تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 165 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

راستی بازیهای تیم آلمان رو دیدین؟
    کلا اگه بخوام المان رو توصیف کنم در یک کلام میتونم بگم روسیه ضعیف شده
    سبک بازیش به شدت شبیه روسیه
    سرویس زنان خوبی داره که توپ ها رو اکثرا با سرعت و ریسک بالا میفرستن زمین طرف.کمتر از پرشی موجی استفاده میکنند.چیزی که دیشب تو بازی با روسیه جالب بود برام اینکه حتی توپ هایی رو که به خوبی دریافت میکردن و به دست پاسور میرسوندن پاسورشون بازم ترجیح میداد قدرتی کار کنه و به پشت خط زناش اعتماد میکرد تا سرعتی زنشون
    دفاع روی تورشون هم قویه
    کلا بردن آلمان در 2 بازی خیلی سخته و اگه رخ بده واقعا اتفاق فوق العاده ای افتاده

2. 3 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عکس های با شرح :

بزن قدش!

داور اول که خوابه رسما!داور دوم هم باید تو شماره عینکش تجدید نظر کنه!

هوادار ایرانی

پرچم

تک دفاع, موسوی

پس حمزه کجاست؟!
    (بک گراند,چه گوارا:آبرو نذاشتین با این بازی!)

علت سانسور هم کشف شد!

البته این ها هم بی تاثیر نبودند!

اسپک های وحشتناک سپدا , شماره 8 کوبا

توپ گیری های مثال زدنی فرهاد ظریف

امتیازات پایانی 1

امتیازات پایانی 2

la victoria

چند نکته از بازی:
    واقعا کوبا چیز خاصی نداشت جز توپهای بلند و قدرتی هر موقع خوب سرویس زدیم راحت امتیاز گرفتیم!
    این 2 بازی که بردیم کسی از خبرنگارنماها مشکلی با 2 تعویضه داره هنوز!؟
    حمزه پاسخ منتقدان رو داد و تو دقایقی که حضور داشت بسیار خوب کار کرد هم سرویس هم حمله و دفاع روی تور پس نشون میده این گیر دادن ها خوبه!
    شک نکنید بدون ولاسکو این موفقیت ها حاصل نمیشد و هنوز در سطح آسیا بودیم!
    بازی با آلمان به مراتب سخت تره! جالبه اونا 2 روز زودتر به تهران میان و آماده تر خواهند بود!اینم از میزبانی ما ... ولی باید جوی درست کنیم براشون که گریه کنن

شرایط جدول:
    ما با 5 امتیاز مقابل آلمان قطعا سوم میشیم با 4 امتیاز اگه به شکل دو برد 3-2 باشه بازم سومی قطعیه اگه نه برای چهارمی نتیجه صربستان مهمه و سومی با توجه به بردهای برابر با آلمان و صربستان کار به نسبت ست و بعد نسبت امتیاز میکشه!و اگه 3 امتیاز یا کمتر بگیریم سوم دیگه نمیشیم و برای چهارمی باید منتظر باشیم صربستان امتیاز از دست بده البته امشب مشخص میشه!

داره خودمونی میشه mehrdad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا دمت گرم عکسات خیلی باحاله
    مخصوصا حمزه کجاست با بچه ها حسابی خندیدیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا من ندیده بودم بازی رو تازه فهمیدم ایران برده........تبریک میگم!

بازی چطوریا بود از قبلیه بهتر بود گویا که سه یک بردیم نه!

بازی با آلمان به مراتب سخت تره!..
    آلمان تیم قد بلندی داره که این همون نقطه ضغف بازیکنای ما هست متاسفانه! (چون ما توی دفاع فقط موفق هستیم)

تنها راه بردن ما برابر آلمان هم تشویق تماشاگر هاست ...مثل بازی با صربستان که بازیکنان کلیدیشون و هو می کردن تا دست و پاهاشونو گم کنن که نتیجه هم داد
    (هرچند این روش دور از انصاف هست ولی دیگه مجبوریم چاره ای نداریم )
    Last edited by hes25; 07-07-2013 at 16:18.

6. 2 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها لینک بازی رو نمیدید برا دان؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ه نظرم بعضی تیما مثه کوبا یا صربستان رو، ما اسمشون رو بردیم .. قصد کوچیک کردن این برد های بزرگ رو ندارم

ایران تو این دوره از بازیها خودش رو به عنوان یه قدرت نو ظهور معرفی کرد ولی برای اینکه ما تیمی بشیم تا قبل از بازی کسی شانس زیادی برای برد ما حساب باز کنه، هنوز راه زیادی مونده..
    قبول ندارم

راستش قبل از شروع لیگ، خوب تو گروه خودمون پیش بینی که می کردم جنگ ایتالیا روسیه برای اولی جنگ کوبا صربستان برای سومی و جنگ ایران آلمان برای پنجمی باشه (مخصوصا بازی حساس آخر) که حالا ممکن بود یه سری تغییرات کوچک رخ بده
    ولی شرایط چیز دیگه ای نشون داد
    بعد از 6 بازی اول کاملا به بردن کوبا اعتقاد پیدا کرده بودم (بماند که نیمه اول بازی نخست بچه ها خودشون نبودن و داشت اون باختهای چین و استرالیا در سال قبل پیش ذهنم میومد)
    اما فکر نمیکنم لیگ جهانی والیبال مثلا شبیه جام جهانی های بعد المپیک کشتی باشه
    اعتقاد دارم که تمام تیمها با تمام قدرت خودشون به میدون میان

نکته دیگه اینه که در حال حاضر در والیبالی قرار داریم که قدرت مطلقی تو اون وجود نداره
    روسیه سال گذشته هم جام جهانی و هم المپیک رو فتح کرد اما امسال کم مونده نرسه به دور نهایی و اگه یکم دیگه شل میگرفتن (مثلا باخت به صربستان) چندان دور از انتظار نبود
    کوبایی که به همه تیمها باخت یه بار روسیه رو برد
    همین برد ایران جلو ایتالیا
    تو گروه دیگه تیمی مثل فرانسه اومد لهستان رو برد و تنها باخت بزیل رو رقم زد
    آمریکا با آرژانتین مساوی کرد ولی دیروز به لهستان باخت
    بلغارستان با آمریکا مساوی کرد و فرانسه رو برد و به برزیل باخت و...

منظور اینکه در حال حاضر والیبال جهان جمعی از تیمهای قدر رو در صدر تیمهای دیگه میبینه که هر زمان یکی از این تیمها با تیم دیگه ای بازی داره نمیشه پیش بینی داشت که کدوم تیم برنده میاد بیرون
    و من فکر میکنم ایران هم تونسته خودش رو به جمع این تیمها وارد کنه
    البته قبلا هم اشاره کردم که ایران جلو فیزیک بدنی تیمی مثل آمریکا یا برزیل کم میاره ولی بازم دلیل نمیشه جلوی این تیمها دست و پا بسته باشیم و بازی 5 گیمه پایاپای جلوی این تیمها هم چندان دور از ذهن نیست

جوون بودن تیم هم که خودش دلیل دیگه ای هست برای امید بیشتر با سالهای آینده

پ ن: همه این صحبت ها وقتی درست از آب در میاد که جلوی آلمان نتیجه خوبی بگیریم
    وگرنه نشون میده مشکل بزرگی که یکی دو ساله داره زجرمون میده و اونم ضعف در پایان رقابتهاست همچنان پابرجاس و از حضور ایران در جمع تیمهای بزرگ جلوگیری میکنه
    البته ته دلم به برد آلمان ایمان دارم

9. 9 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هایلات بازی

ست پایانی بازی + خوشحالی آخر بازی + سرود ها
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | HOTFILE

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

راستش قبل از شروع لیگ، خوب تو گروه خودمون پیش بینی که می کردم جنگ ایتالیا روسیه برای اولی جنگ کوبا صربستان برای سومی و جنگ ایران آلمان برای پنجمی باشه (مخصوصا بازی حساس آخر) که حالا ممکن بود یه سری تغییرات کوچک رخ بده
    ولی شرایط چیز دیگه ای نشون داد
    بعد از 6 بازی اول کاملا به بردن کوبا اعتقاد پیدا کرده بودم (بماند که نیمه اول بازی نخست بچه ها خودشون نبودن و داشت اون باختهای چین و استرالیا در سال قبل پیش ذهنم میومد)
    اما فکر نمیکنم لیگ جهانی والیبال مثلا شبیه جام جهانی های بعد المپیک کشتی باشه
    اعتقاد دارم که تمام تیمها با تمام قدرت خودشون به میدون میان

نکته دیگه اینه که در حال حاضر در والیبالی قرار داریم که قدرت مطلقی تو اون وجود نداره
    روسیه سال گذشته هم جام جهانی و هم المپیک رو فتح کرد اما امسال کم مونده نرسه به دور نهایی و اگه یکم دیگه شل میگرفتن (مثلا باخت به صربستان) چندان دور از انتظار نبود
    کوبایی که به همه تیمها باخت یه بار روسیه رو برد
    همین برد ایران جلو ایتالیا
    تو گروه دیگه تیمی مثل فرانسه اومد لهستان رو برد و تنها باخت بزیل رو رقم زد
    آمریکا با آرژانتین مساوی کرد ولی دیروز به لهستان باخت
    بلغارستان با آمریکا مساوی کرد و فرانسه رو برد و به برزیل باخت و...

منظور اینکه در حال حاضر والیبال جهان جمعی از تیمهای قدر رو در صدر تیمهای دیگه میبینه که هر زمان یکی از این تیمها با تیم دیگه ای بازی داره نمیشه پیش بینی داشت که کدوم تیم برنده میاد بیرون
    و من فکر میکنم ایران هم تونسته خودش رو به جمع این تیمها وارد کنه
    البته قبلا هم اشاره کردم که ایران جلو فیزیک بدنی تیمی مثل آمریکا یا برزیل کم میاره ولی بازم دلیل نمیشه جلوی این تیمها دست و پا بسته باشیم و بازی 5 گیمه پایاپای جلوی این تیمها هم چندان دور از ذهن نیست

جوون بودن تیم هم که خودش دلیل دیگه ای هست برای امید بیشتر با سالهای آینده

پ ن: همه این صحبت ها وقتی درست از آب در میاد که جلوی آلمان نتیجه خوبی بگیریم
    وگرنه نشون میده مشکل بزرگی که یکی دو ساله داره زجرمون میده و اونم ضعف در پایان رقابتهاست همچنان پابرجاس و از حضور ایران در جمع تیمهای بزرگ جلوگیری میکنه
    البته ته دلم به برد آلمان ایمان دارم
    حرف شما کاملا صحیحه و منطقی اما این هم بپذیریم که میانگین سنی بازیکنای کوبا بیش از حد پایینه و یجورایی تیم ملی جوانان محسوب میشه و باید قبول کنیم ضعیف ترین تیم گروه بود که بچه ها باید میبردنش . چون میدونیم قدرت والیبالمون حداقل امسال در لیگ جهانی بالاتر از کوباست .
    ...........................................
    ولاسکو یکم سنش بالاستمیترسم دیگه بعد بازیها تصمیم بگیره بیخیال ورزش بشه . چون وقت استراحتشه انصافا ولی ممنونم ازش که اینجوری والیبال مارو جهانی کرد .

12. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

شوپس: بازي با ايران ادامه جدال با روس‌هاست

بازيکنان تيم ملي واليبال آلمان اميدوارند در ادامه مسابقات ليگ جهاني اين رشته در ايران امکان کسب موفقيت بيابند.

[شوپس: بازي با ايران ادامه جدال با روس‌هاست]

در روزهاي اخير برخي از واليباليست‌هاي ژرمن‌ها در مورد رويارويي با تيم ايران که توسط ولاسکو هدايت مي‌شود، اظهار نظر کردند.

به گزارش فارس،دنيس کاليبردا اظهار داشت: ‌پس از پيروزي بر روسيه تمام تمرکز خود را معطوف بازي با ايران کرده‌ايم. بايد در بازي با ايران مثل گيم پنجم بازي با روسيه باشيم. يعني با تمرکز بالا بازي کنيم. در آن گيم مسئوليت بيشتري پذيرفتم و مقابل ايران در صورتي که در ميدان باشم، بايد همينگونه عمل کنم. اميدوارم در اين جدال همه چيز خوب پيش برود و بتوانيم نتيجه بگيريم.

يوخن شوپس، ديگر بازيکن کليدي واليبال ژرمن‌ها نيز در مورد مصاف با ايران چنين صحبت کرده است: بازي با ايران ادامه مصاف با روسيه است. در جدال با روس‌ها سعي کرديم جلوي اشتباهات گذشته را بگيريم. حالا مي‌خواهيم در ايران نيز بدون اشتباه ظاهر شويم و سربلند از زمين خارج شويم. کاري که مقابل تيم قدرتمند ايران به هيچ وجه راحت نيست.

همچنين فيتال هي‌نن نيز عنوان کرد: تيم آلمان نشان داده هميشه از گذشته درس مي‌گيرد. مسلما مقابل ايران سعي مي‌کنيم نشان دهيم بدون نقص بوده و با تجربه هستيم. فکر مي‌کنم تحت اين شرايط امکان کسب موفقيت خواهيم داشت. مي خواهيم با دو پيروزي مقابل ايراني‌ها به مرحله نهايي برسيم.

تيم ملي واليبال ايران در روزهاي جمعه و شنبه 21 و 22 تير در سالن 12 هزار نفري مجموعه ورزشي آزادي به مصاف آلمان خواهد رفت.

قيمت بليت‌هاي اين دو مسابقه، مانند دو ديدار تيم ملي واليبال ايران مقابل صربستان 5 هزار تومان تعيين شده و تمام بليت‌ها به صورت الکترونيک به فروش مي‌رسد.

علاقه‌مندان براي تهيه بليت‌هاي مسابقه ايران و آلمان مي‌توانند به سايت اينترنتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.

تيم ملي واليبال ايران از هشت مسابقه قبلي خود برابر روسيه، صربستان، ايتاليا و کوبا صاحب 12 امتياز شده است و اگر بتواند 6 امتياز مقابل آلمان را کسب کند در رده سوم جدول گروه دوم جاي مي‌گيرد.

14. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش الان لینک خرید میدی پر پر شده

16. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •