اگه میشه یه نمونه کد بزارید
اگه میشه یه نمونه کد بزارید
fo_udk خیلی ممنون یه مشکل دیگه داشتم اینکه میخوایم به یه ابجکت شیک بشه و مختصات محل برخود تیر را در بیاریم این چجوریه؟
میلاد جان در مورد این سوالت من هم خیلی توش گیر کرده بودم ولی وقتی این دو آموزش رو دیدم تونستم کامل این قسمت رو متوجه بشم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مرسی من این فیلمارو دیدم ولی این نابود میکنه من میخوام مختصات دقیق جای که تیر می خوره بده مثلا بگه کجای سنگ تیر خورده به وسط به چپ یا راست تشخیص محل بر خورد اینو می دونید؟
ببینید آموزش اول در مورد نابود کردن هست ولی لینک دومی که گزاشتم باهاش میشه یه سطح آب ساخت که به حرکات نظیر تیر زدن و راه رفتن واکنش نشون بده اگه یکم دقت کنی میتونی به جای سطح آب خیلی سطح های دیگه نظیر دیوار و یا چوب هم بسازی
مثلا ما یه سیبل داریم که می خواهیم با شلیک به هر نقطه ای از سیبل مختصات x,y,z محل برخورد را به ما بدهد و ما به کاربر امتیاز بدهیم نیاز به واکنش نیست
سلام به همه...
اگه کسی لینکی واسه کرک facefx دارین ممنون میشم بذاره...
اول سلام . برای این کار اول برو صفحه های 70 تا 73 رو ببین .اخر همین پست هم یه لینک می دم اونم ببین
احتمالا مشکلت حل می شه.
نوشته شده توسط esi_ostokhooni2009 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این چیزی که شما گذاشتی ربطی به سوال دوستمون نداره . اولی ساخت سطوح تخریب پذیره .نوشته شده توسط esi_ostokhooni2009 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومی هم ساخت آب . فکر کنم شما منظور دوستمون رو بد متوجه شدی.
حالا در مورد این حرفت خودم داشتم یه مدت روش کار می کردم . بهش هم می گن سیستم xp
می تونم سایتی که ازش کمک گرفتم رو بهت نشون بدم
این برای سیستم امتیاز دهی
برای مختصات نقاط هم همونطور که بالا گفتم برو صفحات 70 تا 73کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
عزیز من کرک نمی خواد.facefx یه برنامه جدا نیست که crack بخواد
کلا از دو راه می شه بهش دسترسی داشت
یکی با پلاگین facefx که میزنیش به 3dmax یا maya توی اونا درستش می کنی .
یکی دیگه هم توی خود udk روی یه کاراکتر از نوع skeletal mesh راست کلیک می کنی و الا ن دقیق گزینشو یادم
نیست ولی فکر کنم نوشته create new facefx .در کل خودت facefx رو اونجا دیدی بدون همونه که من می گم.
تابعد...............
دوستان اگه می تونن از fileplanet دانلود کنند . یک سری منابع جالب برای تکسچر پیدا کردم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
راستی قبل از رفتن یه سوال بی ربط به این انجمن دارم
از کی تا حالا رپیدشر اکانت پریویومشو رایگان می ده ؟ من همین الان ثبت نام کردم.
تا بعد..................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)