داداش چرا شايعه پراكني مي كني
تاريخ انتشار بازي 30 سپتامبر هست يعني 8 مهر ماه خودمون.
ايناهاش:
يعني دقيقا دو روز بعد از فيفا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امسال چه شودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش چرا شايعه پراكني مي كني
تاريخ انتشار بازي 30 سپتامبر هست يعني 8 مهر ماه خودمون.
ايناهاش:
يعني دقيقا دو روز بعد از فيفا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امسال چه شودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این اوصاف توی کشور هدفمند و قانونمند عزیزمون ایران به لطف نبود قانون کپی رایت،اوایل مهر ماه شاید تا یک هفته زودتر از تاریخ رسمی انتشار بازی،pes2011 رو اول مهر توی ویترین فروشگاه ها ببینیم![]()
دوستان روز دقیقشو نمیدونید؟ساعتش چی؟!دمو که گفته شده همین هفته منتشر میشه ...![]()
کسی میدونه شعار امسال Konami که میگه Engineered for Freedom بیشتر روی چه خصوصیتی تکیه داره ؟
فکر کنم بیشتر باید تو ازادی عمل و گیم پلی ازادانه مانور داده باشند که این شعرشون هستش .
من یه دوست دارم البته خارجی دیروز واسم میل کرده بود که ممکنه فردا یا پس فردا بیاد اما دوستان توجه کنن که خبری که دارم میدم معتبر نیست
DEMO PES 11 30/08/2010
دوستان عزیز فعلا قراره به احتمال زیاد فردا خبرش بیاد یعنی فردا میان میگن دمو فلان تاریخ منتشر میشه و حجمش فلان گیگ خواهد بود
به نظر من زودتر از 1 هفته تا 10 روز دیگه منتظر دمو نباشید اگه بر طبق روال سال های گذشته بخوان عمل کنند .
اون تاریخی که دوستمون بالا گفتند هم میشه در واقع اولین روز کاری در اروپا و امریکا و در واقع شروع هفته جدید اون ها که طبق گفته
مورفی اخبار دمو در این هفته منتشر میشه .
در هر صورت من بیشتر از همه منتظرم دمو بیاد تا بزنیم تو رگ و حالش رو ببریم .
وای یعنی میشه نسخه نهایی همونی باشه که همه تو ذهنمون انتظارش رو داریم .
در مورد گزارشگر بازی خبری در دست نیست ؟ عوضش کردن اون قبلی رو یا هنوز همونه ؟
گزارشگر عوض نشده ولی مفسر عوض شد.
کونامی واقعا زحمت کشیده تو این مورد
من صدای این مفسر بیچاره رو یه بارم نشنیده بودم . اخه مشکل این نبود که مشکل با این گزارشگر نفوذی فیفابود که گزارشش به درد لای جرز می خورد نه پس 2011 .
اه بازم یه سال باید صدای این گزارشگر رو تحمل کنیم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)