از پارس کرمان تو عمرم اشغال تر ندیدم .عید که همه میرن مسافرت بجای بالتر رفتن سرعت پایین کشیدن .میگه داریم تعمیر میکنیم .1روز 2 روز ...چند روز و ماه اخه ؟؟؟؟
از پارس کرمان تو عمرم اشغال تر ندیدم .عید که همه میرن مسافرت بجای بالتر رفتن سرعت پایین کشیدن .میگه داریم تعمیر میکنیم .1روز 2 روز ...چند روز و ماه اخه ؟؟؟؟
کافی توی شهری مثل کرمون باشی که حتی 1 پارک درست نداره از اونور نتم اینطوری دیگه دیوونه می شی.
امروز می خواستم یک clip کاری دانلود کنم نشد دادم یکی از دوستام تو ایتالیا برام اپلود کرده تا من از mediafire دانلود کنم.
اخه زشته تا این حد نت اشغال...
به نظر من مشکل خومون هستیم. از سادگی و بی حالی ما ها همه سو استفاده می کنن. یارو می ره نمایندگی یه شرکت معروف مثه اسیاتک می گیره ولی یه نفر که سواد درست حسابی داره نمی زاره به عنوان پشتیبان فنی. مردمم هیچ اعتراضی نمی کنن. تازه خدا خیرشم بده می گن. به جرات می گم توی صنف خدمات الکترونیکی و کامپیوتر ( با احترام به برخی ها که در همه شرایطی انسان های شریفی هستن )کلاه گذاشتن براشون توی شهر ما عادی شده یارو اگه بتونه هم کار خوب انجام بده نمی ده. حیف اینجا نمی شه اسم کسی برد و صحیح نیست ولی اگه در زمینه برنامه نویسی و خدمات تحت وب خواستید توی کرمان کاری انجام بدید پخ بدید یکی دوتا کلاه بردار حرفه ای بهتون معرفی کنم تا سرتون کلاه نره.
اینکه می گی که شکی نیست.
این از مشکلات فرهنگی ایرانی ماست که توی شهرایی مثل کرمون بدترم هست.
ولی باور کن اون دلالای بازارچه رضای تهرون و اون مرکز پایتخت دیگه نهایت بی شرفی رو دارن.
من یادم نمی ره خاطره ی خریدن کامپیوترم رو اونجا.
در هر صورت به قول تو ناله کردن فایده نداره تا اینطوری هستیم بهتره انتظار شعور بالا رو از بقیه نداشته باشیم چون برای شکرت پارس زیادم مهم نیست من تو نت چی پشتش بنویسم یا اینکه 10 تا20 یوزر از دست بده.
اقایون خانوما من دارم دق میکنم.عید کرمونم.شهر که شده شهر ارواح.جایی نداره که وقت تلف کنی.اینترنت پارسم که نفت نریختن توش(افتضاح تر از پارس ندیدم تو عمر ۱۵ ساله کامپوتریم) ای کاش زودتر عید تموم بشه برم سر کار حداقل فکر مشغول بشه ؛تنم خسته بشه مثل جنازه بیفتم از خستگس تا دوباره فردا بشه ولی یکبار دیگه سراغ اینترنت .......
پارس انلاین امروز بعد از 10 ثانیه گوگل باز می کنه سرعت از 250 رسیده به 50 سرویس نامحدود با بریست دارم من.
پینگ گاهی می ره تا 1000
مخابرات هم هنوز نیومده adsl منو وصل کنه.
صفحه log in خود پارس باز نمی شه.
پشتیبانی پارس 1 ساعت پیش 10 نفر جلوم بودن الان 12 نفر !!!
Last edited by ...ALI...; 28-03-2013 at 13:38.
از خدا طلب صبر دارم برات
آقا کسی از مخابرات اینترنت نگرفته ببینیم چه جوریه اوضاع ؟؟
یکی از دوستام برا تست از این طرح های نوروزی 128 نامحدودش رو گرفت سرعت ثابت بین 7 تا 10 بود !!
دوستان الان نزدیک یک هفته هست بین ساعتای خاصی وقتی دان میکنم از حجمم کم نمیشه ! تا الان حدود 20 گیگ دان داشتم از حجمم هیچی کم نشده ، یه تست بکنید ببینید برا شما هم همین طوره یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)