تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 323 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ممنون از اینکه سریع جواب میدی
    منظورم اینه که مشکلی که بقیه دوستان هم داشتن و با گارانتی اصلی گرفتن و پروداکت فارسی هم داشتن ولی میگفتن که GPS Internal کار نمیکنه و فقط GPS Bluetooth داره . اونو چیکار میشه کرد؟ چرا گزینه GPS داخلی نداره که وصل بشه؟
    یعنی باید با یه نرم افزار دیگه به GPS وصل شد بعد از نوکیا مپ استفاده کرد؟
    با این کار دیگه حله؟ یا باید ...

در ضمن GPRS همراه اول و ایرانسل اینجا هیچ مشکلی نداره وسریع وصل میشه ولی فکر کنم سرعت ایرانسل یه خورده بیشتره.
    ولی GPS بدلیل مشکلات ناشی از پارازیت خیلی دیر وصل میشه
    گوشی من که با گارانتی اصلی گرفتم مشکل جی پی اس نداره و اصلا مورد جی پی اس بلوتوث ندیدم!!!! گرچه بگم تا حالا نتونستم به ماهواره وصل بشم ولی این دال بر عدم وصل شدن جی پی اس به ماهواره تو این گوشی نیست. این گوشی جی پی اس داخلی داره منظوره چیه که نداره آخه!!!!! چیپ ست جی پی اس داره و آنتن جی پی اس هم دقیقا زیر آرم X6 گوشی تعبیه شده
    باگ نرم افزاری هستش ربطی به گوشی نداره حتما حل خواهد شد ولی واسه اینکه سریعتر وصل بشه باید یا از جی پی آر اس استفاده کنی اونم تو اول کانکت شدن برای پیدا کردن ماهواره استفاده می شه یا اینکه یه برنامه دیگه مثل لوکیشن رو باز کنی و منتظر شی کانکت شه بعد همینجور که بازه بری برنامه مپ ویوور نوکیا رو باز کنی و بتونی از نقشه های نوکیا استفاده کنی.
    گرچه من خودم موندم
    دفترچه گوشی رو هم مطالعه کنی جی پی اس داره و AGPS هم همینطور

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ولا موبایل منم (P1i) هم یه گزینه gps bluetooth داره اما همونطور که میدونی gps اینترنال نداره و باید با اکسترنال بلوتوس بشه.
    مهم اینه که x6 سفارش ایران gps داخلی داره و مثل سوریه و مصر و... غیر قانونی نیست که بخوان چیپش رو بردارن.
    شما یه کاری کن این my position و کارهایی که دوست خوبم نوکیا _95 چند صفحه قبل گفت اجراش کن....
    وسلام....

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------

بله خوب من نسبت به pc suit گفتم که تغییر کرده کلا.
    از فیس بوکش استفاده کردین فیلتر نیست تو کشور فخیممون؟؟

والا من توصیه به همه کردم که بنا به دلایلی که نیاز به گفتن نداره حتما گارانتی دار بگیرین. گارانتی بخوره تو سر گارانتی کنندگان!!! چون مسئله مالیات و حمایت از واردکنددگان و مبارزه با قاچاق کالا و ارز و از همه مهمتر مالیات بر ارزش افزوده معادل سه درصد پیش میاد سعی کنید گارانتی دار بگیرید تا از جیبتون فقط پولتون بره دیگه باتری گوشیتون رو کش نرفته باشن و از این جور حرفا!

به نظر بنده سخت افزار گوشی واسه کل دنیا یکسانه البته احتمالا بسته به RM گوشی ها که به تبع اون میزان SAR گوشی ها هم فرق می کنه باید سخت افزار ها فرق بکنه وگرنه یه آر ام با آر ام دیگه اصولا نباید فرق کنه. حالا من دقیقا نمی دونم محصولات RM سوریه چنده !!! جونم واستون بگم تو عربستان بلوتوث حرامه دیدی خودشون تخم بلوتوث گوشی رو از جاش کندن و دادن ملخ خورد تا اینکه دین احیا بشه

پی سی سوییت رو بیخیال بشی. OVI SUITE رو استفاده کنین.

آره بعضی چیزا مثل فیس بوک و یو توب و OVI STORE واسه کشور ما قدغنه

خواهشا بحث رو اصلا سیاسی نکنیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

کلا قيد gps رو زديم بابا . اه . خيلي مضخرفه . خسته شدم از بس اينور اونور کردم بازم کار نکرد ... دوستان اگه کسي راه جديدي داره بگه انجام بديم
    والا هر چی می دونستم گفتم به دو تا پست بالاتر مراجعه کن شاید یه چیزایی دستگیرت بشه عزیز

راستی بلوتوث تو فضای آزاد مثل اینکه کار می کنه و اینکه باید بی حرکت باشی تا بتونی به ماهواره ها متصل بشی. این کار شده در حالت آفلاین 15 دقیقه هم طول بکشه. تو ماکز استانها و شهرهای استراتپیک که جمر jammer های متفاوتی نصب شده یا دستگاههای رادار و یا دستگاههای پخش تداخل فرکانسی روی کانالهای ماهواره توسط ارگان های دولتی مثل سپاه ، اختلال و اینترفری ینس شدیدی رو جی پی اس میزاره
    اینا چیزی نیست ! زنگ می زنی به خانمت می بینی یه آقا برداشته این دیگه آخر سکیوریتیه! البته چون فرکانس های ترنزمیتر و ----- موبایل تو یک کانال نیست امکان استراق سمع کمه . کسی که بتونه استراق سمع در اثر تداخل فرکانسی بکنه فقط میتونه صدای یه طرف رو بشنوه!

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

گوشی من که با گارانتی اصلی گرفتم مشکل جی پی اس نداره و اصلا مورد جی پی اس بلوتوث ندیدم!!!! گرچه بگم تا حالا نتونستم به ماهواره وصل بشم ولی این دال بر عدم وصل شدن جی پی اس به ماهواره تو این گوشی نیست. این گوشی جی پی اس داخلی داره منظوره چیه که نداره آخه!!!!! چیپ ست جی پی اس داره و آنتن جی پی اس هم دقیقا زیر آرم X6 گوشی تعبیه شده
    باگ نرم افزاری هستش ربطی به گوشی نداره حتما حل خواهد شد ولی واسه اینکه سریعتر وصل بشه باید یا از جی پی آر اس استفاده کنی اونم تو اول کانکت شدن برای پیدا کردن ماهواره استفاده می شه یا اینکه یه برنامه دیگه مثل لوکیشن رو باز کنی و منتظر شی کانکت شه بعد همینجور که بازه بری برنامه مپ ویوور نوکیا رو باز کنی و بتونی از نقشه های نوکیا استفاده کنی.
    گرچه من خودم موندم
    دفترچه گوشی رو هم مطالعه کنی جی پی اس داره و AGPS هم همینطور
    چرا نمیتونی وصل بشی؟ هیچ کس نتونسته با X6 وصل بشه؟!!!
    فکر می کنی کی ورژن 21 وارد بازار بشه ؟
    چون من می خوام دهه اول مرداد این گوشی رو بگیرم تا اون موقع میاد؟
    شاید تو این ورژن مشکل GPS هم حل بشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

کسی هست موفق شده باشه gps این گوشی رو راه بندازه؟!!
    با روشهایی که گفتم داریوش جون تونسته ولی من جون جی پی آ اس ندارم نمی تونم. در ضمن برنامه لوکیشن گوشی رو هم نمی دونم از کجا گیر بیارم در اولین فرصت بدون جی پی آر اس هم حل خواهم کرد و میگم بهتون

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------

سلام و خسته نباشید ،
    دوست عزیز اون عبارتی که گفتی روی ال سی دی نبود ، اس ام اس هم فرستادم هنوز جوابی نبوده
    پروداکت زیر باطری هم اینه
    0589448
    این کد میگه گوشیت مشکی 16 گیگه ایکس شیشه و فارسی هم داره. حالا سوالت چی بود آخه یادم رفته دوباره بگو

6. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

چرا نمیتونی وصل بشی؟ هیچ کس نتونسته با X6 وصل بشه؟!!!
    فکر می کنی کی ورژن 21 وارد بازار بشه ؟
    چون من می خوام دهه اول مرداد این گوشی رو بگیرم تا اون موقع میاد؟
    شاید تو این ورژن مشکل GPS هم حل بشه!
    چرا تونستن وصل بشن من نمی تونم درصددم ایشالا تا فردا حتما حل میشه.

خواب بودی در مورد آپ دیت
    توصیه می کنم اینجا رو بخونی خوب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی اگه میتونی یه پنج شش ماه دیگم صبر کنی ان 8 بگیر وگرنه ایکس 6 بگیر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

اصلا تو قسمت gps data اول فقط bluetooth بود بعد از کلي کلنجار رفتن که نوکيا مپ رو نصبيدم Wifi-Network اومده اما بازم کار نميکنه
    1.شما اصلا بهم بگو ببینم فریم ویر گوشیت چنده؟ (ستاره مربع چهار تا صفر مربع)
    2.بعد مپ اینستالرت ورژنش چنده؟ (برنامه جی پی اس رو باز کن بگرد گزینه about اونجا مینویسه مثلا 3.01)
    3.پروداکت کد گوشیت چنده: (زیر باتری رو برچسب)

من مخم داره سوت میکشه از حرفات بابا گوشی ایکس 6 ما جی پی اس داخلی داره به پیر به پیغمبر. دفترچشم میتونی بخونی. اونایی که وصل شدن چه جوری تونستن پس!!!!!! آنتنشم دقیقا گفتم که زیر آرم X6 تعبیه شده

---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

9. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بچه ها کانکت شدم // جی پی اسم بصورت آف لاین بدون GPRS کانکت شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا چجوري ما رو هم راهنمايي كنيد
    الان گوشيمو زدم واسه نسخه 21
    ببينيم چي ميشه يه ربع نيم ساعته ديگه تموم مي شه
    راهنمايي كن تو كه مي گي وصل شدم
    و شما دوست عزيز سوالم اينه كه جي ژي اس نمي تونم وصل بشم
    Last edited by shuvvan; 08-07-2010 at 15:30.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

مطمئن شید که این کارا رو درست انجام دادید.
    1.فریم ویرتون 20 یا بالاتر باشه (حتما 21 رو دانلود کنید)
    2.ورژن مپ اینستالر 3.04 رو حتما نصب کرده باشد
    3.نقشه ایران و راهنمای صوتی و یا هرجای دیگه که خواستید رو توسط map loader دانلود کردید یا بصورت دستی در پوشه مخصوص خودش کپی نموده اید
    4.برنامه ovi map رو از گوشی باز کنید دوسه تا تنظیمات داریم
    5.آچار فرانسه رو کلیک کنید.
    6.در تب Internet اگه عشق GPRS واسه اتصال سریع دارید نوع کانکشن رو آن لاین یا آف لاین کنید. البته آف لاین کار کرد برای من و 10 دقیقه تا اتصال طول کشید. پس غمتان نباشد. البته باید تنظیمات جی پی آر اس رو قبلا بر طبق دستور اپراتور همراه اول یا ایرانسل خودتان در جای مخصوص خودش انجام داده باشید
    7.در سربرگ navigation در بخش drive guidance گزینه farsi-female رو انتخاب کنید اگه این گزینه رو درست دانلود کرده باشید یا کپی کرده باشید باید عکس یه دونه موبایل کوچیک کنارش تو لیست اصوات باشه.
    8.عقب برگردید از سربرگ route گزینه route selection رو shorter route انتخاب کنید
    9.عقب برگردید در سربرگ Map در گزینه categories تمام گزینه ها رو تیک بزنید تا نقشه رو با جزئیات کامل واستون نشون بده
    10به صفحه اصلی مپ لودر برگردید و از برنامه خارج شوید.
    11.بدلیل باگی که در نرم افزار مپ وجود داره باید راه گریزی بزنیم تا گوشی زودتر کانکت بشه به ماهواره ها پس
    12.در منوی گوشی رو آیکن application وارد شوید
    13.آیکن location رو اگه زحمتتون نشه کلیک کنید (دردسرها واقعا معذرت میخوام) یوخده کار داریم اینجا
    14.یوخده کار اینجا: در positioning methods قسمت network base تیک داشته باشد
    15- در positioning server قسمت server address روی supl.nokia.com باشد
    16- در positioning server قسمت access point تنظیم شود (روی کانکشن gprs گوشی) البته اگه آف لاین هستید که نمیخواد کاری بکنید
    17-در positioning server قسمت positioning server use روی آتوماتیک و یا آلویزاسک باشد.
    18برگردید عقب جایی که کلیک کردید رو location خوب گزینه gps data رو انتخاب کنید
    19.حالا هر کاری دوس داشید با این سه گزینه بکنید که من position رو کلیک کردم
    20.گوشی رو تو حیات جای ثابتی بزارید. لطف کنید 10 دقیقه ای صبر کنید تا کانکت بشه. از مال من 5 تا ماهواره رو پیدا کرد
    21.بعد پیدا کردن ماهواره آوردم خونه البته اطراف پنجره، بازم کار می کرد.
    22از اینجا خارج نشوید اصلا
    23. برید برنامه مپ رو باز کنید و از جی پی اس لذتتونو ببرید

البته بعضی از تنظیماتی که گفتم فقط یک بار واسه اولین بارتون تنظیم می کنید دیگه هر وقت خواستید از جی پی اس استفاده کنید می رید لوکیشن رو باز می کنید بعد پوزیشن رو می زنید منتظر میشد وصل شه بعد می رید برنامه مپ رو باز می کنید. تمام

لازمه اشاره کنم که اگه منوی گوشیتون رو فارسی تنظیم شده باشه تو نقشه ها همه جا رو فارسی می بینید و اگه به انگلیسی باشه مثلا تهران رو به فرم tehran خواهید دید

-----------------------------------
    تشکر یادتون بره تشکر لازم نیست
    Last edited by Help118; 08-07-2010 at 21:06. دليل: به خاطر ذوقم تند تند تایپ کردم اغلاط املایی رو داشتم تصحیح می کردم

13. 7 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •