صبانت در واقع نابودی خودش را آغاز کرد.![]()
صبانت در واقع نابودی خودش را آغاز کرد.![]()
تعرفه هاش برگشت به حالت قبل
امروز از ظهر تا به این زمان مشکل کمبود پهنای باند وجود داره. اخیراً این مشکل داره بیش از گذشته اتفاق می افته.
تجدید گزارش: امروز بطور کل سرعت تک کانکشن ( پهنای باند ) بسیار کم بود و نوسان شدید داشت و دارد ( عدم امکان تماشای لایو استریم ) و در واقع امروز یک روز افتضاح در اینترنت پیشگامان است. .به هر روی امیدوارم پیشگامان این روند را ادامه نده و گند نزنه.
Last edited by shahram83; 29-08-2018 at 23:24.
سلام دوستان بالاخره از مخابرات فرار کردم اومدم به سمت پیشگامان
اول که میخواستم سرویسمو قطع کنم میگفت واس چی میخوای قطع کنی از خودمون سرویس بگیر کیفیت 20 -_-
خلاصه از پیشگامان فعلا راضیم 8 مگ گرفتم که دقیقا همین سرعتو میده فقط یه سوال داشتم سرویس گیمو چرا هرچی میگم فعال نمیکنن ؟ یا کلا نمیفهمن یا میگه رو خط شما نمیشه :|
سلام
یه سوالی دارم، میگم میشه یه سرویس 512 خرید و بعدش براش یه جت گام 20 روزه 200 گیگ گرفت؟ سرعت هم تا 16 بالا میره!
تقریباً دو ساعت و شاید بیشتر است که فقط میتونم به سایت های داخلی ( اینترانت ) متصل بشوم و عملاً اینترنت قطع شده است ( افت شدید سرعت حتی تا زیر 200 کیلوبیت ). این هم از گندکاری جدید حکومت. در تلاش برای بارگذاری وبسایت یاهو پس از چندین ثانیه صبر صفحه بطور کل ناقص بارگذاری می شه و در صورت اسکرول، باقی مطالب صفحه بارگذاری نمی شوند. اینترنت در عمل قطع شده است.
میتونید ولی از نظر اقتصادی صرف نداره.
42500 هزار جت گام (20 روز+30 روز) +12500 هزار سرویس 512. یعنی ماهی 55 هزار تومن خرج کنید برای سرویس 16 مگ با 250 گیگ ترافیک. خب جشنوارش رو بگیرید که همون 16 مگ 6 ماهه (ماهی 250 گیگ) رو میده 275000 (ماهی 45 هزار)
سرویس گیمو چکار کنم فعال کنن :|؟
امروز نیز گیر این خوک ها افتاده ایم. واقعاً معلوم نیست کمبود پهنای باند است یا فیلترینگ اما به احتمال زیاد هر دوی اینها.
Last edited by shahram83; 01-09-2018 at 13:45.
دوستان من می خوام از صبانت بیام به پیشگام به نظرتون ارزش داره؟ کسی این کار رو کرده که الان پشیمون باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)