سلام
دوستان
من می خام یه 5010 بخرم
میشه بگید از کجا بخرم ! ( منظورم آنلاین نیستا ! ) ، چه گارانتیه1؟
اگه قیمت روز هم دارید خوشحال میشم.
سلام
دوستان
من می خام یه 5010 بخرم
میشه بگید از کجا بخرم ! ( منظورم آنلاین نیستا ! ) ، چه گارانتیه1؟
اگه قیمت روز هم دارید خوشحال میشم.
اگر با گارانتی میخواید بخرید بهترین شرکت زیگوراته!! حالا یا حضوری می رید می خرید یا سفارش میدید براتون می فرستند!! چون اگر از بازار بخرید شاید گارانتی زیگورات نباشه و از این گارانتی های شرکتی 20-30 تومنی باشند!!
مرسی
بعد ببخشید بهترین کانفیگش کدومه؟
شما خودتون این نوت بوک رو دارید؟
راضی هستید؟
راست میگن نمیشه باتری 9 سلوله رو این Insp ها انداخت؟
سلام به همه دوستان
یه چیزی بگم ، شاید تعجب کنید ، کل این 124 صفحه این تاپیک رو خوندم
به یه نتیجه بزرگ رسیدم
برم یه N5010 بخرم
گارانتی زیگورات !
من درایور گرافیک برای ویندوز اکس پی رو گیر آوردم:d
می خواستم ببینم کسی تا حالا اکس پی روی این لپ تاپ نصب کرده یا نه؟
فقط فیلم میبینم
در ضمن امار دقیق نمیده مثلا یدفه 50% 2دقیقه بعد میشه 46% بعد اگه کار نکنم باهاش میشه همون 50% !!!!!!!!
باطری هاشون همه 6 سل هستش!!
بله من خودم دارم البته کانفیگ خیلی حرفه ای نیست ولی واقعا ازش راضی ام!!
اینکه چه کانفیگی بخرید بستگی به کار و نیازتون داره!! مثلا من نیازم با cpu cor i3 330M و رم 3 و گرافیک 5470 و هارد 500 راه افتاد و با بودجه امم تناسب داشت و خریدم!!
باید ببینید چه کاری میخواید از لپتاپ بکشید و متناسب با اون کانفیگ مورد نظرتونو بخرید!
من راضی ام ازش و خوشحالم که acer نخریدم!! تعصبی نیستم ولی واقعا برند دل و این مدل برام بی نهایت دلنشین و حرفه ای هستش!! مخصوصا از نظر ظاهر و زیبایی!! قدرت و کاراییش که جای خود داره!!
راستی دوستان اگر میخوان لذت فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن با این سری لپتاپ هارو تجربه کنند پیشنهاد میکنم هدفون creative HQ-1400 بخرن نسبتا ارزونه ولی شفافیت و صدای عالی ای داره!!
و اینکه دوستان حتما درایور صدای این لپتاپو از سایت دل بگیرند و نصب کنند چرا که امکانات گسترده و فوق العاده ای در تنظیم صدا بخصوص قابلیت SRS Premium به شما میده!! من که تست کردم کف کردم!!
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
اگه اینجوری باشه که معرکه است!! خب درایورهارو در دسترس ماهم قرار بده تا تست کنیم و نتیجه رو اعلام کنیم!!
میشه لینک بذارید؟؟
Last edited by sayanermia; 19-10-2010 at 14:03.
اگه فیلم میبینی که خیلیم خوب دووم میاره
اون آمار تقریبیه!
احتمالا میگه اگه همینجوری باهاش کار کنی اینقدر برات کار میکنه
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
میگن رو این لپ تاپ xp نصب نکنی بهتره چون کاراییش پایین میاد
من هم خودم اینو شنیدم ولی می گم اگه کسی خودش نصب کرده باشه بیاد بگه ببینم چه جوریه؟میگن رو این لپ تاپ xp نصب نکنی بهتره چون کاراییش پایین میاد
در ضمن این هم صفحه دانلود درایور گرافیک برای اکس پی
برای بقیه هم فکر کنم بشه گیر اوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اگه کسی پیدا نشد که نصب کرده بوده باشه خودم نصب می کنم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه
سلام
من هم به جمع شما پیوستم
اینم کانفیگ من :
CPU : Core i5
Ram : 4 G
Graphic : 5470 , 1024 MB
HDD : 500 GB
گارانتی گرین ، درایور هم همراهش بود ، یه آبانتا هم روش داشت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)