تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 194 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

کسی از دوستان سامسونگ مدل c6960 ال ای دی رو خریده؟ کیفیت تصویرش چگونس؟
    با اجازه ابي جان
    من هم دارم به نظر من عاليه البته به ياد داشته باش هرچي پول بدي آش ميخوري

2. 3 کاربر از kamyab11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H-E-S-A-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

يه چند تا مشكل اساسي و اعصاب خردكن داشتم كه دم همتون گرم همه اكي شد و رفع شد با راهنمايي هاي دوستان.
    موفق باشين همتون و سال خوبي آرزومندم براي همه دوستان پي30ووردي

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام

کسی از دوستان سامسونگ مدل c6960 ال ای دی رو خریده؟ کیفیت تصویرش چگونس؟
    منم یک هفته ای میشه که خریدم واسه شبکه های ایران واقعا راضی کننده است،ولی خب به قول ابی عزیز نباید انتظار معجزه داشت ، البته بعضی وقتها کیفیت شبکه ها در حد hdمیشه حالا نمیدونم از دستشون در میره یا واقعا همینه. ولی در مقایسه با رقباش خیلی سرترex700/710.مشکی خیلی عمیقی داره،واسه سورس hdوfull hdکه معرکه است،در زمینه امکانات هم قبل از خرید اصلا واسم مهم نبود که یو اس بی چه فرمتهایی رو پشتیبانی میکته،ولی خب بعدش فهمیدم یو اس بی سام یه نعمته اکثر فایلها رو اجرا میکنه.

Last edited by aftab_azad20; 27-03-2011 at 09:41.

5. 4 کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H-E-S-A-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان يه سوال حالا واقعا لازمه Upgrade كنيم؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان يه سوال حالا واقعا لازمه Upgrade كنيم؟
    نه عزيز نيازي نيست
    -بيشتر hdtv ها اخرين ورژن روشون هست و اپديت جديدي نيومده

8. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه من یک دستگاه led 6200 بدون گارانتی خریدم تیونر دیجتال را هم فعال کردم ، بسیار راضی کننده است بخصوص دوستان اگر یک پخش کننده نکست 19500 فول اچ دی بهش وصل کنید تازه لذت یک ال ای دی را خواهید چشید .

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام به همه من یک دستگاه led 6200 بدون گارانتی خریدم تیونر دیجتال را هم فعال کردم ، بسیار راضی کننده است بخصوص دوستان اگر یک پخش کننده نکست 19500 فول اچ دی بهش وصل کنید تازه لذت یک ال ای دی را خواهید چشید .
    منظورتون HD MEDIA PLAYER هست ؟ يا ر.س.ي.و.ر ؟
    خود USB ‌پنل كيفيت قابل قبولي داره و كليه فرمت ها رو اجرا ميكنه با بيت ريت هاي بالا

11. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزيز t-tanhayam

ممنون از زحماتتون
    يك پيشنهاد دارم ، دوستاني كه سري c8000 خريدند و تيونر ديجيتال داشته و از كارخونه فعال بوده و دوستاني كه خريدند و تيونر ديجيتال داشته ولي خودشون فعال كردند و دوستاني كه سري جديد خريدند و تيونر ديجيتال در تلويزيونشون حذف شده خواهشا از پشت پشت تلويزيون مدل كامل اونو بخونن و اينجا بذارن تا كمكي براي ديگران كه تصميم به خريد دارند بشه و بتونند موقع خريد (مخصوصا در شهرهاي مرزي) بهتر تصميم گيري كنند
    ممنونم
    l مي يه دونه سري 8 با مدل كد : UA46C8000XRXTW از بانه خريدم . تمام آپشنهاي مربوط به ايران و گيرنده ديجيتال روش فعال بود ولي با اين وجود تو شهر ما - ارك - هيچ كانال ديجيتالي نمي گيره . نماينده VIP سام سرويس با اطمينان ميگه سري 8 گيرنده ديجيتال ندارند . ولي يك نكته خيلي جالب : هنگام سرچ شبكه هاي ديجيتال دقيقاً روي فركانسهايي كه شبكه ديجيتال در اراك پخش ميشه گير ميكنه و بعد از چند ثانيه مكس رد ميشه ( كانالهاي 36-40-42-46 ) كه اين نشون ميده قابليت سخت افزاري لازم روش موجوده و فركانسها رو ميگيره ولي از يه طريقي غير فعالش كردند . نكته ديگه اينكه در هنگام ورود به منو مخفي يه خط بالاي منوي هاست كه نوشته ATV ( غير از منوها ) و هر چي آپشنهاي مربوط به نوع تلويزيون و كانال رو تغيير ميدي تغيير نمي كنه و اين يعني به طور پيش فرض اين تلويزيون گيرنده ديجيتال نداره . من تمام ياداشتهاي اين تاپيك رو خوندم و تمام راهكارها رو بكار بردم ولي تا كنون موفق به فعال كردن اين آپشن نشدم . اميدوارم ساير دوستان نيز تجربيات خودشون رو منتقل كنند تاشايد به جواب برسيم .
    Last edited by smohammadi; 29-03-2011 at 09:50.

13. 2 کاربر از smohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام تنهای عزیز
    منظورم *ر.س.ی.و.ر * نکست 19500 بود که با یک کابل hdmi خوب به ال ای دی 6200 وصل کردم.
    و ضمنا usb هم فکر کنم تمام فرمتها را پشتیبانی میکنه بخصوص فرمت کانالهای اچ دی که با پی وی آر ر.س.ی.و.ر ضبط می کنم.
    کیفیت صدا هم بسیار خوبه بطوری که از خرید سینمای خانواده که هال منزل را کلی شلوغ میکرد منصرف شدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

9

با سلام وتبریک سال نو
    من بالاخره یه 46" 6900 سامسونگ از بانه خریدم ولی وقتی در خانه وصلش کردم تصویر تلوزیون ایران نیامد یعنی اگه با گیرنده بگیریم تصویر دارد ولی با آنتن هوایی تصویر ندارد و پیام میدهد بدون سیگنال ,اصلا" همه تنظیماتی که مربوط به آنتن هوایی وجستجوی کانال و.... میباشد غیر فعال است .نصابی که از سامسونگ برا نصب سینما آمده بود هم نتوانست درستش کند وگفت موقع خرید بهش بد برنامه داده اند (که منظور او همان تنظیمی بود که گیرنده دیجیتال وdvbآنرفعال کرد میباشد) حالا موندم چیکار کنم اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •