محل ذخیره save ها در ویندوز 7:
c/program files/ubisoft/ubisoft game launcher/storage/c2flhflasik=/4
البته اسم اون فولدری که قبل از 4 نوشتم توی هر کامپیوتری متفاوته. می تونی سیوهات رو کپی کنی و یه جایی تو کامپیوترت نگه داری.
محل ذخیره save ها در ویندوز 7:
c/program files/ubisoft/ubisoft game launcher/storage/c2flhflasik=/4
البته اسم اون فولدری که قبل از 4 نوشتم توی هر کامپیوتری متفاوته. می تونی سیوهات رو کپی کنی و یه جایی تو کامپیوترت نگه داری.
دوست عزیز بحث شانس نیست
شما اگر پست اول همین تایپیک رو با دقت بخونی و فایل ها رو دانلود کنی و دقیقا اجرا کنی قاعدتا نباید مشکلی داشته باشی.
تو هیچ کدوم
در ویندوز 7 اگه بازی رو تو درایو C نصب کرده باشید دو تا فولدر میسازه یکیش assassin's creed 2 و یکیش ubisoft. در داخل فولدر ubisoft فولدری هست به اسم ubisoft game launcher که در این فولدر لانچر بازی و یه سری فایل دیگه و سیو های بازی قرار دارند.
defeat یعنی شکست دادن.فکر کنم یه 5-6 نفرو باید شکست بدی بعدش چند نفر با شمشیر میاند اونا را باید با شمشیر بکشی
البته با این انگلیسی کمی که بلدم هستم معنی defeat شکست دادن است نه دفاع . دفاع در انگلیسی میشه defense
این ولو جدید را دانلود کن برای من هم بیشتر جاها مشکل داشت وقتی بازی را انجام میدادی اتفاق خاصی نمی فتاد برای من مشکل از ولو بود که با جایگزین کردن ورژن جدید مشکل حل میشد
Last edited by 123list; 10-04-2010 at 14:31.
دوست عزیز همین الان این کار رو کردم ولی از پوشه C:program files:ubisoft:ubisoft game launcher که فایل
ubisoftgamelauncher.exe رو اجرا میکنم Error میده (تصویر بالایی) حتی فایل ac2game.exe رو که اجرا میکنم میگه : unable to find ubisoft game launcher (تصویر پائینی)
فکر کنم اشکال از DVD باشه....
تو رو خدا یکی بگه وقتی از c>program files>ubisoft>ubisoft game launcher>ubisoftgamelauncher.exe رو اجرا میکنین چه پیغامی میده؟
سلام به همه
بچه ها لطفا بگید چجوری باید بازی رو بعد از نصب کرک کنم ؟؟ من دو تا دیوی دی خردیم با یه سی دی کرک.
ویندوزمم 7 هستش
راهنمایی کامل بدید لطفا.ممنون...
Last edited by Steps-Rap; 10-04-2010 at 14:35.
حالا این اشتباه لپی بود منم تو هربازی مخصوصا پیس هرجا def ببینم به بقیش کاری ندارم فکر می کنم defense حالا بگذریم.
لینک دانلود این ولیو رو نداری بذاری.
اگه امکان داره یکی بگه روی اینترنت dvd بازی رو از کجا بگیریم تا ایراد نده. . . تست شده باشه .... ممنون
http://ac2clearing.whotookspaz.org/?do=goodpairs
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
نمیخواهد از اینترنت دانلو کنی بیشتر نسخه های که بیرون میفروشند مشکلی ندارند فقط از بیرون دی وی دی ها رو بگیر کرک و بقیه چیزها هم توی سایت و اینجا است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)