دوستمن nekooee
لپتاپتو میفروشی؟
من خریدارم
نه عزیز
singularity یه بازیه جدیده ولی اون هم مشکل داره.
گیر از کرکه
دوست عزیز ممنون میشم لینک این فایل رو بزاری ما هم یه حالی کنیم
سلام .
دسوتان من الان ویندوز رو عوض کردم .
الان میخوام اکتیو کنم و کد زیر لپ تاپ رو بهش دادم و قبول نکرد و میگه باید از طریق By Phone اکتیو کنین .
رفتم توی By Phone ولی کشور ایران رو نداره و الان نمیدونم چیکار باید بکنم ! واسه کشور دیگه نمیشه زد ؟
مهران جان شما چطوری اکتیو کردی عزیز ؟
مخلصیم .
سلام عزیز. بله من هم از طریق تلفن اکتیو کردم.
پیغام خصوصی رو چک کن.![]()
مهران جان اگه لطف کنی برای منم توضیح بده.
پیشاپیش ممنون!![]()
لینک زیر رو نگاه کن. از روی عکس ها و توضیحات اگر متوجه نشدی بگو جایی که متوجه نشدی رو بیشتر توضیح بدم.
از توی لیست کشوری رو که زبونش رو میفهمید و از طرفی هم هزینه تلفنش ارزونتر از بقیه جاها هست رو انتخاب میکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد به شماره تلفنی که بهتون میده زنگ میزنید و کدی رو که از شماره 1 تا 9 بهتون داده رو با تلفن و زدن شماره ها بهشون میدید در آخر اونها هم دونه دونه کد اکتیو شدن رو بهتون میدن. این کد رو جایی یادداشت کنید تا سر فرصت اون رو با دقت وارد کنید.
اگر نمیتونید جایی زنگ بزنید کافیه یک پیغام خصوصی بهم بدید تا من بجاتون زنگ بزنم و کد اکتیو شدن ویندوزتون رو بگیرم. این کد یعنی عکس زیر..
به درد هیچ کسی به غیر از خودتون نمیخوره. تنها شماره سریال اصلی ویندوز که زیر لپ تاپ نوشته شده مهمه و نباید کسی بدونه.![]()
سلام .
دوستان لینک آخرین آپدیت گرافیک رو میشه لطف کنین تا دانلود کنیم .
مخلصیم .
برای آپدیت کردن BIOS فقط فایل رو دانلود و نصب کنم یا کار دیگهای هم باید کرد. ضمنا مال من 206 هست و الان 210 رو گرفتم آیا مشکلی نداره؟
Windows BIOS Flash Utility چیه آیا لازمه که آپدیت بشه؟
Last edited by rahnemoun; 14-08-2010 at 09:23.
دوست عزیز برای من هم طریقه اکتیو کردن رو توضیح میدی. ممنونتم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)