تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 227 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من چند تا چیز رو میخوام براتون تعریف کنم
    1-در مورد پورتهای خروجی: پورت mini display بالاترین کیفیت ممکن رو خروجی میده و شما لازم نیست 50 هزار تومان بدین واسه یک تبدیل به HDMI یا DVI بخرید شما با خرید یک تبدیل 45000 تومانی (البته در ایران چون خارج 19 الی 25 دلاره) Mini DisplayPort to HDMI-DVI-DisplayPort 3-in-1 Adapter
    خروجی لازم برای کار با همه دستگاه هارو داشته باشید(با سرچ در فروشگاه اپل بازار تو نت میتونید پیداش کنید البته این تنها جاییه که من تو ایران پیدا کردم با سرچ انگلیسی هم خواهید دید تمام فروش گاههای معتبر دارنش)
    2-در مورد راحتی و کارایی مک: شما اگه بخواهید یک ستینگ رو درمورد یک چیز خواص که نمیدونین تو کجای ویندوزه باید نیم ساعت بگردین تا اگه خوش شانس بودید پیداش کنید.(مثلا یکی از دوستام که ویندوز داره ازم درمورد یه مشکلش سوال کرد من هم تو کنترل پنل و هم تو استارت منو سرچ کردم پیدا نشد نهایتا بعداز نزدیک یک ساعت یه جایی تو یه ستینگ تو کنترل پنل که فکرشم نمیکردم اونجا باشه پیداشد و با زدن یک تیک مشکلش حل شد یعنی واسه زدن یک تیک یک ساعت الاف بودیم.اینم بگم که من تقریبا تمام سوراخ سومبه های ویندوز رو میشناسم فکر کنید اگه یه ناشی بود احتمالا باید به یه تعمیر گاه میرفت.)
    درحالی که شما اگر ناشی باشید و از مک استفاده میکنید کافیه به spotlight برید و اونجا موضوع رو سرچ کنید اگر موضوع وجود داشته باشه هر جای تنظیمات پرفورمنس باشه پیداش میکنه اگه پیدا نشد تو help بالای صفحه سرچ کنید و مطمئن باشید اگر پیدا نشد یعنی وجود نداره ،تو مک همه چیز براحتی در دسترس است.
    بنظرم تنها ایراد سیستم عامل مک اونهم تو ایران دسترسی به نرم افزار هاست که اونهم داره کم کم حل میشه.فروشگاه های ارزون قیمت دارن برای مک هم میان و محصولات رو ارائه میدن که خیلی خوبه مخصوصا محصولات خرفه اب مثل فاینال کات ام واسه این فروشگاه ها جای کار زیاده.
    3-دوستان شدیدا تاکید دارم هیچ وقتِ هیچ وقتِ هیچ وقت قطعات و سخت افزار اپل رو با بقیه اینگونه مقایسه نکنید. من از ماشین زیاد سردر نمیارم و میام یه مقایسه میکنم میگم مثلا فرض کنیم 3تا ماشین داریم یکی در کلاس مثلا 3500 سی سی 10 میلیون تومان ماله پژو ، یکی هم 2500 سی سی 20میلیون ماله بنز و یکی هم 2500 سی سی 100 میلیون از ماشین های فرمول 1 فراری حالا کدوم بهتره؟ طبق نظر دوستان موتور ماشین پژوی 10 میلیونی از موتور ماشین 100 میلیونی فراری قویتر و بهتره در حالی که دوستان شرکت سازنده ممکنه یک مدل بظاهر پایین رو طوری بسازه که خیلی بهتر از مدلهای بظاهر بالاتر هستش (امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)
    4-اگر از شگفتی های مک بوک پرو میخواین کوچکترینش تنظیم خودکار نور صفحه نمایش و کیبورد با نور محیط اطراف هستشش که با سنسور مجاور isight انجام میشه.
    نکته زیاده امکانات مک هم زیادن ولی اینجا جا نمیشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببخشید که این پست رو جدا میفرستم ولی خیلی مهم بود گفتم همه بدونن.

پریشب یک اشتباه مرگ بار کردم و کلا دشتم سکته میکرد سیستم بوت نمیشد اتفاقی که افتاد این بود که فایل آپدیت 10.6.6 رو منوال دانلود کردم اینستال نشد حجمشم 1 گیگ بود و با بدبختی دانلود کرده بودم گفتم فایلو بزارم تو فولدر آپدیت و بعد از طرث سافتور آپدیت بزارم آپدیت شه وقتی آپدیت رو دانلود کرد خواست نصب کنه نذاشتم و خودم رفتم و دستی از فولدر آپدیت زدم نصب کنه(اینکارو قبلا میکردم درست جواب میداد) اما باعث شد مک freez شه بعد ریستارت سخت افزاری کردم دیگه مک بالا نیومد هرکاری کردم نشد و اینترنت هم گشتم حتی تو discussions.apple.com هم کمک خواستم ولی کسی جواب نداد (فکر کنم چون خیلی ساده بود جواب ندادن) یکم فکر کردم گفتم بزار دفترچه راهنمارو بخونم و وقتی خوند یه راه به ذهنم رسید که جواب ساده بود اگه سیستمتون به بن بست خورد دی وی دی همراه مک بوک رو تو درایو بزارید ریستارت کنید و دکمه ALT رو نگه دارید ، هارد اکسترنال تون که TM یا (time machine )روی اون ست هست رو وصل کنید و هرکدام ازتاریخ هایی که دوست دارید رو ریستور کنید.مشکل حل شد مک بوک شما به اون تاریخ بر میگرده .
    مشکل حل شد و اگه میخواین بگین ویندوز هم این امکان رو داره که بک آپ بگیرید باید بگم که بک آپ ویندوز در هنگام اتفاقاتی مثل اونچه برای من اتفاق افتاد بدردتون نمیخوره و باید ویندوز دوباره نصب شه.
    درضمن یه چیز که من خیلی میترسیدم این بود که نکنه ویندوزم اطلاعاتش پاکشه یا به اون تاریخ برگرده اما چون شما هاردتون رو دو قسمت کردین پس زمانی که داره مراحل ریستور رو طی میکنه و شما بخش مکینتاش هارد رو برای ریستور انتخاب میکنید دیگه اتفاقی واسه ویندوز نمی افته.

3. 2 کاربر از asaasaasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

نکته زیاده امکانات مک هم زیادن ولی اینجا جا نمیشه..
    دوست عزیز هر سیستم عاملی یک سری مزیت و یک سری معایب داره الان نگاه کنی میبینی که معایب مک هم کجاست من از ویندوز دفاع نمیکنم چون در مقابل مک واقعا کم آورده ولی امکاناتش هم اونقدر هم که میگی کم نیست مثلا سافاری رو با اینترنت اکسپلورر8مقایسه بکنی میبینی که امکانات کدوم بالاتره حالاکه 9 هم اومده و امکاناتش خیلی بالاتره ولی در اینترفیس مک در هر لحاظ برندس یا مثلا مکینتاش نمیدونم چه مشکلی با سونی داره که هنوز بلوری رو استفاده نمیکنه یا برای لپتاپ هاش از رزولوشن فول اچ دی استفاده نمیکنه بعضی از مدل ها هم که اصلا خروجی واسه پروژکتور نداره بعدش هم تا قبل از اینکه اینتل اینقدر پیشرفت کنه اپل از سی پی یو های دیگه استفاده میکرد ولی دید داره جا میمونه فورا رفت سمتش واسه کارت گرافیک -- همینطور.در کل اپل بیشتر ضعف سخت افزاری داره تا نرم افزاری برعکس ویندوز.ویندوز خیلی باگ داره من هم انکار نمیکنم ولی درست کردن یکی از باگ ها از میان 50 میلیون خط برنامه نویسی کار ساده ای نیست.
    بر اساس یک آماری هم که یک شرکت آمریکایی گرفته بود میزان استفاده از سیستم عامل های مختلف بود در کل جهان که نتیجه به شرح زیر بود منبع خبر هم در وبسایت نارنجی موجوده
    در کل ممکنه که ویندوز 8 تمام سیستم عامل ها رو از بین ببره (شاید هم نه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز هر سیستم عاملی یک سری مزیت و یک سری معایب داره الان نگاه کنی میبینی که معایب مک هم کجاست من از ویندوز دفاع نمیکنم چون در مقابل مک واقعا کم آورده ولی امکاناتش هم اونقدر هم که میگی کم نیست مثلا سافاری رو با اینترنت اکسپلورر8مقایسه بکنی میبینی که امکانات کدوم بالاتره حالاکه 9 هم اومده و امکاناتش خیلی بالاتره ولی در اینترفیس مک در هر لحاظ برندس یا مثلا مکینتاش نمیدونم چه مشکلی با سونی داره که هنوز بلوری رو استفاده نمیکنه یا برای لپتاپ هاش از رزولوشن فول اچ دی استفاده نمیکنه بعضی از مدل ها هم که اصلا خروجی واسه پروژکتور نداره بعدش هم تا قبل از اینکه اینتل اینقدر پیشرفت کنه اپل از سی پی یو های دیگه استفاده میکرد ولی دید داره جا میمونه فورا رفت سمتش واسه کارت گرافیک -- همینطور.در کل اپل بیشتر ضعف سخت افزاری داره تا نرم افزاری برعکس ویندوز.ویندوز خیلی باگ داره من هم انکار نمیکنم ولی درست کردن یکی از باگ ها از میان 50 میلیون خط برنامه نویسی کار ساده ای نیست.
    بر اساس یک آماری هم که یک شرکت آمریکایی گرفته بود میزان استفاده از سیستم عامل های مختلف بود در کل جهان که نتیجه به شرح زیر بود منبع خبر هم در وبسایت نارنجی موجوده
    خب عزیز در مورد اینترنت اکسپلورر و سافاری هر کدوم معایب و محاسنی دارن مثلا هیستوری ونمایش اون در سافاری واقعا سر تر از بقیس ولی خب بعضی ممکن معاببی هم داشته باشه مثلا من نمیتونم باهاش وارد سی پنل بشم.
    اما در مورد مصرف بالای ویندوز یک علت اصلی تکثر نرم افزارهاش هست و همین طور روی تمام سیستم ها یک کارایی رو داره ولی مک روی سیستم های اپل هست و بهترین کارایی رو فقط روی این سیستمها داره ونرم افزاراش و بازیهاش کمتره و بیشتر کسایی که استفاده حرفه ای از کامپیوتر می برن و امنیت اطلاعات براشون مهمه ازش استفاده می کنن و این فکر که هر چیز که زیاد مصرف میشه بهتر ه غلطه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

واوووووو همین الان تست The mini DisplayPort to DVI +HDMI+Displayport Adapter که امروز بدستم رسید انجام دادم تصویرو فوق العاده انتقال میده ستا پورت خروجی داره HDMI , DVI , display port خیلی کیفتش بالاست .هم تو مک هم تو ویندوز عالی اما تو LCD 47 اینچ که من امتحان کردم خود اینترفیس مک به ویندوز سر بود تو مک شما تنظیماتی خواهید داشت که بشما اجازه انتخاب نزدیک به 20 رزولوشن مختلف روی تلویزیونتون میده و اون رو به طور کامل به یک مانیتور تبدیل میکنه.
    حالا اگه بالا و پایین تصویر کامپیوتر از صفحه تلویزیون بیرون زده بود مربوط به تنظیمات تلویزیونه کافیه تو تنظیمات ratio بجای 16:9 بزارین fit to screen تصویر کامل میشه.
    واقعا چیز عالییه میتونین فیلما تون ،بازی هاتون و ... رو راحت تو یک تلویزیون بزرگ ببینین تاحالا یه همچین حسی نداشتم موقع کارکردن با کامپیوترم.
    متونین اگر جایی سخنرانی کنین از یکی از خروجی ها برای پروجکشن ها استفاده کنید.
    درکل بجای هزینه 160-170 هزار تومنی واسه سه تا کابل ،45000 تومن (البته من با پیک سفارش دادم 50500 تومن شد) واسه این آداپتور میدین.(دلم نمیخواست مک رو از تلویزیون جدا کنم ولی اعتراض اعضای خوانواده نذاشت.) بنظرم می ارزید.
    تصاویرش روبزودی میزارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینم عکسا
    history

top sites

مک بوک پروی من به همراه The mini DisplayPort to DVI +HDMI+Displayport Adapter

Last edited by asaasaasa; 13-02-2011 at 12:15. دليل: pic upload

8. این کاربر از asaasaasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

در مورد سافاری و ie8 نظری خاصی اما به سافاری عادت کردم خیلی یوزر فرندلی ه و سرعت لود کردن صفحات هم به مراتب بالاتره. IE هم در حد خودش خوبه.

درسته که LCD اش HD یه و فول HD نیست اما به جرات میگم از هیچ برندی کم نمیاره، مخصوصا توی مک شما کیفیت رو نمیتونی با چیزی مقایسه کنی، تصویر باهات حرف میزنه.

نزن این حرف رو همه ی لپ تاپ های اپل پورت Mini display دارند که تبدیل میشه به HDMI و DVi و RGB.

خب مگه بده که اپل وقتی میبینه یه کمپانی ای پیشرفت داشته و محولات خوبی ارائه میده میره سراغش؟ همیشه دنبال بهترین ها بوده.

میشه یکی از ضعف های سخت افزاری اپل رو بگی؟ همه ی قطعات استفاده شده در مک بوک ها مخصوص اپل طراحی شده اند و سفارشی هستند در حالی که برندا های دیگه این ویژگی بسیار مهم رو ندارند، هماهنگی فوق العاده ی قطعات اپل رو هم به اینها اضافه کن.

10. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

اینم عکسا
    history

[/URL]

top sites

[/URL]

[/URL]

[/URL]

[/URL]

عزیز متاسفانه عکس ها باز نمیشن ، بی زحمت یه جای دیگه آپ کن.

12. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بقیه کاربران محترم
    لطفا موارد مرتبط با مشاوره خرید لپ تاپ های اپل رو در تالار مشاوره خرید و تاپیک اپل ادامه دهید .

ممنون

14. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینم عکسا
    history

top sites

درست شد؟(البته تو این پست ، مجبور شدم تو هاست خودم آپ لود کنم)
    Last edited by asaasaasa; 13-02-2011 at 12:13. دليل: آپلود عکس

16. این کاربر از asaasaasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •