فارسيش اسپمات معلوم نبود چيه حالا كه ديگه خارجكي هم حرف ميزني![]()
فارسيش اسپمات معلوم نبود چيه حالا كه ديگه خارجكي هم حرف ميزني![]()
سلام
من هم یکی از ساتیو داران هستم
تقریبا 1 ماه هست که گوشی رو آپدیت کردم به آخرین ورژن
میخوام بدونم فرق اساسی آخرین ورژن آپدیت با اونی که روی خود گوشی هست چیه؟
هنوز 2هفته نشده آپدیت اومده براش شما چطور 1ماهه که آپدیت کردید؟
نکنه شما هم با الدار رابطه دارید؟![]()
عکاسی با این گوشی واقعا لذت بخشه ...
به نظرم یکی از بهترین هاش عکاسی پانوراما با این گوشیه!
ابتدا عکس اول رو میگیرین بعد از دو طرف میتونین حرکت بدین گوشی رو به هر طرفی که رفتین وقتی در جای درستش قرار گرفت(مربع سبز در کادر مورد نظر جای گرفت) یه ویبره میزنه و خود به خود عکس میگیره و عکس بعدی هم همینطور . بعد یه جوری اینا رو به هم میچسبونه که انگار یه عکس گرفته شده!! یه نرم افزار برای 5800 بود که همچین کاری میکرد ولی دقت و کیفیت و لذتش اصلا با این قابل مقایسه نیست!!
![]()
@ فرشاد شاد
حاجي اين عسكه كه پايينه پستته پاناروما كه نيست؟ خيلي خوفه!
بابا خيلي باحاليد شماتقریبا 1 ماه هست که گوشی رو آپدیت کردم به آخرین ورژن
ما قد شما بوديم بهتر ميبستيم![]()
یه سوال سخت
تو بعضی از گوشیا مثلاً ان86 و اکثر دوربینها مثل کنون بعد از اینکه دکمه شاتر و میزنید که فوکوس کنه تنظیمات نور گیریشو با همون فوکوس تنظیم میکنه
مثلاً میگیریش تو نور مینویسه ( رو دوربین مینویسه رو ان86 نه ) که مثلاً 1/1000 و iso 200 بعد همونجور که دستت رو دکمه هست میاریش تو تاریکی ... دیگه تنظیماتشو تغییر نمیده و عکس خیلی تاریک میشه ... این باعث میشه که سرعت عکس گرفتن خیلی زیاد بشه
ولی مثلاً تو 8510 اینجوری نیست ... وقتی که دکمه رو کامل فشار میدی تازه اول میخاد تنظیم بشه بعدش عکس میگیره که باعث تاخیر میشه و ممکنه عکس تار بشه
حالا اگه میشه بگین ساتیو چه جوریه ؟
مرسی
Last edited by hasanmotori; 30-12-2009 at 16:31.
ساتیو خوبه
الان امتحان کردم. اینجوری:
رو به مهتابی گرفتم گوشی رو و فوکوس کردم. بدون اینکه دستم رو از شاتر بردارم گوشی رو به سمت پایین و یه جای تاریک گرفتم. تنظیمات تو همون حالت اولی که فوکوس کردم موند.... و وقتی عکس گرفتم عکس تاریک شد ...
نمیدونم جواب سوالت رو گرفتی یا نه... گرفتی؟![]()
آره دمت گرم
پس خوبه
حسن جون اکثر گوشی ها فقط یه بار و اونم موقع فوکوس سرعت شاتر و ایزو اسپید رو تنظیم میکنن
خب 8510 اینجوری نیست ... وقتی میزنی که عکس بگیره چند صدم ثانیه بعد عکس العمل نشون میده
8910 چجوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)