tplink 8960 خوبه؟؟؟
tplink 8960 خوبه؟؟؟
حرف نداره.
این پورت usb رو مودم برای وصل کردن هارد و فلش استفاده میشه
چه کاربردی داره؟؟؟
من 2 تا حدس زدم
1. کپی کردن فیلم و عکس داخل فلش و play کردن در tv از طریق شبکه کردن مودم با wifi ....tv
2. دادن لینک دانلود به مودم و خود مودم اتوماتیک شروع به دانلود میکنه
سلام دوستان
یه مودم وایرلس میخوام که بردش زیاد باشه آخه مودمو میذارم اتق خودم ولی میخوام 100 متر انور تر با ps3 آنلاین بزنم در ضمن N باشه و سرعت تبادل بالایی داشته باشه چون از DLNA اتفاده میکنم و فیلم 702p استریم میکنم به tv میخوام کم نیاره و قیمت حدود 150 تومن باشه
واین که دیدم دوستان نوشته بودن مودم ها فلش میخورن برای این که فایلهارو خودش اتو ماتیک دانلود کنه یا این که مستقیم از رو فلش به دستگاه upnp استریم کنه اگه همچین مودمی هست قمیتش چنده اگه از 150 بیشتر نمیشه لطفا معرفی کنید
خلاصه میخوا با این پولی که میدم یه مودم با بیشترین امکانات ممکن رو بخرم
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان لطف کنید جواب بدید
عجب انجمن فعالی !!!!! 2 روزه یه سوال پرسیدم هیچکس جواب نمیده...
دوستان من بین Asus n10 و tp-link8951nd موندم اینم انتظاراتم از مودم:
1- 100 مترو بدون مشکل پوشش بده
2- از اتاقی که PC توش هست تا اتاق خواب 2 تا دیواره.میخوام امواجش حتما که به اتاق خواب برسه
3-شبانه روز مودم باید روشن باشه و مشکلی براش پیش نیاد
با سلام من یه مودم دارم که استاندارد g رو وایرلسش ساپرت میکنه و pc با سیم بهش وصله
لبتاپم استاندارد n داره یه فایل رو که روی شبکه شیر میکنم سرعت کپیش خیلی ضعیفه از طریق وایر لس
حالا اگه مودممو عوض کنم و استاندارد n بگیرم چقدر سرعتم بهتر میشه برای کپی از روی دوتا سیستمم و انتقال فایل هام؟
پورت USB روی مودم کاربدش اتصال هارد و فلش در بعضی مودم ها و همچنین اتصال مودم 3G یا مانند ایناست.
2.همه ی مودم ها این قابلیت شماره 2 را ندارند.مثلا ASUS N13U N16 و ... این قابلیت را دارا هستند.
ASUS N16 پورت یو اس بی و قابلیت دانلود اتومایتک با دادن لینک را داراست.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)