سلام کسی تا حالا روی این گوشی آندروید نصب کرده
سلام کسی تا حالا روی این گوشی آندروید نصب کرده
همه دوستان خسته نباشند
آقا شما هم او تاپیک نرم افزاری و راه بنداز ، این قدر هم نازک نارنجی نباش .
مگه مشکل سنسور حرکتی گوشی حل نشده بود ؟
من گوشی رو تازه خریدم، تا حالا این قدر مجذوب یک گوشی نشده بودم ، چه چیزی ساخته این بشر![]()
اینم یک اَپ استور دیگه که مثل Omarket همهچی توش فری هستش (فروشگاه نرم افزار xda)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرورگر Zetakey با قابلیت پشتیبانی از HTML5 , آقا این خیلی باحاله، مثلا یه چیز خوبش اینه که گوگل ریدر ورژن موبایلرو عین ورژن پیسی باز میکنه مثلا کسایی که شِیر کردن یا کسایی که لایک زدن رو نشون میده بعد پایینتر هم که میری خودش لود میکنه، ولی سرعتش به نظر من از اُوپرا پایینتره، اما نسخه بتاست اگه مشکلاش برطرف شه چیز جالبیه.
Last edited by sageet; 12-09-2010 at 10:29.
دوستان همگی ببخشین
دیشب یه خورده ناراحت بودم اینو دیدم یه پست زدم
منظورتونو از این جمله آخر نفهمیدم؟!!(شما هم نباید انتظار می دااشتی تاپیکو نزده پاشنه اش رو بکنن، یه کم صبر می کردی)
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
منم یه بار یه چیزی تو همین مایه ها شد گوشیتو هارد ریست کن(تو صفحه های قبل توضیح داده شده)
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
مثل اینکه متوجه نشدین من راه انداختم چون دیدن رونقی نداره پاک کردن
آره حل شده حالا فرمایش
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
اگه همچی توش فریه
چرا اسمش مارکته؟؟!!![]()
ميتونيد نرم افزار و بازي هاتون رو تو اين تايپيك معرفي كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali kaka; 12-09-2010 at 13:06.
kakhmal جان منظورم این بود که یه کم مهلت بده ملت تاپیکو ببینن بعد بگو استقبال نشد. من خودم فقط یه بار تونستم بازش کنم بعدا دیگه اجازه نمیداد...بگذریم حالا این قضیه اندروید هم خوبه ها بیاین یه اندروید رو اینگوشی بریزیم!![]()
اون که درش تخته شد
مشکل اینجاست که چجوری بریزیم
نظری داری؟!
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
بچه ها لطفا تا میتونید تو همین یکی دو روز اول هرچی میتونید نرم افزار تو این تاپیک پیشنهاد بدید تا پاکش نکردن
من یه چند جا دیدم روی امنیا ریختن ولی خیلی سازگار نبوده ولی بالا اومده بود و منوهاش کار می کرد حتی تو یه فروم ایرانی هم اموزشش هست، سرچ کنید. روی امنیا 2 هم تو خارج مثل اینکه شده بود،در کل یکی که بلده باید کاملش کنه. خیلی سخت نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)