تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 1211 اولاول ... 24741141201211221231241251261271281341742246241124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من دیدم و از اون بخش کارت هاش خیلی خوشم اومد

راستی کسی به اون بازی که توی مانیتور بقلیه دقت کرده ؟
    آره من دیدم ولی چون بازی رسمی نبود که کونامی تایید کرده باشه چون انیمیشن های جدید رو هنوز نریختن و حتی اون قسمتی که مسی داشت شوت میکرد گفت خیلی از افکت های نور وسایه رو که ما داریم روش کار میکنیم نمیتونیم به شما نشون بدیم چون از چند بخش تشکیل شده در باره اون صحنه GAMEPLAY هم چیز زیادی نمیشه گفت . چون نسخه نهایی نبود به نظر PES 2010 تمام قدرت خودش رو تو نمایشگاه آلمان نشون میده و به تمام حرف و حدیث ها خاتمه میده و دیگه نمیتونن بگن این 50 درصد قرت بازیه یا 80 درصد به هر حال اونجا میبینیم که KING به دوران اوجش بر میگرده یا نه من امسال با دیدن این عکس ها و خصوصا اون صحنه ای که مسی داره شوت میزنه که در استودیو گفتم و همچنین تغییرات مستر لیگ و هم چنین کارهایی که دارن برای انیمشن میکنن امیدوار شدم به هر حال .....

2. 3 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان ......

تابلوهای تبلیغاتی PES2010 برای لیگ انگلستان طراحی شد که در روی آن عبارت "PES2010 ...COMING SOON " درج شده است ...

.................................................. .....................................

تست سیستم آنلاین بازی با موفقیت پیش رفته است و تغییرات بزرگی در راه است و در هفته های آینده تغییرات بزرگی برای بازی در پیش خواهد بود ...

بخشی از اطلاعات بازی قبل از نمایشگاه Gamescom بود .........
    استفاده از پولهای واقعی از قبیل دلار -یورو -پوند و غیره در مستر لیگ ...

و .................................................. ....

اینم متن کاملش...............

Thought you might be interested to hear I've got my hands on a new build of PES2010 on PS3 with all the modes and options in, which is awesome. I can confirm that Master League is much better. Use of real money (Euros, Pounds Sterling, Dollars, etc) make such a difference.

Integration of Champions League is also handled really well. The ability to skip matches also means you can concentrate on building your team and wizz through a season if you like.

In general the new game presentation is really excellent. Menus are really quick to get through, well laid out and dare I say cool?

I'm really starting to get into the strategy settings at the moment. Tailoring your team to the way you want to play is great and makes a noticeable difference to your team AI. I'm still getting used to gameplay because it's so different from PES2008 and 2009. Don't get me wrong, that's a great thing. You have to work for everything now.

Online testing is going well and we'll see an all new build next week with some really big changes that haven't been announced yet. More details will be announced before and during Gamescom. Seabass and Greyhound are both attending this year, so expect plenty from the show.

I've seen some other news about licensing recently, which hasn't been announced by us. Just keep in mind that if the news isn't official, people may just be starting their own rumours!

Back to Japan shortly and shooting Messi and Torres again, so I'll provide some more pics then. In the meantime, keep the faith. Your feedback is directly changing PES development!
    Last edited by google_boy07; 31-07-2009 at 11:14.

4. 13 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

چقدر menu ش خوف شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام میگم تو نسخه ی 6 بازی بعضی وقتا که بازیکن مصدوم میشد حتی 40 50 هفته مصدوم بود اما نسخه ی قبلی حداکثر 2 یا 3 هفته نمیدونید که در این نسخه چجوریه؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

محتوای مخفی:  

سلام دوستان ......

تابلوهای تبلیغاتی PES2010 برای لیگ انگلستان طراحی شد که در روی آن عبارت "PES2010 ...COMING SOON " درج شده است ...

.................................................. .....................................

تست سیستم آنلاین بازی با موفقیت پیش رفته است و تغییرات بزرگی در راه است و در هفته های آینده تغییرات بزرگی برای بازی در پیش خواهد بود ...

بخشی از اطلاعات بازی قبل از نمایشگاه Gamescom بود .........
    استفاده از پولهای واقعی از قبیل دلار -یورو -پوند و غیره در مستر لیگ ...

و .................................................. ....

اینم متن کاملش...............

Thought you might be interested to hear I've got my hands on a new build of PES2010 on PS3 with all the modes and options in, which is awesome. I can confirm that Master League is much better. Use of real money (Euros, Pounds Sterling, Dollars, etc) make such a difference.

Integration of Champions League is also handled really well. The ability to skip matches also means you can concentrate on building your team and wizz through a season if you like.

In general the new game presentation is really excellent. Menus are really quick to get through, well laid out and dare I say cool?

I'm really starting to get into the strategy settings at the moment. Tailoring your team to the way you want to play is great and makes a noticeable difference to your team AI. I'm still getting used to gameplay because it's so different from PES2008 and 2009. Don't get me wrong, that's a great thing. You have to work for everything now.

Online testing is going well and we'll see an all new build next week with some really big changes that haven't been announced yet. More details will be announced before and during Gamescom. Seabass and Greyhound are both attending this year, so expect plenty from the show.

I've seen some other news about licensing recently, which hasn't been announced by us. Just keep in mind that if the news isn't official, people may just be starting their own rumours!

Back to Japan shortly and shooting Messi and Torres again, so I'll provide some more pics then. In the meantime, keep the faith. Your feedback is directly changing PES development!
    بنظر میرسه که شما دوست دارین از اخباری که من درباره اطلاعات جدید بازی ( شامل مودها و آپشن های جذاب بازی )از نسخه ps3 دریافت کردم مطلع بشین .من تایید میکنم که مود مستر لیگ خیلی بهتر از قبل شده .بعنوان مثال استفاده از ارزهای واقعی مثل دلار پوند ایورور و غیره .
    همینطور اضافه شدن لیگ قهرمانان اروپا به این بخش که اقدام بسیار خوبی قلمداد میشه .قابلیت skip کردن مسابقات این اختیار رو به شما میده که در طی فصل تمرکز بیشتری روی آماده سازی تمیمتون داشته باشید .
    بطور کلی چیزای جدیدی که توی این شماره ارائه شدن واقعا عالی هستن .دسترسی به بخش های مختلف منوها حقیقتا باسرعت زیادی امکان پذیره .صفحات منوها بشکل زیبایی آرایش و طراحی شدن و من با جرات میگم خیلی دلپذیر و فوق العادن.
    من الان آمادم که وارد ستینگ استراتژیهای بازی بشم .سازماندهی تیم بشکل وسیع و پردامنه ای براساس سبکی که میخاید بازی کنید توی این قسمت قابل اجراست و سبکی که شما برای تیم طراحی میکنید تفاوتی فاحش در هوش تیمتون ایجاد میکنه .من هنوز دارم گیم پلی بازیو بررسی میکنم چون اون خیلی با نسخه 2008 و 2009 متفاوت شده .شک ندارم که اون ( گیم پلی این نسخه ) چیز بزرگ و قابل توجهیه .شما الان ( توی این نسخه )باید روی خیلی چیزا کار کنید و خیلی چیزها رو تنظیم کنید .
    بخش آنلاین بخوبی درحال تست شدنه و ما هفته بعد شاهد تغییرات مهم و بزرگی خواهیم بود که قبلا اخبارش منتشر نشده بود .جزئیات بیشتر قبل و در حین برگزاری نمایشگاه gamescom منتشر خواهد شد . Seabass و Greyhound امسال میان نمایشگاه بنابراین پیش بینی میشه اونجا نمایش هایی از بازی ارائه بشه .
    من جدیدا یک سری اخبار درمورد لیسانس ها شنیدم که قبلا توسط من فاش نشده بود .فقط اینو توی ذهنتون داشته باشین که این اخبار رسمی نبوده و مردم درموردش شایع سازی کردن .
    بزودی به ژاپن برمیگردیم و اونجا من تصاویر بیشتری از بازی تهیه میکنم .نظرات شما مستقیما روی تغییرات بازی در جهت پیشرفت اون موثر خواهد بود .
    Last edited by 4039; 31-07-2009 at 15:12.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام میگم تو نسخه ی 6 بازی بعضی وقتا که بازیکن مصدوم میشد حتی 40 50 هفته مصدوم بود اما نسخه ی قبلی حداکثر 2 یا 3 هفته نمیدونید که در این نسخه چجوریه؟
    اره...درسته
    من توی نسخه 6 یک بازیکن داشتم که درجه مصدومیتش A بود ولی وقتی زدن مصدومش کردن تا 16 هفته مصدوم بود و تازه کلی طول کشید که به شرایط طبیعی برگرده
    کلا نسخه 6 در همه موارد خیلی خوب بود

چقدر menu ش خوف شده
    مگه این عکس منوی بازیه؟!
    Last edited by B3HZ@D; 31-07-2009 at 20:04.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ظاهرا که از منوی بازی هست!

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ظاهرا که از منوی بازی هست!
    نه ....به نظره من که نیست .....

نظره من اینه که گزینه هاش تو این صفحه با هم جور در نمیاد .....

فکر میکنم این عکس مونتاژ از چند عکس دیگست .....!!!

نمیدونم .........

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

اگه يکم دقت کنيد متوجه ميشيد که عکس از menu ، اگه توضيحات قبليشون رو يادتون باشه با يه نگاه ميفهميد که از خود menu

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هنوز از تور دروازه عکسی منتشر نشده.؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •