این قابلیت فقط دی کنسول ها هست
این قابلیت فقط دی کنسول ها هست
Rendering Quality رو روی Very Low بذار. وقتی روی این گزینه می ذاری، خودش می نویسه برای بازی آنلاین بهتره این رو انتخاب کنی.
دوستان یه چنتا روش می گم . مطمینا علمی نیستن اما برا من جواب دادن .
1) وقتی خواستین برین تو بازی اول یه سری سیستم رو رست کنین بد که سیستم اومد بالا همهی پروسس های اضافی مثل آنتی ویروس و یاهو مسنجر و اینارو end process کنین بد برین تو بازی .
2) بعد از این که داور سوت پایان بازی رو زد هی تند تند نزنین رو دکمه ها که سری برین تو منو ، آروم آروم تو هر مرحله مثلا خوشحالی بعد از بازی یا صحنه های آهسته 10 ثانیه صبر کنین بعد دکمه رو بزنین .
البته اینجوریم ممکنه باز اون مشکل پیش بیاد ولی برا من که با انجام این کارا درصدش خیلی اومده پایین . باز اگه کسی راه بهتری داشت بگه حال کنیم .
من بعد از هر 2 تا بازی save رو میزنم و از وقتی انکارو میکنم مشکلی نداشته امتحان کنید شاید جواب داد
میشه بگین برای حل این مشکل چیکار کنم؟
اون که این لینک رو گذاشته هنوز آفلاینه
میخوام فوتبال نباشه اگه فیفا 11 نباشه
آقا کی مشکل هنگ کردن وسط بازی رو داره؟ (هنگ میکنه فقط صدای تماشاگرا میاد)
منظورم بیرون پریدن از بازی در آخر بازی نیست
منظورم دروازبانی در طول بازی هست نه تو حالت be a goalkeeperتو این بازی دروازه بان رو چطور میشه کنترل کرد؟
ولی هر چی به ما شوت میزنن میره تو گل!
فقط دروازبان رو با دکمه زرد ایکس باکس میتونم بیارم جلو و بعدش فقط نگاه میکنه نه شیرجه ای
یکم در مورد دروازبانی توضیح میدید؟
درباره مورد دو موافقم ولی در مورد مورد یک اصلا اینکارو نکنید چون به cpu سیستمتون اسیب میزنید و عمرش رو کاهش میدین![]()
چی داداشی رست کردن یا end process کردن ؟
end process مشکلی نداره ولی ری استارت داره.مخصوصا قبل از بازی کردن بازی های سنگین اصلا ری استارت نکنید. ما یک cpu پای این کارا دادیم برد اشغالی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)