به به ...سخت بود امتحان؟اسون بود من نمیدونم چرا با بقیه مخالفم وقتی همه میگن امتحان اسون بود میگم سخت بود وقتی میگن سخت بود میگم اسون بود...ولی انگار اشتلاهات اعصاب خورد کنی داشتم فکر ی گردم 18میشم اما حیف...
به به ...سخت بود امتحان؟اسون بود من نمیدونم چرا با بقیه مخالفم وقتی همه میگن امتحان اسون بود میگم سخت بود وقتی میگن سخت بود میگم اسون بود...ولی انگار اشتلاهات اعصاب خورد کنی داشتم فکر ی گردم 18میشم اما حیف...
خیلی سخت بود خیر نبینند راستی تا حالا معدل گرفتید؟ مشاور ما میگه اگه زیر 17 بشید 4000 تا تو کنکور نزول دارید واییییییییییییییییی
خخخخخ
مرسی واستا الان ویرایشش میکنم ..... به آرایه ایهام کنایه متوسل میشم ..... بن نشماین امتحانا تموم بشه من بن شدم
ولی خیلی نامردن تازم وختمونم کم بودبچه ها کلید اومد برام بزارین
من الان برا خودم با حدیث نفس ..... بهشون فش میدمحیف که تو این انجمن نمیشه فحشای ناجور نوشت وگرنه هرچی از دهنم در میومد نثار جان عزیزشون میکردم..یکی از کاربداش باید منوشتیماااا حیف ....
![]()
ببخشید دیر رسیدم مانیتور پکیده بود ( تقصیر طراح سواله)
من به امید 20 رفتم سر جلسه .. به امید 19 اومدم بیرون .... به امید
پاس کردن زندم ( فکر کنم نتیجه ها رو که دادن بمیرم)
امتحان اونقدرا سخت نبود..
ولی به هیچ وجه آسون نبود..
یه امتحان متفاوت بود به نظر من..
به یاری خدا یه 18 از توش درمیاد![]()
امتحان کلی فرق داشت با سالهای قبل !!
ولی فک کنم 13-14 میارم !!!!
سوالاتی رو که درستیش رو می دونستم،بارمش رو شمردم شد 13 !!! حالا شاید بیشتر یا کمترش شدم![]()
زبان فارسی رو معمولا سخت می گیرن
از ما هم (86) به نظرم سخت بود.
زیاد غصه نخورید. به فکر امتحان های بعدی باشید
سلام
عجب امتحان ساده ای بود.....19.5 میشم البته هنوز کلید نیومده و چیزی معلوم نیست
انصافا بازگردانیش سخت بود....چون باید حتماً معنی شعر رو از قبل خونده بودی(و ما چون اول ادبیات امتحان داده بودیم یه چیزایی یادمون بود)
راستی کلید سوالات کی میاد ؟ چه ساعتی میاد ؟!
اگر سخت گیر باشن...دیگه کمتر 9 نمیارم !!! لب مرز قبول میشم ! اما اگه خدا بخواد 14 میشم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)