با اجازه ابي جان
من هم دارم به نظر من عاليه البته به ياد داشته باش هرچي پول بدي آش ميخوري
با اجازه ابي جان
من هم دارم به نظر من عاليه البته به ياد داشته باش هرچي پول بدي آش ميخوري
يه چند تا مشكل اساسي و اعصاب خردكن داشتم كه دم همتون گرم همه اكي شد و رفع شد با راهنمايي هاي دوستان.
موفق باشين همتون و سال خوبي آرزومندم براي همه دوستان پي30ووردي
منم یک هفته ای میشه که خریدم واسه شبکه های ایران واقعا راضی کننده است،ولی خب به قول ابی عزیز نباید انتظار معجزه داشت ، البته بعضی وقتها کیفیت شبکه ها در حد hdمیشه حالا نمیدونم از دستشون در میره یا واقعا همینه. ولی در مقایسه با رقباش خیلی سرترex700/710.مشکی خیلی عمیقی داره،واسه سورس hdوfull hdکه معرکه است،در زمینه امکانات هم قبل از خرید اصلا واسم مهم نبود که یو اس بی چه فرمتهایی رو پشتیبانی میکته،ولی خب بعدش فهمیدم یو اس بی سام یه نعمته اکثر فایلها رو اجرا میکنه.
Last edited by aftab_azad20; 27-03-2011 at 09:41.
دوستان يه سوال حالا واقعا لازمه Upgrade كنيم؟
نه عزيز نيازي نيست
-بيشتر hdtv ها اخرين ورژن روشون هست و اپديت جديدي نيومده
سلام به همه من یک دستگاه led 6200 بدون گارانتی خریدم تیونر دیجتال را هم فعال کردم ، بسیار راضی کننده است بخصوص دوستان اگر یک پخش کننده نکست 19500 فول اچ دی بهش وصل کنید تازه لذت یک ال ای دی را خواهید چشید .
منظورتون HD MEDIA PLAYER هست ؟ يا ر.س.ي.و.ر ؟
خود USB پنل كيفيت قابل قبولي داره و كليه فرمت ها رو اجرا ميكنه با بيت ريت هاي بالا
l مي يه دونه سري 8 با مدل كد : UA46C8000XRXTW از بانه خريدم . تمام آپشنهاي مربوط به ايران و گيرنده ديجيتال روش فعال بود ولي با اين وجود تو شهر ما - ارك - هيچ كانال ديجيتالي نمي گيره . نماينده VIP سام سرويس با اطمينان ميگه سري 8 گيرنده ديجيتال ندارند . ولي يك نكته خيلي جالب : هنگام سرچ شبكه هاي ديجيتال دقيقاً روي فركانسهايي كه شبكه ديجيتال در اراك پخش ميشه گير ميكنه و بعد از چند ثانيه مكس رد ميشه ( كانالهاي 36-40-42-46 ) كه اين نشون ميده قابليت سخت افزاري لازم روش موجوده و فركانسها رو ميگيره ولي از يه طريقي غير فعالش كردند . نكته ديگه اينكه در هنگام ورود به منو مخفي يه خط بالاي منوي هاست كه نوشته ATV ( غير از منوها ) و هر چي آپشنهاي مربوط به نوع تلويزيون و كانال رو تغيير ميدي تغيير نمي كنه و اين يعني به طور پيش فرض اين تلويزيون گيرنده ديجيتال نداره . من تمام ياداشتهاي اين تاپيك رو خوندم و تمام راهكارها رو بكار بردم ولي تا كنون موفق به فعال كردن اين آپشن نشدم . اميدوارم ساير دوستان نيز تجربيات خودشون رو منتقل كنند تاشايد به جواب برسيم .
Last edited by smohammadi; 29-03-2011 at 09:50.
سلام تنهای عزیز
منظورم *ر.س.ی.و.ر * نکست 19500 بود که با یک کابل hdmi خوب به ال ای دی 6200 وصل کردم.
و ضمنا usb هم فکر کنم تمام فرمتها را پشتیبانی میکنه بخصوص فرمت کانالهای اچ دی که با پی وی آر ر.س.ی.و.ر ضبط می کنم.
کیفیت صدا هم بسیار خوبه بطوری که از خرید سینمای خانواده که هال منزل را کلی شلوغ میکرد منصرف شدم.
با سلام وتبریک سال نو
من بالاخره یه 46" 6900 سامسونگ از بانه خریدم ولی وقتی در خانه وصلش کردم تصویر تلوزیون ایران نیامد یعنی اگه با گیرنده بگیریم تصویر دارد ولی با آنتن هوایی تصویر ندارد و پیام میدهد بدون سیگنال ,اصلا" همه تنظیماتی که مربوط به آنتن هوایی وجستجوی کانال و.... میباشد غیر فعال است .نصابی که از سامسونگ برا نصب سینما آمده بود هم نتوانست درستش کند وگفت موقع خرید بهش بد برنامه داده اند (که منظور او همان تنظیمی بود که گیرنده دیجیتال وdvbآنرفعال کرد میباشد) حالا موندم چیکار کنم اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)