ایسر رو هم الماس گارانتی میکنه و هم سازگار ارقام که سازگار بهتره
travel mate 5760
intel core i5 2430 m 2.4
=========
aspire 5760
intel core i5 2410 m 2.3
ایسر رو هم الماس گارانتی میکنه و هم سازگار ارقام که سازگار بهتره
travel mate 5760
intel core i5 2430 m 2.4
=========
aspire 5760
intel core i5 2410 m 2.3
با سلام به همه
من تازه عضو سایت شدم و یه سوال داشتم acer ساخت کدوم کشوره ؟ و 5750g با cpu core i5 و گرافیک 630 gt بهتره یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با cpu core i7 و گرافیک gt 420
کسی نیست جواب بده ؟؟
سلام/دیگه اکثر لبتاب هارو چین میزنه،ولی در اصل ایسر برا آمریکاست
5750 از لحاظ گرافیک از f3085 قویتره ولی در مورد سی پیو و حجم هارد پایین تر هستش
سلام
یکی از دوستان لبتاپ 5670 خودش رو بهم داد و گفت واسم روش ویندوز 7 نصب کن . من توی سایت ایسر رفتم و دیدم
واسه این مدل درایورهای ویندوز 7 وجود نداره (فقط XP و Vista داره) . دوستان اگه راهنمایی کنند که راهی برای نصب
ویندوز 7 توی این مدل وجود داره یا نه ، ممنون میشم .
با سپاس
سلام دوست عزیز/شما نمیتونی برا این مدل ویندوز هفت بریزی/چون رمش 1 گیگ هستش و خود ویندوز 1 گیگ رم میخاد و کل رمت خورده میشه و حافظه ای برای انجام کارای دیگه نداری
ببین دوسته عزیز وقتی درایوری براش وجود نداره پس توصیه نمیشه شما این کارو انجام بدید
ولی در کل میتونید ویندوز 7 نصب کنید و درایور های قطعات رو با استفاده از برنامه test drive geniune نصب کنید
ولی برای utility های خود سیستم ممکنه همون درایور ویستا بهش بخوره ممکنه هم نخوره که در اون صورت شما باید سیستم ر بازیابی کنید به همون ویستا
ممنون از راهنمايي شما دوستان عزيز .
پس بهتره فعلا" دوستم از قيد ويندوز 7 صرف نظر كنه . اگه خيلي هم خواهان كار با ويندوز 7 هستش ، بهتره بره
يك لبتاپ جديد بگيره كه هم رم بالايي داشته باشه و هم درگير ناهماهنگي درايوها با ويندوز 7 نشه . مرسي
رفتم يه جايي مشخصات 5750g رو اينجوري بهم گفت:
core i7
ram 8b
hard 1T
graphic 2GB
ممنون ميشم مشخصات كامل و دقيقش رو لطف كنين. هرچي گشتم نتونستم پيدا كنم. مشخصاتشو ميخوام. توضيح و اينا لازم نيست. فقط يه لينك از مشخصات كاملش اگه لطف كنين ممنون ميشم
Last edited by ariax77; 28-03-2012 at 12:25.
همه این مشخصات درسته جز هاردش که 750 گیگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)