خبر هم خوب هست هم بد
خوبیش که معلومه
ولی
بدیش برا اینکه من تازه galaxy s خریدمحالا باید برم تو فکر فروشش برا خرید GS2
خبر هم خوب هست هم بد
خوبیش که معلومه
ولی
بدیش برا اینکه من تازه galaxy s خریدمحالا باید برم تو فکر فروشش برا خرید GS2
GS2 رو بیخیال ! Wave جدیده به نظرم بهتره !
الان Wave یک ساله تو GSMArena رتبه اول رو داره .
ایشاالله که بادا 2.0 میترکونه !
مخلصیم .
سلام
امکانات:
Android 2.2 Froyo
3.2 inch touchscreen display with 240 x 400 pixels
HSDPA
Wi-Fi 802.11 b/g/n
A-GPS
Bluetooth 3.0
DNSe sound enhancement
3.2MP autofocus camera
667 MHz processor
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
ميتونم بپرسم كه اين ويو جديده كي معرفي وعرضه ميشه؟(S9000 رو ميگي؟)و همچنين اين گلكسي اس 2؟ممنون.
دوستدار شما ياشار
ه
سلام .
یا هفته آینده یا 40 روز دیگه .
××
پایان ساپورت سامسونگ از سیمبیان از فردا !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A M S U N G; 30-12-2010 at 11:24.
این سامسونگ همه رو دیووونه میکنه آخرش سر از امین آیاد در میارممممممممممممممممممممم مممممممممم
تا GS2 مشخصات و عکس رسمیش نیاد من یکی آروم نمیشم.فقط دلم از این میسوزه سی پی یوش orion نیست.
بچه ها به نظرتون orion چه قدر میتونه از tegra 2 قویتره؟چه فرق هایی میتونن داشته باشن؟
Last edited by d.b23; 30-12-2010 at 17:30.
ببینم مگه a9 cortex doul core جزو سی پیو هایی نبود که سامسوگ برنامه تولیدشو 6 7 ماه پیش ارایه داد؟چرا از ال جی سر دروورده
این سی پیو 1.2 اوریون اس 2 ، دو هسته ایه یا تکه؟
Last edited by ali8510; 30-12-2010 at 20:32.
سلام .
ARM Cortex-A9 یه هسته هستش که میان روش مانور میدن . یعنی ARM Cortex-A9 فقط مختص پردازشگرهای سامسونگ نیست .
مثلا Tegra 2 که Nvidia ساخته بر پایه ARM Cortex-A9 هستش که مموری و گرافیک خاص خودش رو داره . مثلا شاید Tegra 2 تو یه سری از مسائل مثل رزولوشن بالا و .... کم بیاره چون هسته گرافیکی که Tegra 2 داره از Orion به نظر پائینتره !
هسته گرافیکی Tegra 2 از ULP GeForce ساخته شده که فقط گفته شده بازیهای 3D رو به خوبی ساپورت میکنه . پس تا نیاد به بازار نمیشه در موردش نظر داد .
هسته گرافیکی Orion از پردازشگر 4 هسته ائی ARM Mali-400 استفاده میکنه که به گفته سامسونگ قابلیت پردازش بازیهای Xbox 360 رو به صورت اورجینال داره !
بازهم هنوز در مورد این پردازشگرها تا نیاد و پنجمارک ازشون گرفته نشه نمیشه نظر قطعی داد .
مخلصیم .
دمت گرم سامسونگ جان خوب فهمیدم ، اگه اشتباه نکنم سی پیو اریون هر هستش 1.2 گیگا هرتزه درسته؟
حالا به نظرت رو اس دو چه پردازنده ای گذاشته می شه.
اگه خبر یا حتی شایعه ای در مورد گوشی های اند با سیستم عامل بادا داشتید بدید،ممنون می شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)