تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 215 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2144

نام تاپيک: Assassin's Creed II

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سکانس یازده را تمام کردم ولی وقتی میخام قسمت بعدی را شروع کنم میگه 15 تا کدکس کم دارم . از کجا باید کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من سکانس یازده را تمام کردم ولی وقتی میخام قسمت بعدی را شروع کنم میگه 15 تا کدکس کم دارم . از کجا باید کنم ؟
    شما برو از نقاش ها همه ی مپ هارو بخر برای شهر مختلف بعد از تو مپ پیداشون کن

3. این کاربر از Alex merccer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

شما وقتی سکانس 11 رو تموم کنی خود به خود جای کدکس ها روی نقشه ت معلوم میشه .
    باید بری و اونایی که بر نداشتی رو برداری .
    یه توصیه :
    بعد از پیدا کردن کدکس ها و قبل از شروع سکانس 14 یه سر به لئوناردو داوینچی بزن ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

من تازه این بازی رو گرفتم و در قسمت اول وارد شهر میشه پس از در گیری که باید بری پیش دکتر از اون مهدوده خارج نمیشه و مسیر حرکت سفید میشه و فقط در همون مهدوده میشه چرخید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دو احتمال هست
    یا باید با شیفت پولای زخمی ها رو برداری تا به مقدار مورد نظر برسه
    یا مشکل از والوته که فک نکنم مشکل از این باشه!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

صد رحمت به نسخه ی یک!
    از نظر من بازی نسبت به قبل بدتر بود. در کل بازی برای من سرگرم کننده نبود. نه هیجان داشت، نه شخصیت پردازی مناسب و عمیق و نه طراحی مرحله ی جذاب و سرگرم کننده. اولین نبرد با آخرین نبرد از نظر سختی و از نظر لذت و سرگرم کنندگی فرق چندانی نمی کنه.
    نسخه ی یک یه خوبی داشت و اونم فضای تاریک و سیاه و ترسیم جامعه ی استبداد زده و نشون دادن ظلم و ستم قدرتمندان نسبت به مردم عادی بود. ولی در نسخه ی 2 خبری از این جور چیزها نبود و یا خیلی کم بود. شخصیت ها و رابطه ها هم پرداخت عمیق و پیچیده ندارند. به عبارت دیگه شخصیت ها، کسانی نیستند که در گوشه ای از ذهنم اثری جایی ایجاد کرده باشند و ماندگار شده باشند برخلاف شخصیت های GTA IV .
    مسئله ی دیگه آسون بودن مبارزاته که نسبت به نسخه ی یک در این زمینه پیشرفت چندانی نکرده.
    طراحی مراحل هم همون طور که اول گفتم، نه هیجان انگیزند و نه سرگرم کننده. بخصوص در هنگام تعقیب کردن کسی ، بازی خسته کننده میشه.
    یه مسئله ی دیگه که نبود تعادل در بازی رو نشون میده وجود تعداد بسیار زیادی گنج در شهرهاست ، در حالی که با گذشت مدت کمی از بازی و سرمایه گذاری و ارتقا ویلا ( بخصوص بانک ویلا ) دیگه نیازی به این همه گنج نخواهد بود.
    در نهایت بازی از نظر من مثل یه اثر هنری خوش نقش و نگار بود، ولی این اثر هنری زیبا از نبود مولفه های مهمی رنج می بره.

8. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

صد رحمت به نسخه ی یک!
    از نظر من بازی نسبت به قبل بدتر بود. در کل بازی برای من سرگرم کننده نبود. نه هیجان داشت، نه شخصیت پردازی مناسب و عمیق و نه طراحی مرحله ی جذاب و سرگرم کننده. اولین نبرد با آخرین نبرد از نظر سختی و از نظر لذت و سرگرم کنندگی فرق چندانی نمی کنه.
    نسخه ی یک یه خوبی داشت و اونم فضای تاریک و سیاه و ترسیم جامعه ی استبداد زده و نشون دادن ظلم و ستم قدرتمندان نسبت به مردم عادی بود. ولی در نسخه ی 2 خبری از این جور چیزها نبود و یا خیلی کم بود. شخصیت ها و رابطه ها هم پرداخت عمیق و پیچیده ندارند. به عبارت دیگه شخصیت ها، کسانی نیستند که در گوشه ای از ذهنم اثری جایی ایجاد کرده باشند و ماندگار شده باشند برخلاف شخصیت های GTA IV .
    مسئله ی دیگه آسون بودن مبارزاته که نسبت به نسخه ی یک در این زمینه پیشرفت چندانی نکرده.
    طراحی مراحل هم همون طور که اول گفتم، نه هیجان انگیزند و نه سرگرم کننده. بخصوص در هنگام تعقیب کردن کسی ، بازی خسته کننده میشه.
    یه مسئله ی دیگه که نبود تعادل در بازی رو نشون میده وجود تعداد بسیار زیادی گنج در شهرهاست ، در حالی که با گذشت مدت کمی از بازی و سرمایه گذاری و ارتقا ویلا ( بخصوص بانک ویلا ) دیگه نیازی به این همه گنج نخواهد بود.
    در نهایت بازی از نظر من مثل یه اثر هنری خوش نقش و نگار بود، ولی این اثر هنری زیبا از نبود مولفه های مهمی رنج می بره.
    آره در مورد پول ها و مبارزات کاملا درست هست.

خیلی آسون بود. خیلی خیلی.

در مورد پول باید بگم من اصلا احتیاج پیدا نکردم که از جایی پول بگیرم. فقط به اندازه خرید 5 تا خون پول احتیاج داشتم که با انجام ماموریت بهت داده میشه.

یه نکته دیگه اینکه من هیچ فرقی بین اون Hidden Blade و اونی که کنار Hidden Blade هست و مثلا سمی هست پیدا نکردم. هر دو تا شون آدم میکشن و هیچ فرقی با هم ندارن.

تازه بماند که من تقریبا تا اواخر مطمئن نبودم که تو ویلا میتونی پول جمع کنی. آخر که شد رفتم نگاه کردم دیدم یه صندوقی هست که توش 5000 تا پوله.

همه چیز سریع اتفاق افتاد.

البته میدونم همیشه که نمیشه مثل 1 باشه ولی یه چیز خیلی جالب در قسمت 1 این بازی, اعتراف های عجیبی بود که از افراد هنگام مرگشون میگرفت و اون آخر فهمید که المعلم بد هست.

ولی نسخه 2 اعتراف هاش همه معمولی بودن و از کارهایی که انجام میدادن صحبت میکردن.

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    من بازی رو تموم کردم.
    چه جوری می شه رفت شهر رم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام
    من بازی رو تموم کردم.
    چه جوری می شه رفت شهر رم؟
    شما فقط در آخرین سکانس میتونید برید رم که اونم فقط دیوارهای دور شهر رو داره .
    شهر رم مثل ونیز و فلورانس و... طراحی نشده.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه نکته دیگه اینکه من هیچ فرقی بین اون Hidden Blade و اونی که کنار Hidden Blade هست و مثلا سمی هست پیدا نکردم. هر دو تا شون آدم میکشن و هیچ فرقی با هم ندارن.
    اون سم یه کار اضافه هم می تونه انجام بده. وقتی که طرف مسلح باشه طرف نزدیکشو میکشه.

13. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •