راستی برای تو سایه داره وقتی غیب میشی؟
من آپدیت Crysis 2 رو وقتی ریختم بعدش دیگه COD:BO، AS:BH و Hot Pursuit نیومد!!!( از شانس ما :| )
من دیروز بازی دستم رسید یک نیم ساعت بازیش کردم انگار با یک اکشن رو حوضی طرف بودم به هیچ وجه حس اینکه دارم کرایسیس بازی میکنم رو نداشتم برای همینه نصبت به بازی حس خوشایندی نداشتم از نظر گرافیک که اگه یک بازی اکشن به حساب بیاریم اصلا در حد انتظار نبود و اگر open world بجا بیازیم عالیه اما ایا روند بازی به همین منوال ادامه داره و ما شاهد یک بازی محیط باز نیستیم یااینکه تغییر میکنه اگه اینجور باشه حق میدم که نمره پایین بگیره اما انزجار ترین مشکل بازی هوش مصنوعی بود تا دیروز فکر میکردم افتضاح ترین هوش مصنوعی مطعلق هستش به اخرین نسخه ندای وظیفه اما کرایسیس تا حدودی گوی سبقت رو ازش گرفت کرایسیس1 از نظر هوش مصنوعی معرکه بود و بازیکن رو به چالش می کشید اما قسمت دوم دشمنان رو به عنوان مرده متحرک میشه به حساب آورد اگه چند تا زامبی به جای اونها آورده بوداند حداقل میشد درکشون کرد اما تو بازی قابلیت های جالبی اضافه شده اما به دلیل هوش مصنوعی بد دشمنان نمیشه بدرستی ازشون لذب برد
من یک سئوال رو به 20 بار تو این تایپیک پرسیدم اما هیچکس جوابی به من نداد
آیا میشه بازی رو بصورت شبکه انجام داد این پسورد بخش چند نفره رو چطور میشه برداشت
ایا برای نسخه کامپیوتر آپدیت و پچ ارائه میشه
فقط از رو نیم ساعت به این نتیجه رسیدی !؟نیم ساعت
شما حداقل 2 ساعتی که از بازی رو رد کردی تازه هیجان واقعی و جلوه های گرافیکیش دستت میاد..مطمئن باش ضرر نمی کنی
اتفاقآ بر عکس!گرافیکش واسه شوتر اول شخص عالی بود...به جرآت بهترین گرافیکی بود که تو این سبک امسال عرضه شداز نظر گرافیک که اگه یک بازی اکشن به حساب بیاریم اصلا در حد انتظار نبود و اگر open world بجا بیازیم عالی
بله میشه!شما نسخه اصلی بازی رو گرفتی ؟ اگر آره که باید تو خود پک بازی باشه اگر هم نه که باید شماره سریالش رو بخری قیمتش هم من اطلاع ندارمآیا میشه بازی رو بصورت شبکه انجام داد این پسورد بخش چند نفره رو چطور میشه برداشت
امید باورت میشه من اصلا به این موضوع تو حین بازی دقت نکرده بودم
بعدش سعید گفت که دیدم آره ... وقتی نامرئی میشه ، سایه داره !!
دیگه بازی هست ، چیکار کنیم !!![]()
سلام دوستان . من رو کنسولم lt+ رو ندارم . با کلک دو تا فایل آپدیت کینکت کنسول رو ردیف کردم . این بازی رو وقتی تو xbox میزارم آپدیت داره . چیکار کنم ؟ آپدیت کنم ؟ مشکلی پیش نمیاره ؟
ممنون .
مقدمه :
باز هم جهان در بی نظمی و آشوب به سر می برد . بیگانگان فضایی به زمین حمله کردند و می خواهند زمین و انسان های ساکن در آن را نابود کنند. تنها امید بشر برای رهایی از این مخمصه تنها فردی است که می تواند یک ارتش تک نفر را تشکیل دهد و می تواند با قدرت های فوق العاده ی خود و برای دومین بار مایه نجات و رستگاری زمین شود. بازی کرایسیس ۲ ادامه ای خوب، ولی با کمی نقص از شماره ی اول آن است که توانست با گیم پلی و گرافیک بی نظیرش یک بازی اول شخص راضی کننده را به ارمغان بیاورد.
داستان :
داستان بازی به نوعی ادامه ای از شماره ی اول آن به حساب می آید. این بار موجودات فضایی ویروسی را به زمین فرستادند تا بتوانند با تضعیف کردن انسان ها به حملات خود تسریع بخشند. شخصیت اصلی بازی (prophet) جای خود را به یکی از سربازان امریکایی به نام (Alcatraz) داده تا او مسیر ناتمام prophet را به پایان رساند.
بازی در آمریکا و در شهر نیویورک اتفاق می افتد و فضایی ها این بار و مانند تمام بازی ها کشور آمریکا را برای حملات خود انتخاب کرده اند. شما باید در این بازی به کمک دانشمند بزرگی که در ساخت لباس نانویی نقش مهمی را ایفا کرده، جهان را از تصرف موجودات بی گانه و فضایی نجات دهید. در این شماره تمرکز بیشتری بر روی تاریخچه ی لباس نانویی وجود دارد و راز های جدیدی از شماره ی قبل و این لباس مخصوص بر ملا خواهد شد. در این شماره، داستان نقش پررنگ تری را ایفا خواهد کرد که فهمیدن محتوای اصلی آن را به شما واگذار می کنیم.
گیم پلی :
بعد از گرافیک بازی مهمترین نقطه ی عطف آن، گیم پلی است. در این شماره باز هم مبارزات دارای بالانس و انعطاف قابل توجه ای هستند. این بار شما در نانو سویت ۲ یا همان لباس نانویی ارتقا یافته به شماره ی ۲ ظاهر می شوید. در این شماره قدرت های مختلف لباس نانوی قبل وجود دارد که شما را در مبارزات یاری می دهند. از جمله ی این قدرت ها می توان به : ضد ضربه کردن لباس، پرش های بلند و نامرئی شدن اشاره کرد، ولی متاسفانه قدرت سریع دویدن که در شماره ی قبل وجود داشت در این شماره حذف شده و دیگر نمی توان در هنگام فرار از حملات و شلیک های دشمنان خیلی سریع عکس العمل نشان داد. هم چنین خط سلامت دیگر در بازی وجود ندارد و سلامتی بازیکن نسبت به حملات دشمنان به صورت خودکار و با پناه گیری به حالت اول بر خواهد گشت. قدرت نامرئی شدن در بازی بیشترین استفاده را برای کاربر به همراه دارد و به بازیکن اجازه می دهد به طور مخفیانه به منطقه ای که از دشمنان پر شده است، بدون هیچ ضد و خوردی عبور کند. این قدرت باعث می شود شما بتوانید به دشمنانتان از پشت ضربه بزنید و آنها را با یک حرکت از پای دربیاورید. در کنار قدرت های نانویی، ویژگی جدید و جالبی به گیم پلی افزوده شده است که باعث می شود شما بتوانید با اسکن کردن اجساد سربازان فضایی نیروی آنها را تصرف کنید و در مبارزات به کار گیرید. برای باز کردن نیرو های جدید تر اول باید موجودات فضایی را بکشید.
در حالت کلی ۱۵ نیروی مختلف وجود دارد که هر کدام به نوعی مفید و قابل استفاده هستند و این تصمیم با شماست که در مواقع و شرایط مختلف از آنها استفاده کنید. به طور مثال توانایی شنیدن آژیر خطر در هنگام نزدیک شدن دشمنان و دیدن مسیر حرکت آنها از جمله ی این توانایی ها هستند.
مبارزات فوق العاده هستند و بازیکن را به شدت درگیر می کنند. سلاح ها در بازی زیاد تر و متنوع تر از قبل شدند. شما می توانید افزودنی های زیادی را به سلاح های خود اضافه کنید. البته شایان ذکر است که برخی سلاح ها این قابلیت را ندارند که تعداد آنها بسیار کم است. شما نیز می توانید با استفاده از قابلیت نانو ویژن دشمنان را در مکان های تاریک شناسایی و مسیر خود را در این مکان ها پیدا کنید.
قابلیت هدایت اتوموبیل نیز در این شماره وجود دارد ولی عملا خیلی مفید نیست و مانند شماره ی قبل بازیکن قادر به طی کردن مسافت طولانی با وسایل نقلیه نمی باشد.
از جمله ویژگی دیگری که در شماره ی قبلی وجود نداشت Tactical View نام دارد. این قابلیت باعث می شود شما دید کلی نسبت به موقعیت دشمنان، مهمات و سایر موارد خاصی مانند سلاح های روی زمین افتاده و غیره پیدا کنید.
با صرف نظر کردن از قسمت شبکه ای و multiplayer بازی , داستان اصلی دارای بیش از ۱۲ ساعت گیم پلی می باشد که نسبت به بازی های مشابه و اول شخص دیگر خوب و راضی کننده است.
موسیقی و صدا گذاری ها :
اگر بخواهیم صدا گذاری بازی را به دو بخش موسیقی متن و صداها و افکت های دیگر تقسیم کنیم، موسیقی حماسی که در طول بازی در حال جریان است بیشتر ما را تحت تاثیر قرار می دهد . موسیقی متناسب با محیط تغییر می کند و صدا ها و افکت ها در هنگام مبارزات و شنیده شدن صدا های محیطی مانند انفجار ها و تیر اندازی ها خوب و بی نقص هستند. دیالوگ ها کمی تخصصی ولی قابل درک اند، به طور نمونه هنگامی که در مورد لباس نانویی صحبت می شود ممکن است برخی اصطلاحات علمی و پیچیده را متوجه نشوید. ولی در حالت کلی داستان بازی از بین دیالوگ ها به راحتی مشخص است. اما گاهی اوقات دیالوگ ها با هم تداخل پیدا می کنند که این امر از نقاط ضعف بازی به حساب می آید.
موسیقی متن بازی را آقای Hans Zimmer بر عهده گرفته، شخصی که موسیقی متن سری های قبلی کرایسیس را نیز مدیریت می کرد و به همراهی تیمش ثابت کرد که در این زمینه تا حد زیادی موفق بوده است.
گرافیک :
بدون شک مهمترین و بهترین بخش بازی کرایسیس ۲ گرافیک آن است که بیش از هر عنصر دیگری بازیکن را تحت تاثیر قرار می دهد. بازی کرایسیس ۱ زمانی که منتشر شد تمام گرافیک های قوی، قدرت و توانایی های خود را با این بازی به سایرین نشان می دادند.
موتور گرافیکی بازی Cry engine 3 نام دارد و نمونه ی بهبود یافته ی Cry engine 2 می باشد که در بازی کرایسیس ا مورد استفاده قرار گرفت.
ولی اگر می خواهید از یک کرایسیس به معنای واقعی لذت ببرید باید این بازی را روی بالاترین تنظیمات و رزولوشن و از همه مهمتر به صورت ۳ بعدی بازی کنید! بله درست متوجه شدید این بازی قابلیت ۳ بعدی سازی را دارد ولی برای بازی کردن به صورت ۳ بعدی به یک گرافیک و صفحه نمایش ۳ بعدی ساز نیاز دارید. شهر نیویورک که داستان بازی در آن اتفاق می افتد به طرز عجیبی مشابه نمونه ی واقعی کار شده است که حتی برخی ماموریت های اصلی به سمت مکان های معروف شهر مانند Wall Street کشیده می شوند. پس باید انتظار آسمان خراش های بلند، اتوبان ها و خیابان های شهر را داشته باشید که بالاترین تردد را در بازی به همراه دارند.
ساختمان ها، پارک ها و عناصر کوچک و بزرک بسیار طبیعی و بدون نقص کار شده اند. انفجار ها در بازی بیش از هر چیزی خیره کننده و زیبا هستند. فیزیک خوب بازی نیز از این گرافیک نشات می گیرد و به کیفیت بازی می افزاید. ولی برای دیدن تمام زیبایی ها و هر آنچه که بازی کرایسیس را تشکیل می دهد به یک گرافیک قدرتمند و سیستمی قوی نیاز دارید . لازم به ذکر است که من نسخه ی کنسولی این بازی را بازی کردم که تنظیمات آن به صورت پیش فرض روی گزینه ی HIGH قرار دارد، پس در مورد گرافیک و جزئیات نسخه ی کامپیوتری بازی نمی توانم نظر خاصی بدهم.
شخصیت پردازی :
در وهله ی اول در بازی بارزترین شخصیت Alcatraz است که شما نقش آن را به عنوان شخصیت قابل کنترل ایفا می کنید و پس از آن شخصیت های دیگری چون دکتر Hargreave و Nathan Gould هستند که قصد دارند با بهبود لباس و توانایی های شما به کابوس نابودی زمین پایان ببخشند.
در کنار شخصیت های اصلی در بازی، شخصیت های فرعی مانند نیرو های دشمن که از آنها به CELL نام برده می شود، وجود دارند که توسط شخصی به نام Lock Heart رهبری می شود و از جمله دشمنان سرسخت و اصلی شما می باشد. دشمنان شما در بازی به دو بخش سربازان زمینی و فضایی تقسیم می شوند. سربازان و نیرو های پیشرفته ی فضایی بسیار مجهز هستند و برخی از آنها به سختی و با یک استراتژیک خاص از بین می روند.
باگ ها و مشکلات :
واقعا دردناک است که از بازی بزرگی مانند کرایسیس، باگ ها و ایراد هایی را ببینیم که به شدت پیش پا افتاده و مسخره هستند. در این بازی دشمنان اصلا هوش مصنوعی خوبی ندارند و بر خلاف شماره ی اول بازی دشمنان به راحتی از بین می روند. اکثر ایراد های بازی از هوش مصنوعی آن چشمه می گیرد. دشمنان در جای خود ثابت می مانند تا شما آنها را به راحتی بکشید یا به مانعی برخورد می کنند و دیگر نمی توانند مسیر خود را پیدا کنند. گاهی اوقات هم پیش می آید که فردی از مانع یا دیواری عبور می کند و به شما می رسد و گاهی نیز ممکن است تیر ها از ستون های فلزی و دیوار های محکم عبور و به شما برخورد کنند. برخی مشکلات این چنینی باعث می شود درجه ی کیفی بازی تا حدی پایین آورده شود. اگر سازندگان کمی بیشتر راجع به این موضوع دقت می کردند، دیگر شاهد چنین ایراد هایی نبودیم.
و در پایان :
بازی کرایسیس ۲ یک بازی اول شخص خوش ساخت از شرکت Crytek با همکاری EA Games می باشد که با گیم پلی و گرافیک تک و منحصر به فرد خود توانست به یکی از بزرگترین و بهترین عنوان های اول شخص سال ۲۰۱۱ میلادی تبدیل شود. این بازی با اشکالات جزئی خود که در مقابل تمام عناصر خوب دیگرش ابدا به جشم نمی آید، توانست انتظارات را تا حد زیادی بر طرف سازد و امتیاز ۸.۵ از ۱۰ را از سایت معتبر گیم اسپات دریافت کند.
ممنون. برا shift 2 و bulletstorm هم همینطوره ، نه ؟ اونا هم همین آپدیت رو داره .
بدم lt+ بریزن چقدر قیمتش میشه ؟
ممنون .
من این بازی رو دارم رو آسون (گزینه ی اولی) بازی میکنم، حالا میخوام وسط بازی سختش کنم نمیشه ؟!!
تو مین منو گزینه ی select dificullty داره ولی وقتی میرم توش فقط یه گزینه داره و اونم همون چیزیه که خودم انتخاب کردم !! یعنی آسون !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)