یه سوال.شما هم موقعی که دانلود میکنید پینگتون بالا میره ؟ من از تمام شرکتهایی که قبلا داشتم هر وقت دانلود میکردم پینگم تغییری نمیکرد.الان که مخابرات هستم وقتی دانلود میکنم پینگم میره 2000![]()
یه سوال.شما هم موقعی که دانلود میکنید پینگتون بالا میره ؟ من از تمام شرکتهایی که قبلا داشتم هر وقت دانلود میکردم پینگم تغییری نمیکرد.الان که مخابرات هستم وقتی دانلود میکنم پینگم میره 2000![]()
آره موقع دانلود پینگ میره بالا سرعت دانلود من بین 119 120البته بعضی وقتها یهو عشقش میکشه ! سرعت 50 میده من یه فایل دیگه میزارم واسه دانلود مشکل رفع میشه
الان که دارام دانلود میکنم یکی 50 یکیم 70 !
مخابرات که خراب نمیشه کار انگلیسه خرابش کرده![]()
بنده نفع نمیبرم که بیام تبلیغ مخابرات بکنم از 30 مرداد مشترک مخابرات شدم ! از ای اس پی های دیگه اینقدر کشیدم که فعلن با این قطعی هام راضیم !
![]()
Last edited by arya_7; 04-09-2011 at 22:10.
Last edited by behnam-k; 05-09-2011 at 10:40.
آخه از مخابراتی که میخواد تعرفه 10 برابری رو تلفن ثابت اعمال کنه از این بیشتر انتظار نمیره داداش من اینا فقط به فکر جیبشون هستن دلشون به حال کسی نسوخته
آقا مخابرات برای ما تو این 3 هفته خوب بود ه خدایی فقط 1 شب قطعی داشته 256 دارم 30 به بالا میگیره همیشه
منم تازه متوجه شدم چیز پی ان رو محدود کردنوگرنه خود سرویس مثل قبل عالیه
آی بهنام آی تو منو اقفال کردیتو بودی بهنام منو بد بخت کردی
الان چی کار کنم الان دیگه اینترنتم نداشته باشم به حسابگر بر نمیگردم ولی تو بودی بهنام توتووتوتوت و
بهنام
ولی تو بودی بهنام
توتوتوتو
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
از 30 مرداد تازه اول بدبختیت شروع شده پارس آنلاین میگرفتی خیلی خوبه پسر عمم یه 128 داره محدود شبا سرعتش وقتی رایگانه میره تا 300 تو روز هم حدود 70 تا 90 هستش![]()
100 درصد با حرف شما موافقم اینا به فکر جیب خودشونن به فکر این نیستن که بر فرض 500 تا مشترک ADSL داشته باشن باید کیفیت هم بالا باشه اما خب کو وجدان
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
رامین جان منم مثل شما
شما سرعتت 60 باشه منم از 60 بالاتر نمیره اگه 1 باشه منم 1 بیشتر نمیشه
من بی گناهم
حالم از این اینترنت آشغال ایران بهم میخورهچرا ما باید سر سرعت 512 جرو بحث کنیم و خارجی ها باید با 100 مگ حال کنن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)