از یه دستگاه که ساخت امریکا هست انتظار نداشته باشید که از زبان فارسی پشتیبانی کنه این نظرسنجی هم بیشتر از یک ساله که هست اگر میخواستن فارسی اضاه کنن تا حالا میکردن
از یه دستگاه که ساخت امریکا هست انتظار نداشته باشید که از زبان فارسی پشتیبانی کنه این نظرسنجی هم بیشتر از یک ساله که هست اگر میخواستن فارسی اضاه کنن تا حالا میکردن
خوب- من دستگاه لايو رو حدود 3 ماه پيش خريدم- بد نديدم مواردي روباهاتون درميون بذارم:
1- درباره آپديت هاي جديد -در هفته گذشته 2 بار آپديت اومد براي دستگاه كه من مستقيما" با خود دستگاه گرفتمشون.ولي:
اين مدياهايي كه اضافه كرده يكي درميون كار مي كنن: مثلا" فيس بوك و لايو365 كار نمي كنن ولي فليكر وديزر و... كار مي كنن كه البته خيلي هم چيز شاخي نيستن. بهرحال اولا" ما سرعت اينترنتمون پايينه و ديگه اينكه با كمك ريسيورهاي ديجيتال شما به دنيايي از راديو هاي ديجيتال و ژانرهاي مختلف دسترسي دارين.
كارنكردن فيس بوك هم ربطي به ف*يل*ترينگ نمي تونه داشته باشه-چون يوتيوب هم ف*يل*تره ولي بازه ميشه با همين دستگاه.
از وقتي دستگاه رو آپديت كردم تو باز كردن فايل ها بد قلقي مي كنه (بماند كه تو پيدا كردن شبكه هم به مشكل بر مي خوره). بايد بري روي فايل هايي كه براحتي قبلا" بازشون مي كردي اونا رو پلي كني -بعدش برگردي روي فايل مورد نظرت!
اين بدترين باگ ممكنه است كه فعلا" دستگاه پيدا كرده!
اگه بهتر نشه -منم رول بك مي كنم به همون روژن هاي قبليش.
ضمنا" من فيلم دزدان دريايي كاراييب رو با فرمت mp4 داشتم ولي دستگاه اجراش نمي كرد.ميگفت ساپورت نمي كنه.الان با آپگريد جديد اجراش مي كنه!
معلومه يه سري از ساب فرمت ها رو بهش اضافه كردن.
2- چند روز پيش مجتمع پايتخت بودم- دستگاه رو 130 تومن اتيكت زده بودن. راستي مدل gen2 (كه مشكي رنگه) هنوز نديدم تو بازار . كسي ديده؟
3- يه نسخه ديگه از دزدان دريايي كاراييب رو دارم كه dual audio channel هستش. يعني دو زبانه هست. ولي فقط يه زبان رو پخش مي كنه و وقتي سوييچ مي كني رو اون يكي-صدا قطع ميشه! برا خود شركت تو سايتشون كامنت گذاشتم و الان جوابمو دادن. بذارين تست كنم اگه اوكي بود بهتون مي گم كه چه بكنيد. اصلا" بذارين متن انگليسي جوابشو براتون بذارم:
I apologize for your inconvenience. In order to better assist you, can you please download and install the MediaInfo program below. Once installed you can right click on your media file and choose "MediaInfo" from the menu. Next, go to the "view" pull down menu and select "Tree". This will display detailed information about your file. In order to send the file to us, go to File > Export and choose the "Text" tab. Choose where you want to save the file in the box at the bottom and click on "Ok". Attach the .txt file to this email and I will review the file for you.
دستگاه تان را نمی فروشید؟
گویا، هنوز به بازار ایران نیامده است.
من نیز در انتظار آمدن این مدل می باشم.
Last edited by Artam01; 27-11-2010 at 17:58.
تعداد محدودی wd hdtv live با دو سال گارانتی سازگار موجود است قیمت 140 هزار تومان ارسال به سراسر ایران
اصفهان چهارراه وفائی مجتمع باران موبایل اکتیو 09131113752
منم رای دادم
شد 102 تا
علت اینکه تا حالازبان فارسی رو اضافه نکردن تعداد بسیار پائین در خواستهاست دقت کنید 102 رای !!!!
من هم با آپدیت کرئنها بعضی وقتها مشکلم حل میشه بعضی وقتها اضافه مثلا توی آپ قبلی نمی تونست به مد 12 بیت روی پلاسمای پانا سونیک ست بشه و فرمت mpeg .mpg رو روی دور تند پخش میکرد حالا روی آپ جدید 12 بیت ست میشه ولی دیگه mpeg.mpg رو پلی نمی کنه ولی مزایا دیگه دستگاه اینقدذ بالاست که به نظرم بهترینه و همین آپ شدنهای متوالی خودش هیجان انگیزه !!
من اینو امشب خریدم
قبلا مدل ساده این دستگاه را داشتم
WD HD Player
فقط می تونم بگم این نسخه محشره![]()
اینقدر مزایا داره که زیر نویس به چشم نمیاد و ...
به سلامتی، از کجا و چند خریدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)