سلام. من هم ویندوز 7 دارم و هم xp. اره همین طوره ولی باید بری توی کنترل پنل و تنظیمات صداتو تا اخر بزاری برای من هم مشکل صدا حل شد و خیلی خوبه.
سلام. من هم ویندوز 7 دارم و هم xp. اره همین طوره ولی باید بری توی کنترل پنل و تنظیمات صداتو تا اخر بزاری برای من هم مشکل صدا حل شد و خیلی خوبه.
فقط جواب سوال 4 رو ميگم
موقع اكسترنت كردن فايل اون پايين يه گزينه هست به اسمه keep broken files رو تيك بزن تا درست اكسترنت بكنه . به همين راحتي .من هم اين مشكل رو داشتم و اينجوري حل شد
شما کافیه همیشه آخرین پچ رو نصب کنی چون پچ جدید قبلی ها رو هم شامل میشه
والا PES Editor که خیلی ساده اس و اصلی ترین کارش تغییر اسامی هست البته امکاناتی جالبی هم داره مثل تغییر دادن یکجای اسامی به شکل های مختلف
جواب شما رو دوست عزیزمون محبت کردن و جواب دادن:
سلام به همه.ببخشید من اخرین ورژن کیت سرور رو میخواستم.دیگه وقت نداشتم تو این همه صفحه دنبالش بگردم.
خیلی ممنون
سلام
من برنامه pes 2010 DB Manager 0.6 رو دانلود کردم که قابلیت banner relink رو داره.
قبل از اون هم یه پچ به نام relinked banner extended رو دانلود کرده بودم که مشکلش بزرگش این بود که بنرها رو در exhibition خوب نشون میداد؛ ولی وقتی که تو champions league میرفتم, از بازی بیرون میپرید.
این برنامه هم همین مشکل رو داره. چون وقتی که بنر تیمی رو relink کردم و اون تیم رو تو champions league بازی دادم، پس از نمایش اول بازی, بیرون پرید و ارور داد.
اگه کسی راه حل مشکلشو میدونه, لطفا کمکم کنه.![]()
توی فهرست پست اول همین تاپیک هست ، تقریبا تمام مطالب توی پست اول چند روز یه بار آپدیت میشه
فیس پک
international-facepack
Benzema, Messi, Nesta, Pique, Sneijder, van der Vaart
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
championship-patch-v0-4by amir and reza
- New Transfers (99%)
- Currect Badges
- New Faces
- New Teams (Steaua Bucuresti,Apoel FC, Rubin Kazan,Maccabi Haifa, Sao Paulo,Cruzeiro,Corinthians)
- Added National Team For FIFA World Cup 2010(New Zealand & Algeria)
- GDB Folder For (EPL, Championship, Bundesliga, Eredivisie, Serie A, Lique 1, Liga BBVA, Extra Teams,
Training, Edit, Legends, Other Teams, Classic Teams, 75 National Team)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع و عکسهای بیشترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 29-12-2009 at 20:55.
چی شد دانلود کنم یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)