تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 166 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كسي نيست جواب منو بده
    سلام دوست من
    این کاملا بستگی به خودت داره اگه یه کاربر حرفه ای گوشی هستی و دوس داری یه گوشی با یه سیستم عامل کاملا آزاد که هر کاری که بخوایی می تونی باهاش انجام بدی حتی اگه دوسش نداشتی ،آندرید نصب کنی روش! حتما N900 بخر اما اگه فقط می خوای کار های روزمره انجام بدی و بازی کنی و از این کار ها اصلا سمت این گوشی نرو که پول هدر دادی.
    اما کارهای که گفتم مثل نصب آندرید به طور مثال احتیاج به کسی داره که پیگیر باشه و دنبال یاد گرفتن این کار ها و اصلا آسون هم نیست. گرچه تمام آموزش ها آمادس و میشه قدم به قدم دنبال کرد.
    در کل این گوشی کیفیت ساخت بالایی داره و ظاهر زیبا اما وزن و حجمش هم زیاده. به این دقت کن.
    کلا گوشی همه پسندی اصلا نیست و کاربر خاص داره. حالا ببین تو کدوم دسته هستی.

2. این کاربر از bad_stu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان

اقا من ميخوام اين گوشي را بخرم ميشه لطف كنيد و معايب كلي و اصلي اين گوشي را بگيد

بعدشم ايا اين گوش مدل هاي مختلفي داره ميشه نام ببريد و بگيد كدوم بهتره و قيمت را هم بگيد خيلي ممنون

لطفا سريع چون عجله اي هست
    -----------
    گوشی خوبیه اما پیشنهاد می دم نخری چون اولین تجربه نوکیا بر پایه سیستم عامل لینوکسه و برنامه و بازی هم براش کمه و هنوز هم خیلی از امکاناتش معلوم نیست و حتی گوشیهای دیگه نوکیا که در آینده می خواد بر اساس سیستم عامل لینوکس تولید بشه به اسم میگو هست که با سیستم عامل این گوشی فرق داره به هر حال اگر بازی و برنامه برات مهم نیست گوشی خوبی به نظر میاد
    موفق باشی
    ببینید n900 بسته به سیستم عاملش کارایی خاصی داره.اینکه شما میگین برنامه و بازی براش کمه این حرف مال 9 یا 10 ماه قبل هست که گوشی تازه ریلیز شده بود و اون زمان واقعا برنامه براش کم بود و گوشی بدرد نمیخورد حتی خودم که تازه ریلیز شده بود خریدم و چند تا عامل داشت که باعث میشد گوشیو رو دکش کنم بره ولی نگهش داشتم (عواملی از جمله بستن مخازن به روی آی پی های ایران(تحریم) و نداشتن برنامه و شارژ نشدن کارت اعتباری ایرانسل و... توسط dial خود گوشی و داشتن یه سری باگ تو مرورگر گوشی :بخصوص این باگ تو صفحات فارسی خودشو بوضوح مشخص میکرد.و جا نیفتادن سیستم عامل گوشی و...)که انصافا نوکیا تو آپدیتهای گوشی همه نواقص گوشی رو برطرف کرد. و الان تقریبا میشه گفت گوشی مشکلی نداره.الان با گذشت تقریبا 1 سال از ریلیز گوشی خدایی برنامه های خیلی خوبی واسه گوشی بیرون اومده و تو بعضی از زمینه ها واقعا n900 بینظیره.
    به عنوان مثال اینترفیس این گوشی یه جوره که به هیچ وجه از محیطش خسته نمیشین و شخصی سازی تو 4 تا دسکتاپ به نحو احسن انجام میگیره.
    یا بعنوان مثال به نظرم هیچ گوشی تو اینترنت نمیتونه با این گوشی رقابت کنه چون اولا که روش مرورگری وجود داره که بر پایه فایرفاکس درست شده و سرعت و کاراییش فوق العاده هستش ثانیا شما از مرورگر خود فایرفاکس گرفته تا مرورگر گوگل و اپرا و اپرا مینی و ... رو میتونین سه سوته نصب کنین(در واقع میشه گفت بهترین مرورگرها رو میتونین بدون دنگ و فنگ بهش نصب کنین و حالشو ببرین)
    اینم بگم کسی که این گوشی رو میخره نباید زیاد فکر بازی باشه چون اصلا این گوشی واسه بازی کردن ساخته نشده.
    من بعضا میبینم تو تاپیک اکثر دوستان میگن این گوشی بدرد کشورهایی میخوره که اینترنت دارن.باید به عرض دوستان برسانم که این گوشی با اینترنت ایرانسل و یا همراه اول هم به خوبی کار میکنه و اصلا مشکلی نداره و تبدیل به یک گوشی کامل میشه.(با 10 تومن میتونین اینترنت یک ماهه بدون محدودیت بگیرین)
    قابلیت مولتی تسکینگ این گوشی فوق العاده هستش و من تا بحال تو هیچ گوشی چنین قابلیتی ندیدم.
    دوربین گوشی هم تو عکاسی و هم تو فیلمبرداری مطمئنا راضی کننده هست و کم و کسری نداره.
    من بشخصه گوشی زیاد عوض میکنم ولی این n900 رو که در عرض 10 یا 11 ماهه که دارم تا الان به هیچ وجه دلمو نزده و هر روز ازش بیشتر خوشم میاد.مطمئنا n9 هم ریلیز بشه که سیستم عامل میگو خواهد داشت زود میخرمش.چون نوکیا واقعا روشون کار کرده.
    از لحاظ جنس بدنه هم واقعا سگ جونه و کیفیت ساخت بالایی داره.(البته نمیدونم کیفیت ساخت جدیدا تو چه حدیه)
    در کل برای کسانی که میخوان با گوشی وبگردی در حد pc داشته باشن و به بعضی برنامه های خاص نیاز دارن میتونه گزینه خوبی باشه و برای بعضی ها هم ممکنه بعد از 1 روز این گوشی خسته کننده باشه.
    حالا باید دید این دوستمون واقعا از گوشی چی میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4. 6 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vahid579's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قابلیت مولتی تسکینگ این گوشی فوق العاده هستش
    یعنی چه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی چند تا برنامه رو هم زمان به خوبی برات اجرا می کنه

7. این کاربر از bad_stu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت n3tc4t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم چطود میشه وارد فولدر روت شد؟
    دو روششو بگین: هم از راه کامبیوتر، هم از خود گوشی؟
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز. میشه روش اجرای فیلم یا اهنگ تصویری رو پله پله واسم بنویسید!!؟ (کسی نیست جوابمو بده؟؟؟؟؟؟؟)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز. اگه میشه روش اجرای فیلم رو پله پله واسم بنویسید!؟؟ممنون میشم اگه جوابمو بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAME-GTR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN/ABADAN

پيش فرض

سلام
    دوستان گوشی من مدتیه که درست کار انجام نمیده. درواقع میشه گفت گیجه. فیلم ها رو روون پخش نمیکنه. موقع فیلمبرداری همش تیک میزنه.
    خلاصه خیلی داره اذیت میکنه. چکارش کنم تا درست بشه ؟ اوائل خیلی روون بود اما حالا همش شده تیک.
    لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خيلي ممنون از همتون
    كسي قيمت جديد اين گوشي را داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خيلي ممنون از همتون
    كسي قيمت جديد اين گوشي را داره؟
    2 هفته پیش دبی 440ت بود قیمت جدید ایرانو نمیدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •