نظر دوستان در مورد LA40C550 چیه؟ساخت مالزی.
چه تفاوتی با LA40C650 داره؟
با تشکر.
نظر دوستان در مورد LA40C550 چیه؟ساخت مالزی.
چه تفاوتی با LA40C650 داره؟
با تشکر.
منظورتون سام هست؟
بيشتر به مشخصات عددي
4ms vs 6ms
60hz vs 120 hz
1:90000 vs 1:100000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز، راستش من فقط می خواهم از برند سونی خرید کنم. مدلهای جدید سونی LED هستند! یعنی شما میگی LCD های قدیمی تر سونی از LED های جدیدش بهتره؟!!
-----------------
ضمنا به دور از این بحث که سونی پلاسما نداره، به طور کلی می خواهم بدونم که از نظر کیفیت تصویر و سایر آیتمهای مهم در انتخاب تلویزیون (در بین سایزهای 40 تا 50 اینچ) بین پلاسما، LCD و LED به ترتیب کدامیک بهترین انتخاب هستند؟!
با تشکر
Last edited by M&M2007; 17-08-2010 at 08:58.
من نميگم ال سي دي هاي سوني بهتر از ال اي دي هاش هستن. ولي ميگم در زمينه ال اي دي انتخاب هاي بهتري هم داري . يعني برند هايي هستن كه LED قوي تر كار كردن نسبت به سوني
اگر سايز بالا ميخوايد (50 اينچ) پلاسما خيلي عاليه
هم كيفيت رنگ و هم كيفيت تصويرش بي نظيره و به خاطر فركانس بالايي كه داره بسيار برايبازي هم مناسبه
از طرفي: مصرف برق بالا وزن زياد و توليد گرما از ايراداشه (البته پلاسماي پاناسونيك هم از همه بهتره)
بعد هم LED كه هم كيفيت تصوير و رنگ خوبي داره و تنها ايرادش قيمت زيادشه
LCD هم كه محبوب قلبهاستچون هم قيمتش خوبه هم كيفيتش مناسبه (البته نه به اندازه دو گزينه بالا)
راستش مدل ex50 فکر کنم برای tv دیدنو و ماهواره زیادیه یه چیز سبک تر میخوام ولی 42 هم باشه عیب ندراه
خوب اگه سبك تر ميخواين منظورتون قيمتي هست سراغ v ها برين يا bx400 يا ex400
من پيشنهاد ميكنم w رو هم ببينيد
من الان تلوزیون ال جی مدل روش نوشته سری p6 پلاسما را به قیمت 1ملیون و200هزار خریدم می خواستم بدونم آیا تلوزیون خوبییه یا نه؟
مدلش شاید pj650r
Last edited by hamed malekpour; 17-08-2010 at 19:29.
فكر ميكنم الان ديگه وقت لذت بردن از hdtvتون هست نه مقايسه حامد جان![]()
آقاي تنها راست ميگه
الان ديگه حالشو ببر
ممنون از بابت راهنمایی هاتون دستتتون درد نکنه من که دارم از تصاویر دیجیتال لذت می برم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)