محمد داری اشتباه میکنی .
محمد داری اشتباه میکنی .
من دیشب با محمد صحبت کردم حرف ایشون درمورد پچ ها کاملا درسته .
اما برای اینکه راه رو میونبر کنیم تا بچه ها با این سرعتت اینترنتشون دچار مشکل نشن من همون راه اول رو انتخاب کردم .
مسعود جان اگه با این آپشن فایل مشکلی داری آپشن فایل خودتو بده تا تغییرات رو روی فایل خودت اعمال کنم .
Last edited by 4039; 21-02-2010 at 12:36.
من هم كرك رو نصب كردم و هم آپشن فيل رو و طبق گفته هاي حسين جان پيش رفتم اولين بار هم يه پيغام اومد و نوشت اينيستال complete اما ديگه نميتونم تو بخش هاي بازي برم تو هر بخشي كه ميرم از بازي خارج ميشه و dont send رو مينويسه ...
-----------------------------------
ويرايش : اپشن فايل رو عوض كردم درست شد ....
Last edited by CATALONIA; 21-02-2010 at 15:00.
سلام .
حسین جان من یه روز نبودم باید چی کار کنم.من از پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.6 all-in-one استفاده می کنم.باید چی کار کنم.جریان چیه من گیج شدم؟
شهاب جان من که گفتم فقط کرک رو کپی کنین . حالا باید مجدد بازیو نصب کنی و همونطوریکه گفتم فقط کرک رو کپی کنی اگه مشکلی برات بوجود اومد من مجبورم روی آپشن فایل شما هم اختصاصی تغییرات رو انجام بدم .
سلام عادل جان
توی پست بالا دقیقا گفتم چیکار کنی .
دوباره pes edit 1.3 رو نصب كردم و ديدم درست شد ...
بعد دوباره اين كرك رو ريختم همه چيز به هم ريخت
يعني لوگو ها و كيت ها ...
حالا بايد چي كار كنم ؟
سلام . حسین جان ما رو هم دریاب من اون پچ و کرکش رو نصبیدم . حالا باید چیکار کنم ؟ اپشن فایل من رو کی میزاری ؟
توی هر کدوم از پچ های کاربران جای اسلات کیتها فرق میکنه علاوه بر این تفاوتهای دیگه ای هم توی پچ های مختلف وجود داره که به درد سرش نمیرزه هر کدوم رو تک تک پیدا کنیم و اصلاحش کنیم خصوصا با این سرعت کم اینترنت که وقتی من یک مطلب توی تاپیک میذارم چند ساعت بعد بچه ها جوابشو توی تاپیک میذارن . من مجبورم علارغم وقت گیر بودن این کار , تغییرات رو روی تک تک آپشن فایلها اعمال کنم . فکر میکنم به علت همین تفاوتهاست که توی مسابقات رسمی آنلاین همه باید از یک پچ واحد استفاده کنند و تا جایی که میدونم از پچ دست ساز استفاده نمیکنند .
بنابراین آپشن فایلهاتونو یک جا آپلود کنید تا تغییرات رو اعمال کنم و این قضیه رو فیصله بدیم .
منظور از آپشن فایل , فایل PES2010_EDIT.bin هستش که توی پوشه سیو قرار داره در ضمن قبل از آپلود کردن این فایل اونو فشرده کنین تا حجمش کم بشه .
سلام حسين جان
من بايد چيكارا كنم واسه شركت در مشابقه راهنماييم كنين
آپشن فایلتو بده تا تغییرات رو اعمال کنم همین . یادت باشه منظور این فایله : PES2010_EDIT.bin
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)