تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 215 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

hamilton عزیز، ممنون بابت راهنماییتون
    بله من برنامه Folder Lock رو نصب و یه بار Uninstall کردم. حالا این فایل باقیمونده چیه؟ براى سیستم و امنیت اون مضره؟
    دوست عزيز گفتن اينكه واقعا چيز مهمي هست يا نه قدري مشكله.ممكنه اين برنامه اقدام به نصب Rootkit در سيستم بكنه.Rootkit ها مشابه تروجانها هستند با اين تفاوت كه شناسايي آنها بر خلاف تروجانها مشكل تره.

اقدامات زير را به ترتيب انجام بديد:

ابتدا شما برنامه AVG Anti-Rootkit را نيز از لينك زير دانلود و نصب كنيد و سيستم خود را با آن اسكن كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر با استفاده از اين برنامه چيزي در سيستم خود پيدا نكرديد كارهاي زير را انجام دهيد:

ابتدا تمام برنامه هاي اسكن كننده مانند آنتي ويروس و Anti Spyware ي كه در سيستم خود داريد را غير فعال و آنها را Exit كنيد.
    ارتباط اينترنتي خود را كاملا قطع كنيد.
    هيچ برنامه اي را در سيستم خود اجرا نكنيد.تاكيد ميكنم هيچ برنامه اي.

برنامه F-Secure Blacklight را از سايت زير دانلود كنيد:

کد:
    آنرا از حالت Zip خارج كنيد و سپس فايل blbeta.exe را اجرا و با آن سيستم خود را اسكن كنيد.
    وقتي اسكن تمام شد برنامه را ببنديد و به پوشه Blacklight برويد.در آنجا يك فايل با نام fsbl-XXX.log مشاهده ميكنيد.البته بجاي XXX شما تركيب اعداد را مشاهده ميكنيد.

حالا برنامه RootkitRevealer را كه براتان آپلود كرده ام را دانلود كنيد:

برنامه RootkitReavealer.exe را اجرا كنيد و با آن سيستم خود را اسكن كنيد.
    پس از پايان اسكن شما بايد فايل log آنرا ذخيره كنيد.

پس از پايان اين كارها شما ميتوانيد همه چيز را بجاي اول خود برگردونيد.آنتي ويروس خود را فعال كنيد و ارتباط اينترنتي خود را برقرار كنيد و....
    حالا يه عكس از هر دو فايل log ي كه داريد بگيريد و اينجا بذاريد تا نتايج را با هم بررسي كنيم.

داره خودمونی میشه bimokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض ravmon.exe

سلام به همه برو بچ
    يه ويروس افتاده به جونه اين كامپيوتره من كه اسمش ravmon.exe است اين ويروس اولين كاري كه ميكنه اينه كه هر چي فايل مخفي تو كامپيو تره رو ديگه نشون نميده يعني نميزاره از hiden درشون بيارم بعدش خودشو update مي كنه اگه به اينترنت وصل شيم يه كاره ديكه كه ميكنه شروع ميكنه به ازاي هر چي فايل تو كامپيوتر هست يه فايل مثل خودش فقط با پسونده exe دروست ميكنه من امدم kaspersky 7.0.125 رو نصب كردم kasper ويروسو با هر چي كه با پسونده exe بودو پاك كرد ولي بعده پاك شد نه هر فايل exe اصل فايل هم از تو درايو پاك ميكرد جالبيش اينه برنامه ها رو ميشه از تو winrar پيداشون كرد و اجرا هم ميشن ولي تمامه درايوام خاليه
    ميخوام ببينم كسي ميتونه كمكم كنه

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Hamilton گرامى در حال حاضر یه ورژن از Folder Lock رو نصب دارم که شاید علت عدم پاک شدن فایل موردنظر توسط کاسپرسکاى و یا AVG باشه. خب اگه واقعا براى سیستم مضر عمل میکنه بگید تا اول Folder Lock رو Uninstall کنم و بعد طبق دستور شما عمل کنم
    Last edited by majid20; 08-10-2007 at 18:54.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Hamilton گرامى در حال حاضر یه ورژن از Folder Lock رو نصب دارم که شاید علت عدم پاک شدن فایل موردنظر توسط کاسپرسکاى و یا AVG باشه. خب اگه واقعا براى سیستم مضر عمل میکنه بگید تا اول Folder Lock رو Uninstall کنم و بعد طبق دستور شما عمل کنم
    در مورد سالم بودن اين برنامه و بخصوص آن فايل جاي شك و ترديده.من اگر جاي شما بودم از اين برنامه استفاده نميكردم.چرا كه بعضي اوقات برنامه هايي كه بايد امنيت را براي كاربر فراهم كنند خودشان امنيت را به خطر مي اندازند.تصميم با خود شماست.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به همه برو بچ
    يه ويروس افتاده به جونه اين كامپيوتره من كه اسمش ravmon.exe است اين ويروس اولين كاري كه ميكنه اينه كه هر چي فايل مخفي تو كامپيو تره رو ديگه نشون نميده يعني نميزاره از hiden درشون بيارم بعدش خودشو update مي كنه اگه به اينترنت وصل شيم يه كاره ديكه كه ميكنه شروع ميكنه به ازاي هر چي فايل تو كامپيوتر هست يه فايل مثل خودش فقط با پسونده exe دروست ميكنه من امدم kaspersky 7.0.125 رو نصب كردم kasper ويروسو با هر چي كه با پسونده exe بودو پاك كرد ولي بعده پاك شد نه هر فايل exe اصل فايل هم از تو درايو پاك ميكرد جالبيش اينه برنامه ها رو ميشه از تو winrar پيداشون كرد و اجرا هم ميشن ولي تمامه درايوام خاليه
    ميخوام ببينم كسي ميتونه كمكم كنه
    سلام دوست عزیز

ابتدا فایل زیر را دانلود کنید تا این تروجان را به طور کامل از روی سیستمتان پاک کند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا

یا

حالا اگر فایلهایتان همچنان مخفی باقیمانده باشند فایل زیر را دانلود و اجرا کنید تا فایلهایتان را از حالت مخفی خارج کند.

داره خودمونی میشه bimokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

9

اقا شرمنده ولی فایده نداشت
    یه سری فایل ها رو از hiden در امد ولی هنوز من نه program file دارم نه Documents and Settings نه WINDOWS نه خیلی برنامه های دیگه نمی دونم پس چرا از داخل برنامه ی winrar از بعضی برنام ها می تونم استفاده کنم
    یکی کمکم
    Last edited by bimokh; 09-10-2007 at 13:26.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اقا شرمنده ولی فایده نداشت
    یه سری فایل ها رو از hiden در امد ولی هنوز من نه program file دارم نه Documents and Settings نه WINDOWS نه خیلی برنامه های دیگه نمی دونم پس چرا از داخل برنامه ی winrar از بعضی برنام ها می تونم استفاده کنم
    یکی کمکم
    سلام

در پست زیر توصیه شماره 8 را امتحان کنید :

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض ویروس یاهو مسنجر

با عرض سلام
    من با این ویروس چه کار کنم با اون قبلی فرق داره
    توی یاهو مسنجر هسته اش
    اینم پیغامی کی برای کسایی که add کردم می فرسته
    لطفا کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض ویروس soundmix.exe

سلام کسی اگه اطلاعاتی در مورد این ویروس داره بگه انتی ویرسها هیچ کدوم نمیشناسن
    اگه انتی ویروس میدونین که میشناسدش بهم معرفی کنین

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

همیشه به تمام کسانی که دچار مشکلات ویروسی بودند توصیه اکید می کردم که کامپیوتر خود را به یک آنتی ویروس قوی که امکان به روز شدن دارد مجهز کنند.اگر به اینترنت متصل می شوند در کنار آنتی ویروس ، دیواره آتش (Firewall) نصب کنند. از گشودن فایل های و ایمیل های مشکوک شدیدا خودداری کنند و قبل از استفاده از هر گونه فلاپی دیسک، CD یا حافظه های فلش از پاک بودن آنها مطمئن شوند.اما انگار با تمام دقتی که می کنم باز هم به ویروس آلوده شده ام.البته آنطور که خودم حدس می زنم باید یک تروجان سمج و البته بسیار زیرک باشد!
    در مرحله اول باید بگویم که هیچ یک از آنتی ویروس های رایج مانند NOD32 ، Kaspersky ، Norton آن را پیدا نمی کند.
    تنها Bitdefender آن را می شناسد که البته نمی تواند پاکش کند (همه این آنتی ویروس با آخرین آپدیتشان آزمایش شده اند)
    اما برسیم به علامات و مشخصه های آلودگی سیستم.در مرحله نخست آلوده شدگی شما با اخطاری از طرف برنامه Soundmix مواجه می شوید که از وجود خطایی جدی در سیستم خبر می دهد.با زدن همزمان کلیدهای Ctrl ، Alt و Del پنجره Task Manager را خواهید دید.به تب پروسس (Processes ) بروید.در آنجا می توانید soundmix را ببینید.سعی کنید با زدن بر روی End Process آن را ببندید.مشکل همین جاست :نمیتوانید !شما آلوده شده اید

خرابکاری های ویروس : هنگامی که کامپیوتر شما به این ویروس آلوده شود دیگر نخواهید توانست فایل های پنهان شده تان (Hidden) را ببینید.منوی Folder Option باز می شود اما گزینه Show Hidden files and folder کار نمی کند.خود ویروس هم که در پوشه System32 ویندوزتان هم قرار دارد خود را مخفی کرده است.پس از گسترش ، ویروس مانع دسترسی شما به تنظیمات رجیستری (از طریق regedit ) می شود.با رشد ویروس ، سرعت ویندوز کندتر و کندتر می شود.
    سرعت گسترش این ویندوز در بین کامپیوترها واقعا وحشتناک است و به جرات می توانم بگویم کامپیوتر های آلوده در چهارشنبه گذشته از دو دستگاه به بیش از صد دستگاه در شنبه رسیده است (با حساب یک جمعه تعطیل و پنجشنبه نیمه تعطیل در یک مانند دانشگاه)متاسفانه تمام تلاش های من برای پیدا کردن راه درمان آن بی نتیجه ماند و به شکل دیوانه کننده در حال گسترش است.اگر کسی راه پاک کردن آن و خلاص شدن از شر آن را میداند لطفا من را هم راهنمایی کند.
    نکات اضافی :
    پاک کردن آن با برنامه های رایج ضدتروجان بدلیل تغییری که برنامه در config داده است باعث خراب شدن ویندوز می شود. بعلاوه بدلیل اینکه ویروس خود را در مموری کپی کرده است با هر بار لود شدن ویندوز دوباره ویروس به شما سلام خواهد کرد.
    در مدت تلاش برای پاک کردن ویروس به یک پدیده جالب هم برخوردم.برای اولین بار دیدم که یک ویروس خود را در حالت Safemode هم لود می کند.شاید اگر بتوان اسم اصلی ویروس یا تروجان را فهمید کشتن آن راحت تر شود.مشکل شناخته نشدن توسط آنتی ویروس هاست.

عمده ترین راه گسترش این ویروس ، از طریق حافظه های قابل حمل (FlashMemory،Mp3 Player و …) است.در نتیجه قبل از اتصال این وسایل به کامپیوتر از عاری از ویروس بودن آنها مطمئن شوید.
    برای جلوگیری از تائیر ویروس بر روی کامپیوترتان ، در درایوی که ویندوز را در آن نصب کرده اید یک فایل متنی بدون محتوا با فرمت TXT و با نام stop بسازید یعنی stop.txt (این روش پیشگیری است و اثرات مخرب ویروس را از بین نمی برد)

آنتی ویروسش هم از لینک زیر می تونید دانلود کنید

حجم : 17.4KB
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •