سلام
من بازی رو از گرفتم ....
طریقه نصبش این بود که کل محتواش رو یه جا کپی کنم و ....
وارد بازی میشم ... press any keyهم میاد ...بعدشم که دستور enter میده رو میزنم ... صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد!
سلام
من بازی رو از گرفتم ....
طریقه نصبش این بود که کل محتواش رو یه جا کپی کنم و ....
وارد بازی میشم ... press any keyهم میاد ...بعدشم که دستور enter میده رو میزنم ... صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد!
ممنون.
تو محیط آنلاین باید تو گروه خاصی رفت یا نه میشه 2نفری هم مسابقه گذاشت بعدش اینکه باید به سرور خاصی کانکت بشیم؟
این Key چند کاربره هست؟
سلام
از کجا میتونم سیومو کپی کنم؟؟
میخوام ویندوز عوض کنم
از My Documents پوشه ی Criterion Games رو کپی کن
آره ولی شما این تیکشو به حساب پیام بازرگانی بزار که اگر داستان داشت بازی از اون حالت یکنواختی در میومد...
سلام
شما پست صفحه قبل من رو بخونید شاید کمکتون کنه :
درایور کارت گرافیک و Diretcx رو آپدیت کنید و از کرک هایی که در چند صفحه قبل همین تاپیک وجود دارد استفاده کنید .(سعی کنید از کرک Reloaded استفاده کنید)سلام
خواهش میکنم.
من حودم آنلاین بازی نکردم ولی فکر نکنم باید تو گروه خاصی رفت شما می تونید دو نفره هم آنلاین بازی کنید.
بله باید به سرور های خود EA وصل بشید و برای بازی آنلاین باید پینگ خوبی داشته باشید که در بازی مشکلی نداشته باشید و لگ دار نشود.
شماره سریال ها 1 نفره هستند یعنی روی یک کامپیوتر میتونید استفاده کنید.
تو ویندوز 7 این آدرس هست :
C:\Users\Your USERNAME\Documents\Criterion Games\Need for Speed(TM) Hot Pursuit\Save\Default
1-به جای Your Username پوشه USERNAME خود را انتخاب کنید.
2- فایل MUD.7.NFS11Save سیو بازی است.
در ویندوز XP دقیق نمیدونم ولی فکر کنم به جای C:\Users این آدرس هست C:\Document And Setting و یقیه آدرس البته دقیق نمیدونم.
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
یکنواخت نیست بازی اونجا هم همینطوری بود فقط داستان داشت در کل تو هر دو تاشون باید یک مسیری برید و مسابقه بدید حالا چه داستان داشته باشه چه نداشته باشه به نظرم اگر داستان داشت آدم رو بیشتر گیج می کرد.
من فکر کنم 3 نفره باشه . ماله GTA IV اینطوری بود .
ضمنا سرورای اصلی اینطوریه که مثلا مد انتخاب میکنید .
بعد صبر کنید تعدادی که میخوان بیان . یا شما Admin یه روم میشید (خودتون سرور نمیشید) یا یکی دیگه . بعد شما join میشید و با بقیه بازی میکنید .
البته فکر کنم دو نفره هم بشه.
ولی دوستانی که آنلاین بازی کردند لطفاً یک توضیحی در این باره بدهند![]()
بازم ببخشید اما هم با لانچر اجرا کردم هم 2-3 بار پاک کردم بازیو نصب کردم خودشم اوتوماتیک توی درایو d که ویندوز سونم هست میره اما بازم.....
دیگه بی خیالش شم توی سون ؟چون درایو و دایرکست و پچ هم که کامله
یه سوال دیگه در مورد همون آنلاین
من با پینگ 400-500 و سرعت 25 دانلود میتونم به راحتی هم pes بازی کنم هم بتل هم هات پورسوییت ؟
بله میتونید .
البته بهتره این سوالاتو توی بخش بازی های آنلاین بپرسید . به زودی که بازی به دستم برسه (فردا) نحوه های آنلاینو چک میکنم و یه توضیحی میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)