تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 296 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه عزیزم.گفته بودم که کار پچ با کرک فرق داره.کرک به تنهایی نمیتونه کاری کنه که.حتما پچ لازمه.کل کار ده دقیقه هم طول نمیکشه.
    محمد داری اشتباه میکنی .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من دیشب با محمد صحبت کردم حرف ایشون درمورد پچ ها کاملا درسته .
    اما برای اینکه راه رو میونبر کنیم تا بچه ها با این سرعتت اینترنتشون دچار مشکل نشن من همون راه اول رو انتخاب کردم .

بنابراین به ترتیب زیر عمل کنند :

1-اگر از داخل بازی قبلا بازیو آپدیت کردین مجددا باید بازیو نصب کنید وگرنه مشکل پیش میاد.
    2- کرک 1.3 که دو صفحه قبل گذاشتم رو دانلود و جایگزین کرک فعلی بازیتون بکنید. منظور این کرک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3- آپشن فایل پایین رو دانلود و توی پوشه سیو بازیتون کپی کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4 - وارد بازی بشید و ببینید ابتدای بازی پیغامی داده میشه یا نه در غیر اینصورت وارد بازی بشید و قسمتهای مختلف بازیو چک کنید تا مشکلی وجود نداشته باشه ( مشکلاتی از قبیل نادرست بودن لباسها یا اسمها و غیره ) . در صورت وجود مشکل احتمالی به من اطلاع بدین .
    سلام بچه ها
    راستي من قبلا پچ كونامي 1.3 را نصب كرده و از پچ دست ساز pesedit 1.3‌هم استفاده ميكردم اما مشكلي نبود اما حالا بازم مشكل لباسا را دارم در ضمن پرچم تيمها هم درست نشده اند؟؟؟؟

مسعود جان اگه با این آپشن فایل مشکلی داری آپشن فایل خودتو بده تا تغییرات رو روی فایل خودت اعمال کنم .
    Last edited by 4039; 21-02-2010 at 12:36.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من هم كرك رو نصب كردم و هم آپشن فيل رو و طبق گفته هاي حسين جان پيش رفتم اولين بار هم يه پيغام اومد و نوشت اينيستال complete  اما ديگه نميتونم تو بخش هاي بازي برم تو هر بخشي كه ميرم از بازي خارج ميشه و dont send رو مينويسه ...
    -----------------------------------
    ويرايش :‌ اپشن فايل رو عوض كردم درست شد ....
    Last edited by CATALONIA; 21-02-2010 at 15:00.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    حسین جان من یه روز نبودم باید چی کار کنم.من از پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.6 all-in-one استفاده می کنم.باید چی کار کنم.جریان چیه من گیج شدم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من هم كرك رو نصب كردم و هم آپشن فيل رو و طبق گفته هاي حسين جان پيش رفتم اولين بار هم يه پيغام اومد و نوشت اينيستال complete اما ديگه نميتونم تو بخش هاي بازي برم تو هر بخشي كه ميرم از بازي خارج ميشه و dont send رو مينويسه ...
    -----------------------------------
    ويرايش :‌ اپشن فايل رو عوض كردم درست شد ....
    شهاب جان من که گفتم فقط کرک رو کپی کنین . حالا باید مجدد بازیو نصب کنی و همونطوریکه گفتم فقط کرک رو کپی کنی اگه مشکلی برات بوجود اومد من مجبورم روی آپشن فایل شما هم اختصاصی تغییرات رو انجام بدم .

سلام .
    حسین جان من یه روز نبودم باید چی کار کنم.من از پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.6 all-in-one استفاده می کنم.باید چی کار کنم.جریان چیه من گیج شدم؟

سلام عادل جان
    توی پست بالا دقیقا گفتم چیکار کنی .

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

شهاب جان من که گفتم فقط کرک رو کپی کنین . حالا باید مجدد بازیو نصب کنی و همونطوریکه گفتم فقط کرک رو کپی کنی اگه مشکلی برات بوجود اومد من مجبورم روی آپشن فایل شما هم اختصاصی تغییرات رو انجام بدم .

دوباره pes edit 1.3 رو نصب كردم و ديدم درست شد ...
    بعد دوباره اين كرك رو ريختم همه چيز به هم ريخت 
    يعني لوگو ها و كيت ها ...
    حالا بايد چي كار كنم ؟

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام . حسین جان ما رو هم دریاب من اون پچ و کرکش رو نصبیدم . حالا باید چیکار کنم ؟ اپشن فایل من رو کی میزاری ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

توی هر کدوم از پچ های کاربران جای اسلات کیتها فرق میکنه علاوه بر این تفاوتهای دیگه ای هم توی پچ های مختلف وجود داره که به درد سرش نمیرزه هر کدوم رو تک تک پیدا کنیم و اصلاحش کنیم خصوصا با این سرعت کم اینترنت که وقتی من یک مطلب توی تاپیک میذارم چند ساعت بعد بچه ها جوابشو توی تاپیک میذارن . من مجبورم علارغم وقت گیر بودن این کار , تغییرات رو روی تک تک آپشن فایلها اعمال کنم . فکر میکنم به علت همین تفاوتهاست که توی مسابقات رسمی آنلاین همه باید از یک پچ واحد استفاده کنند و تا جایی که میدونم از پچ دست ساز استفاده نمیکنند .
    بنابراین آپشن فایلهاتونو یک جا آپلود کنید تا تغییرات رو اعمال کنم و این قضیه رو فیصله بدیم .
    منظور از آپشن فایل , فایل PES2010_EDIT.bin هستش که توی پوشه سیو قرار داره در ضمن قبل از آپلود کردن این فایل اونو فشرده کنین تا حجمش کم بشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام حسين جان
    من بايد چيكارا كنم واسه شركت در مشابقه راهنماييم كنين

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسين جان
    من بايد چيكارا كنم واسه شركت در مشابقه راهنماييم كنين
    آپشن فایلتو بده تا تغییرات رو اعمال کنم همین . یادت باشه منظور این فایله : PES2010_EDIT.bin

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •