موتورهای EF7 هنوز تولید داخل نیستن و به همین دلیل قطعاتشون کمیاب و بد گیر میاد.
از 89 به بعد این مشکلات به وجود اومد برای EF7
موتورهای EF7 هنوز تولید داخل نیستن و به همین دلیل قطعاتشون کمیاب و بد گیر میاد.
از 89 به بعد این مشکلات به وجود اومد برای EF7
سلام
اگر موتور خارجی و دست نخورده است پس چرا سری اول خوب بوده و جدیدا اینجوری شده؟این اتفاق نمیفته مگر دوستان وطنی برای کاهش هزینه ها اون را دستکاری کرده باشند.آیا اینطوره؟
ممنون
دوست عزیز قطعات موتورش فقط توی ایساکو عرضه میشه و اونم یه یک ماهی طول میکشه تا به دستت برسه
و تا جایی که میدونم موتور از وقتی که مونتاژ داخل شده خرابش کردن
سلام
تو خرید سمند امروز به 2 انتخاب رسیدم.
1)سمند EF7 مدل 90 با 10 ماه بیمه برج 1 تمیز بدون رنگ قیمت 16000000
2)سمند xu7 گازسوز شرکتی مدل90 برج 1 با چهار حلقه لاستیک هانکوک نو بدون رنگ قیمت 15300000
هر دو خیلی تمیز هستند.
به نظر شما کدوم بهتره؟کارکرد هر دو هم نزدیک به 30.000
Last edited by ali reza 222; 27-04-2012 at 15:03.
ef7 رو خوب قیمت داده ولی xu7 رو به نظر من بگیری بهتره ef7 جدیدیاش مشکل دارن
سلام
میگن EF7 از نیمه دوم نود به اینور بد شده و قبل از نیمه دوم خوب بوده.اینطور نیست؟
ممنون
دوست گلم جدا از این که فقط سری اولی که دادن به درد میخورد باید بگم که قطعاتش کمیابه و بیرون هم نیست و هزینش هم بسیار بالاست پیشنهاد میکنم
لااقل اونیکی رو برداری
اما در کل انتخاب بی دردسر موتور tu5 چیزی که تا حالا بهش رسیدم
محمد جان البته من اخبار سال 91 رو از منبع معتبر پیگیر هستم که گفته ها حاکی از اونه که فقط سیلندر و سرسیلندر موتور ملی رو فعلا وارد میکنند و مابقیی قطعات رو خودشون دیگه تونستن تولید کنن
سلام
این درسته که میگن فعلا چند روزی تولید EF7 متوقف شده تا رفع عیب کنند و دوباره بدن به بازار؟
ممنون
و دقیقا مشکل همینه. کیفیت یه سری از قطعات ایرانی به شدت پایینه و جایگزینی هم براشون نیست (تحریم). مشکل روغن ریزی موتور هم از همین جا شروع شده که مجبور شدن یه قطعه رو خودشون بسازن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)