معمولا به راحتی گوشی آنروت نمیشه بهتره شما از سایت های تخصصی و بخش تخصصی گوشی تون این مسائل رو بپرسید مثل سایت موبایلستان یا --------- . ir و اگر مشکل حل نشد به نمایندگی ببرید تا فلشش کنن ( اگرم خودتون میتونید فلش کنید ک هیچ)
منم شنیده بودم جاوا روی اندروید 2.3 براحتی کار میکنه اما روی 4 املاتورش کار نمیکنه. فک میکنم مشکلتون از همین باشه . حالا شما از کروم و چند تا برازر دیگه استفاده کن شاید درست شه.آیا مشکل از اندروید 4 هستش یا از تنظیمات گوشی؟؟؟؟
سلام به دوستان
من جدیدا گوشی Galaxy s4 mini گرفتم که اندرویدش چهاره با بعضی از سایتها که جاوا نیاز داره و اچ تی تی پی اس هست ارور زیر رو میده و نمیاره :
an error has occurred in this application , please check yourlog files for further information...
قبل از این من با گوشی گالاکسی که اندرویدش 2.3 بودم این سایتا رو بخوبی میاورد حتی نرم افزار java midp emulator for android 4.2 رو هم نصب کردم فایده نکرد ...
دوستان میدونید مشکل از کجاست؟؟
شما هم بهتره گوشی تون فلش شه یا به ورژن قبلی برگردید یا منتظر باشید آپدیت جدید بیاد . ضمنا میتونید فکتوری ریست هم بکنید و اگر با همه اینا حل نشد مشکل از مموری کارت هست و بهتره فلشش کنید یا کلا عوضش کنید.( برای فلش یا خودتون یا به نمایندگی مراجعه کنید)یه سوال
من از وقتی گوشیم رو آپدیت کردم هی وقتی چند کار همزمان میکنم ریاستارت میشه
تازه عر موقع ریاستارت میشه همه ی نرم افزار هایی که تو مموری ام هستش ترتیبش بهم می خوره مشکل چیه؟چکار کنم؟
Xperia L
Android:4.2.2
بهترین کار فکتوری ریست و فلش به ورژن بالاتر یا پایین تر هست .من اکسپریا آکرو اس دارم. الان حدود یک ساله دارمش. جدیدا چند تا مشکل پیدا کرده .
اولیش اینه که وقتی دارم باهاش کار می کنم مخصوصاً موقعی که دارم باهاش بازی می کنم ، یه دفعه نور صفحه مقداری کم میشه و نمی شه زیادش کرد.
دمیش هم اینه که یه کم سرعتش اومده پائین. خیلی از اپلیکیشن های به درد نخور رو پاک کردم الان به اندازه روز اول اپلیکیشن دارم. چند تا دونه بیشتر نیست.
میشه بگید علت ها چیا هستن و باید چیکارا کنم ؟
علتش هم احتمالا مشکل نرم افزاری داره . سونی از این اشکالا زیاد داره ( قبلا sony ericsson live داشتم خود به خود ری استارت میشد با آپدیت جدید حل شد )
آره ولی بدون صوتش IQuran هم هست حجمش 10-15 مگهرنامه قرآن اندروید iQuran pro 2.5.2 رو بگیرم؟ این بهترینه؟
اوه چقد فایل دیتاش زیاده ! همون فایلهای صوتی منظورمه. مال هر استاد میفرقه !دوروبرای یه گیگه واایی با سرعت کزایی کی دان کنیم اینارو

دوروبرای یه گیگه واایی با سرعت کزایی کی دان کنیم اینارو
جواب بصورت نقل قول

.gif)