک وسط تاریخ را معرفی کنم بدون تردید سلطان چابی است.

کد:
    2010/12/2

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

حرفات اصلا منطقی نیست...اگه 10 سانت عقب بود گل میشد یا نمیشد اصلا مهم نیست...اصلا...
    مهم اینه که تو آفساید بود...

یا اصلا مهم نیست که توپ گل میشد یا اصلا موقعیت خطرناک بود واسه پنالتی یا نه...عجب حرفهایی میزنی ها!!
    من نگفتم که اینا حتمآ پنالتی یا افسایده،میبینی که دارن میگن نه پنالتی بود و نه افساید...
    من میگم خوب حالا اگه 10 سانت عقبتر بود بازم توپ گل میشد و شماها اینقدر کل کل نمیکردید...
    یا تو اون پنالتی اصلا رونلدو به سمت دروازه نبود و اگرم پنالتی بود که نبود بازم والدز کارت نمیگرفت...

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

تو اینجور صحنه ها(گل به قول شما افساید بارسا)همون بهتر که کمک داور ادامه بازی رو بده،چون اگه افسید نبود و افساید اعلام کنه پدرشو درمیارن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •