hoha881 جان میخاست ببینه جنبه بچه ها در چه حده تا در صورت رسیدن به حد نصاب در مورد این بحث کنه :
اون سوکت 3.5 میلیمتری شاید چیزی نباشه ولی این hdmi چیزی نیست که تا حالا دیده باشین
hoha881 جان میخاست ببینه جنبه بچه ها در چه حده تا در صورت رسیدن به حد نصاب در مورد این بحث کنه :
اون سوکت 3.5 میلیمتری شاید چیزی نباشه ولی این hdmi چیزی نیست که تا حالا دیده باشین
توی اینکه hoha عزیز اشتباه کرد, بحثی نیست, واسه هرکسی هم ممکنه پیش بیاد, اصلا هم جالب نبود که دوستان بیان چندتا پست واسه اشتباه ایشون بدن! اما اینکه همه چیز به نام سامسونگ و به عنوان یه نوآوری واسه سامی تموم بشه جالبه! نمیدونم اون موقع که xt720 با hdmi 1.4 و قابلیت 3d sync و همین امکان استفاده از میکرو کانکتر اومد دوستان کجا بودن! ترو خدا به زور یه نوآوری رو به کمپانی مورد علاقتون نسبت ندین! من اصلا معتقد نیستم کمپانی کپی کرده!چون همه تکنولوژی ها باید استفاده بشن , اما اینکه بگیم سامی توی این زمینه نوآوری کرده! عجیبه . حسن جان یه سر به این لینک بزن , میبینی این قابلیت hdmi هست نه سامی!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کابله واسه پخش hd کافی نیست
خود گوشی باید این امکانو داشته باشه
خروجی tv از زمان d600 شایدم قبلش رو سامسونگ بوده ... پس اگه برندی خروجی tv میزنه باید بگیم از d600 تقلید کرده
من به زور نمیخام نو آوریهای سامسونگو بهتون یادآوری کنم ولی شما میخاین به زور بگین سامسونگ هیچ نو آوری نداشته
نه خیر شما هی میخاین بگین سامسونگ نوآوری نداره در حالی که حداقل از سونی اریکسون خیلی بیشتر نوآوری دارهنمیدونم چه اصراری به این نوآوریهای عجیب و غریب سامسونگ دارید شما. واقعا آدم شاخ در میاره یه خورده سطح فکرتونو ببرید بالا هر چی می بینید میزارید میگید این فقط از سامسونگ بر میاد
با بزرگتر از خودت شوخی نکن!چیکار دارین بچرو بابا
داشت حالشو میبرد تازه : ))
راسی یه چیزی یادم اومد
تقلید از طراحی سامسونگ t929 تو ساتیو
قبل از اینکه جواب بدین ... این گوشی به همراه اس8300 چند ماه قبل از mwc لو رفته بودن و سونی اریکسون تو این مدت فرصت داشته تا از روی این طرح زیبا کپی بزنه
![]()
اگر الان من درست متوجه شدم و جنگ بر سرِ اینه که گالکسی اولین گوشی دارای HDیه
خب N8 که روی خودِ گوشی خروجی داره.
این که نشد...
جمع کنید برید تو کلوپهای خودتون همدیگرو مسخره کنین .
بزودی پاک میشه .
بدرود .
به خاطر اینکه اراجیف بعضی از دوستان رو قطع کنم یه خبر رو که در این تاپیک گذاشتم رو اینجا هم میذارم تا این فضای آکنده از مه و غبار و توهین، عوض بشه
گالاکسی U در کنار گالاکسی Sکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گالاکسی U در واقع همون گالاکسی S هست که برای اپراتور +LG U در کشور کره عرضه میشه. فرق اون با نسخه ی اصلی داشتن صفحه نمایش 3.7 اینچی به جای 4 اینچه و ظاهراً از نوع AMOLED PLUS هست که چیزی بین آمولد معمولی و سوپر آمولد هستش...
منبع:
http://www.samsunghub.com/2010/08/03/samsung-galaxy-u-snapped-alongside-galaxy-s/
Last edited by aliugd; 04-08-2010 at 20:36.
سلام دوست عزیز
تبریک میگم بهت به خاطر خرید این گوشی و امیدوارم که ازش لذت ببری
امیدوارم که دوستان این پستت رو بخونن و اگر احیاناً سوالی دارن مطرح کنن
سلام
اینم رام فارسی/عربی برای این گوشی
دوستم دانلود و نصب کرده
میگه گوشی رو کامل فارسی میکنه
حتی از اروپایی ها هم سریعتره
احتمالا این همونیه که مایکروتل میخواد استفاده کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته! دوستان توجه داشته باشن که در گوشی های سامسونگ برای قسمت خاورمیانه و خصوصاً زبان فارسی باید در قسمت فیرمور به دو حرف JP توجه بشه که ساپورت زبان فارسی بدون مشکل باشه. قانون سامسونگ برای نامگذاری فیرمور به تفکیک حروف به این صورت هست: I9000JPJG8
I9000 مدل گوشی
JP کد منطقه (شامل ایران و زبان فارسی)
J سال تولید فیرمور (2010)
G ماه تولید فیرمور (جولای)
8 شماره فیرمور تولید شده در این ماه.
که در تمامی مدل های سامی صدق میکنه
Last edited by aliugd; 04-08-2010 at 20:34.
امروز از نمایندگی مایکروتل در شیراز سوال کردم گفتن فردا سمینار معرفیه و قیمت 8 گیگ 635000 . ولی قیمت 16 گیگ رو گفتن معلوم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)