تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 190 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1899

نام تاپيک: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاملا تکذیب می کنم! من گوشیم با گارانتی اصل نوکیا بود ( N82 رو می گم ) بنده خریدم با پروداکت فارسی ( درج شده روی لیبل ) بود. آپدیت هم که کردم فارسی موند.
    اگه گوشیتون رو آپدیت کردین دیدین که پروداکتتون غیر اونی بوده که می بایست باشه ( زبون فارسی گوشیتون پریده ) شک نکنین که گارانتی گوشی قلابیه!

شاد باشین
    -------------------

پس گوشی شما از همین چینی های تحت لیسانس بوده که ایران گارانتی داده بهش و لیبل جدید زدن براش و چیز عجیبی هم نیست بین 100 نفر یکیش اینجوری بوده پس بهتره این رو تکذیب نکنی
    موفق باشی

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

ری اینستال کنید شاید مشکل حل شد.برا من هم این مشکل وجود داره ولی کمتر از گوشی شما.

در مورد خط سبزه این مشکل نیست.این یه خصوصیته که برای جلوگیری از پاسخ دادن نا خواسته گوشی ایجاد شده.احتمالا وقتی گوشیتون زنگ خورده دستتون یا کیف گوشی روی اون چشم بالای گوشی قرار داشته.تو این حالت گوشی فکر میکنه که توی کیفه و هر تماسی که به صفحه لمسی میرسه رو احساس نمی کنه.
    یه بار اینو امتحان کنید متوجه منظورم میشید.یه تماس از یه خط دیگه به خط خودتون بگیرید و وقتی گوشیتون زنگ می خوره انگشتتونو روی چشمی که بالای گوشی قرار داره بزارید و سعی کنید با کشیدن خط سبزه به تماس پاسخ بدید.میبینید که اصلا صفحه گوشی چیزی رو احساس نمیکنه.بعدانگشتتونو از رو چشم مذکور بردارید میبینید به راحتی میشه به تماس پاسخ داد.
    خوب یعنی الان ریست به کارخونه نکنم؟
    واسه اون خطم خوب وقتی داره خط زنگ میخوره چه جوری جواب بدم ما هر کاری کردیم اون باز نشد البته همیشه نه ها یکی دو بار اینجوری شده

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

-------------------

پس گوشی شما از همین چینی های تحت لیسانس بوده که ایران گارانتی داده بهش و لیبل جدید زدن براش و چیز عجیبی هم نیست بین 100 نفر یکیش اینجوری بوده پس بهتره این رو تکذیب نکنی
    موفق باشی

لیبل جدید؟! غیر از نوکیا هیچ شرکت دیگه ای حق چسبوندن لیبل نداره. این علاءالدینی های گرام رو هم که می بینی لیبل می چسبونن کارشون خیلی زود لو می ره؛ کافیه با ناخن یه ذره با لیبل بازی کنی تا ور بیاد و لیبل اصلی زیرش نمایان بشه.

درضمن بیش از 90% لیبل های مجارستانی قلابی هستن و این علاءالدینی های دزد می چسبونن واسه فروش بیشتر... خیلی وقته دیگه مجارستان تولید گوشی های روز رو نداره. فقط برخی از مدل ها اون هم اوایل تولیدشون برای مجارستان هستن. مابقی رو نوکیا می سپره به چین.
    و برای بار n ام می گم:
    شرکت نوکیا رسما اعلام کرده که قطعات ریز مانند تراشه ها، برد ها، بلندگوها، دوربین، برخی از صفحه نمایش ها و... در فنلاند تولید شده و سپس برای مونتاژ و نصب سیستم عامل/برنامه سیستمی که سخت ترین و پرهزینه ترین مرحله ها هست به خطوط تولید دیگه از جمله چین فرستاده می شه.
    اگر هم روی این گوشی ها رو ببینی نوشته : Manufactured in China whith components from other caountries

شاد باشین

4. 4 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAH-IE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب یعنی الان ریست به کارخونه نکنم؟
    یه ریست به کارخونه کن ولی اگه مشکلت حل نشد ری اینستال کن.
    واسه اون خطم خوب وقتی داره خط زنگ میخوره چه جوری جواب بدم ما هر کاری کردیم اون باز نشد البته همیشه نه ها یکی دو بار اینجوری شده
    نمیدونم والا اگه مشکلت از طریقی که گفتم حل نشد احتمالا باید یه فکر اساسی به حال گوشیت کنی که بنده خیلی تومسائل تخصصی اطلاعات ندارم.
    موفق باشی

6. 2 کاربر از SAH-IE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش من اگر توي چند صفحه قبل دقت كنيد همين يكي دو روز پيش يه گوشي خريدم (5530) كه مجار زده بود پشتش؛ اما گوشي كلن مشكل داشت:
    1-سريال نامبر گوشي با اوني كه پشتش و رو جعبه زده بود نمي خوند!
    2-ايراد نرم افزاري داشت!
    3-كلا شماره پروداكتي كه پشتش نوشته بود موجود نبود تو اينترنت ... يعني كلا سر كاري بود!
    4-كلا برچسب پشتش يه جوري بود .. خوانا نبود يه كم --- انگار پاك شده بود يه جاهاييش!

رفتم و گوشي رو عوض كردم و از همين چيني ها گرفتم و ازش واقعا راضيم ...
    اما اون مجاره قاب پشتش محكم تر بود و انگار فيت تر بود...
    موفق باشيد.
    Last edited by ghafari88; 03-07-2010 at 11:34.

8. 3 کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

------------------
    Last edited by ghafari88; 03-07-2010 at 11:33. دليل: خل شدن انجمن! : دي

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببخشید دوستان یک سوال ذهنم رو مشغول کرده و اون هم این هست که یک روشکی پلاستیکی روی دوربین این گوشی هست این روکش رو بردارم چطور می شه برندارم چطور می شه
    سوال من این هست که این روکش پلاستیکی کیفیت عکس برداری و فیلم برداری پایین میاره یا نه

اگر کیفیت رو پایین میاره وردارمش امکان اسیب دیدن دوربینش هست یا نه؟

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

الان به نظرتون اگه از ظاهر صرف نظر کنیم . 5800 بهتر از این گوشی نیست ؟ (برا کسی می خوام)
    5800 الان 245 تومن هست این گوشی 212 تومن .
    چون قیمتشون زیاد با هم تفاوت نداره , چه چیز این گوشی بهتره ؟ ( من خودم الان 5800 رو ترجیح میدم)

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

الان به نظرتون اگه از ظاهر صرف نظر کنیم . 5800 بهتر از این گوشی نیست ؟ (برا کسی می خوام)
    5800 الان 245 تومن هست این گوشی 212 تومن .
    چون قیمتشون زیاد با هم تفاوت نداره , چه چیز این گوشی بهتره ؟ ( من خودم الان 5800 رو ترجیح میدم)
    ]به نظر من که چیزی بهتری نسبت به هم نداره

5800 یک چی پی اس داره یک حافظه هشت گیگ داره و یک دوربین جلو

تنها برتری 5530 هم زیباتر هست نسبت به 5800
    بقیه اش همه مثل هم هست

13. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAH-IE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در ضمن 5800 خیلی زیاد شده.
    و میگن صفحه تاچ 5530 حساس تره!
    اگه 5800 جواد نشده بود حتما 5800 می خریدم!!نسبت به قیمتی که داره دارای ارزش بیشتری هست.

15. 2 کاربر از SAH-IE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •