منظورم این بود که نماش بسته نبود. به قول خودتون 8-9 نفری بودن. راستی شما که این جایین. پس اونی که تو استادیوم بود کی بود؟!
اون صحنه ای هم که من جاگر رو دیدم خوشحال نبود داشت با بغل دستیش حرف میزد. مگه این که بازم نشونش داده باشه
منظورم این بود که نماش بسته نبود. به قول خودتون 8-9 نفری بودن. راستی شما که این جایین. پس اونی که تو استادیوم بود کی بود؟!
اون صحنه ای هم که من جاگر رو دیدم خوشحال نبود داشت با بغل دستیش حرف میزد. مگه این که بازم نشونش داده باشه
Last edited by shayan3001; 03-07-2010 at 21:56.
کلا افاضلي تو هر کفهاي بشينه اون کفه سنگيني ميکنه!
نميدونم درست شنيدم يا نه ولي بعد بازي يه تيکه گفت "براي اينکه يه سوارکار خوب بشي لزوما نبايد يه اسب خوب باشي." که احتمالا منظورش يه اسب خوب داشته باشي بوده.![]()
گزارش جواد خیابونی:
خولیو سزار ! ...
تعجبیه اینجا الان زیاد پست داده نمیشه. همیشه گزارشگر خیابانی باشه اینجا خیلی داغ میشه
اول بازی خیابانی میگه ما به رقابت می پردازیم. هر کی ندونه فکر می کنه خودش می خواد بره بازی کنه![]()
برزیل و آرژانتین حذف شدن، همه تو کما هستن![]()
خیابانی آخر نیمه اول برگشته میگه: من میرم 15 دقیقه استراحت میکنم!!!
بعدم یه جا که اسپانیا حمله کرده، میگه: "آفساییییید....... اا. نمیدونم آفساید بود یا خطا! کارشناسا بررسی میکنن بعدا!"
تیکه کلامهاش: اسپانیا بازیکن کم داره، اااا یکی باید اینجا میبود که توپ رو بگیره!
سوتی های داش جوادخودمون تو نیمه اول:
توپ تودفاع اسپانیابود جوادگفت توپ درمرکز زمین بازی میشه
تورس یه دریبل زد خیابانی:حرکت خوب قطری
این بازیکن درساندرلند(لیگ دسته دوانگلیس)بازی میکنه وجزوبازیکنان بین المللی پاراگوئه محسوب میشه
وقتی والدزپاس داد گفت:والدزباتوپ کار می کنه
بله میتونه خطاباشه خطا خطا
اگه پاراگوئه بیادبالا دوتیم آمریکای جنوبی باهم روبرومیشن ازاونور دوتیم آلمانی هم معذرت میخوام دوتیم اروپایی میتونن روبروبشن
اینیستا پشتشوکرده به بازیکنای پاراگوئه که نشنون چی میگن
یه جاتوپ به تورس نرسید خیابانی توصحنه آهسته گفت توپ دیربه تورس رسید
تورس یه بازیکونو دریبل زد گفت تورس ردمیکنه دریبل دو سمته یه او(منظورش دریبل دو طرفه بود)
آخه تصویر همشون اینطوری پخش شد!حتی بالاک هم بین 7-8 نفر بود وقتی نشونش دادن...منم اونجا بودم! با موبایل آن شده بودم و پیغام دادم!: دیمنظورم این بود که نماش بسته نبود. به قول خودتون 8-9 نفری بودن. راستی شما که این جایین. پس اونی که تو استادیوم بود کی بود؟!
ایران که خیلی سانسور داشت! مثلا مرکل هر بار که آلمان گل میزد، میرفت یکی رو بغل میکرد که مشخصا ایران سانسورش میکرد!
بخاطر همین کچل(!)، من بازی رو نگاه نمیکنم! (عجیب سر درد میگیرم وقتی این گزارش میکنه)تعجبیه اینجا الان زیاد پست داده نمیشه. همیشه گزارشگر خیابانی باشه اینجا خیلی داغ میشه![]()
خواستم از مـاهـواره ببینم که اون هم گیر بود و دارن نگاه میکنن!
وقتی داور واسه پاراگویه پنالتی گرفت خیابانی چون مطمعن نبود که پنالتیه یا نه خیلی ارومو بدون هیجان صحنه رو گزارش کرد انگار داره پرتاب اوتو گزارش میکنه.حالا جالبش اینه که بعضی موقع ها واسه اینکه هیجان الکی بده واسه یه سانتر کلی شلوغش میکنه.
وای! این خیلی زیاد سوتی میده! ولی این یکی دیگه خیلی احمقانه بود!
دیگه مگه کوره که تو صحنه آهسته هم اصلاح نمی کنه؟
تو محوطه جریمه ی اسپانیا ، مهاجم پاراگوئه با روی پا کوبیده تو صورت راموس و داور خطا گرفته:
- خب ، یعنی اون جا چی شده تو محوطه جریمه؟! پنالتی که نشده!!! چون داور به این سمت گرفته!!! پس چی شده؟!
بعد که صحنه آهسته رو نشون میده ، این مردک میگه اوه اوه! با رون پا کوبید تو صورتش!
بعد احتمالاً با فکر نداشتش فهمید چی گفته!! اومد مثلاً اصلاح کرد!! :
خب ، حتی می تونیم بگیم با زانوش زد!
خدایا! این کشور را از سه بلا محفوظ بدار! اول جواد خیابانی ، دوم دروغ ، سوم جواد خیابانی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)