تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 124 از 386 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    به نظر شما روآ سال بگیرم یا ال نود e1 با وجود پایه گاز سوز بودن روآ
    اینجا جای این سوال نیست وبه نظر من ال 90بهتراز رواست.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یک توصیه به تندر سوار های پارس خودرو
    من امرزو بعد از چند ماه رفتم برای تنظیم باد تندر(برای اولین بار) در کمال تعجب دیدم فشار هر 4 چرخ روی 50 هست در حالی که باید روی 29 و32 باشه.
    پس به همه توصیه میکنم اولین کاری که می کنن تنظیم باد ماشین باشه

3. 3 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینجا جای این سوال نیست وبه نظر من ال 90بهتراز رواست.
    ال نود e1 رنگ مشکی براق داره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

ال نود e1 رنگ مشکی براق داره یا نه؟
    آره داره من که فکر کنم دیدم..............

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

تایید میشه چون با اینکار ماشین نرمتر می شود

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسی تندرش را CNG سوز کرده اینجا ؟(کارگاهی)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من یه سوال داشتم دیروز یه ال 90 زده بود به تیر برق فکر کنم با سرعت کم جلوی راننده وخیلی له شده بود می گفت با سرعت 30تا زدم گربه جلوش پریده بود می خوستم بدونم چرا بدنه ی این ال 90 این قدر ضعیفه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من یه سوال داشتم دیروز یه ال 90 زده بود به تیر برق فکر کنم با سرعت کم جلوی راننده وخیلی له شده بود می گفت با سرعت 30تا زدم گربه جلوش پریده بود می خوستم بدونم چرا بدنه ی این ال 90 این قدر ضعیفه ؟
    2تا دلیل ممکنه داشته باشه:
    1. پارسخودرو یا ایران خودرو باز برداشتن دزدی کردن و بدنه ضعیفتر برا این ماشین گذاشتن(که این مورد احتمالش کمه چون این وسط رنوپارس نظارت می کنه و نمیزاره که از این دزدی ها بکنن)
    2. از اول طراحی این ماشین(رنو که ماشینو طراحی کرده) با ورقهای نازک بوده تا در موقع تصادف با عابر پیاده، عابر کمتر صدمه ببینه و همچنین در تصادف با موانع سخت بدنه ضربه گیر باشه و به قسمتهای اساسی و شاسی زیاد فشار نیاد.
    (این حدسه منه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تيتر خبر: سبقت تندر90 پارس خودرو از تندر ایران خودرو

تاريخ ارسال خبر: شنبه, 1 خرداد 1389

معاون تضمین کیفیت پارس خودرو اعلام کرد:

سبقت تندر90 پارس خودرو از تندر ایران خودرو

در تازه ترین رتبه بندی کیفی اعلام شده از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، تندر90 پارس خودرو، بالاتر از رقیب ایران خودرویی خود قرار گرفت.

معاون تضمین کیفیت شرکت پارس خودرو اعلام کرد: بر اساس آخرین آدیت انجام شده توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، تندر90 شرکت پارس خودرو با 5 پله اختلاف کیفی، بالاتر از تندر90 تولیدی شرکت ایران خودرو و در رتبه چهارم کیفی ترین خودروهای ایران ایستاد.

مجتبی استاد رحیمی افزود: با توجه به میزان چندین برابری تولید تندر90 در شرکت پارس خودرو نسبت به سایر تولید کنندگان این خودرو در سطح کشور و بروز محک های جدی تر در زمینه های کیفی، برتری کیفیت تندر90 پارس خودرو نسبت به تندر90 شرکت های دیگر بسیار حائز اهمیت است.

وی ادامه داد شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران به صورت هفتگی کلیه خودروهای تولید شده در داخل کشور را در ۹ معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور و انتقال قدرت،‌ ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزئینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی، بدنه، نفوذ آب و رنگ تحت ارزیابی قرار می دهد‌ و بر این اساس خودروهایی که نمره منفی آنها بین صفر تا ۱۲۰ باشد در گروه خیلی خوب، بین ۱۲۰ تا ۲۰۰ در جمع خوب‌ها و بین ۲۰۰ تا ۲۷۷ در دسته قابل قبول‌ها جای می گیرند.

معاون تضمین کیفیت پارس خودرو در پایان تصریح کرد: خودروهای ماکسیما، تندر90 و مگان تولیدی شرکت پارس خودرو همانند هفته های قبل در گروه خودروهای خیلی خوب کشور قرار گرفتند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تيتر خبر: ایمنی در سیستم ترمز تندر90 پارس خودرو

تاريخ ارسال خبر: دوشنبه, 3 خرداد 1389

بر اساس اعلام نتایج شرکت بازرسی و کیفیت استاندارد ایران اعلام شد:

ایمنی در سیستم ترمز تندر90 پارس خودرو

تندر90 شرکت پارس خودرو در آخرین آدیت شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران از نظر ایمنی هم بالاتر از رقیب ایران خودرویی خود قرار گرفت.

به گزارش اداره اطلاع رسانی شرکت پارس خودرو، شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران به صورت هفتگی کلیه خودروهای تولید شده در داخل کشور را در ۹ معیار مورد ارزیابی قرار می دهد که در آخرین ارزیابی بعمل آمده، تندر90 تولید شده در شرکت پارس خودرو در معیارهای فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور و انتقال قدرت، تجهیزات الکتریکی، صداهای غیر عادی، نفوذ آب و ترمز هیچگونه نمره منفی را کسب نکرده و در معیارهای تزئینات داخلی و خارجی و بدنه بهتر از تندر90 ایران خودرویی خود بوده و به دلیل کسب نکردن نمره منفی در تجهیزات ایمنی همچون ترمز و بدنه، از ایمنی بیشتری نسبت به محصول سایر شرکت های تولید کننده این محصول است.

بر اساس این گزارش و اعلام نتایج آخرین رتبه بندی کیفی که توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، تندر90 شرکت پارس خودرو در رتبه چهارم جدول رده بندی با کیفیت ترین خودروهای ساخت داخل، و دو پله بالاتر از تندر90 تولیدی سایر شرکت های تولید کننده این خودرو قرار گرفت.

در این گزارش آمده است: تندر90 شرکت پارس خودرو در سه و دو هفته گذشته و همچنین در هفته گذشته (14/02/89 الی 20/02/89) به ترتیب تنها با 0/30، 0/30 و 1/28 نمره منفی نسبت به 6/38، 8/33 و 3/31 رتبه منفی تندر90 تولیدی ایران خودرو، با اختلاف کیفی محسوسی، بالاتر از محصول سایر شرکت های تولید کننده این خودرو قرار گرفت.

این گزارش حاکی است مگان تولید شده در شرکت پارس خودرو نیز در این آدیت حائز رتبه سوم این جدول شد و خودرو ماکسیما که در بیشتر ارزیابی های بعمل آمده رتبه اول این جدول را به خود اختصاص می داد، در این آدیت حضور نداشته است.

در پایان این گزارش آمده است شرکت پارس خودرو در راستای تحقق اهداف خود که حفظ و ارتقاء کیفیت و جایگاه کیفی ترین خودروساز کشوراست، تولید خودروهای خود را با شمارگان و کیفیت در حال افزایش ادامه خواهد داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •