تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 314 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAH-IE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام عزیزان

با توجه به اینکه بنده در قبایل آدم خوار آمارون زندگی میکنم و از هر گونه تمدن بشری دور هستم کوکی ندیدم.(اینجا همه عشق نوکیا و سونی اریکسون هستن حتی نمی دونن ال جی گوشی میزنه یا نه!!!)

میخواستم اطلاعاتی در مورد کیفیت Music Player کوکی کسب کنم.کیفیت پخش ام پی تری با هد فون چطوره؟(منظورم فقط بلندی صدا نیست بلکه بیس شفافیت صدا و... )میشه روی کوکی به عنوان یه ام پی تری پلیر قوی حساب کرد؟کیفیتش نسبت به SE w950 چطوره؟بهتره یا بد تره؟ کیفیت موزیک از طریق هدفونش خیلی مهمه!!!بیسش چطوره؟

و یه سوال دیگه!!!این گوشی در ولایات شما خز نشده؟؟؟آیا این گوشی مثل 5800 خز میشه؟
    قیمت روزشو هم اگه لطف کنید ممنون میشم.

با تشکر
    یه آدم خوار!!!

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

سلام .

یه زحمتیم برات داشتم . لطف کن برا خرید گوشی که میری یه سر به طبقه ی زیر همکف یزن (فروشگاه اصل asl ) و ببین که هندزفری 2 تیکه ی لوله ای (حلزونی) ویوتی یا رنیور را داره و قیمت چند ؟ و همچنین تبدیل جک 3.5 گوشی های ال جی ؟

حتما سر می زنم ، فعلا که یکم خوردم به بی پولی ، صاب کارم حقوقمو نداد !!!!!
    ولی سعی می کنم پولشو جور کنم ، واستم سئوال
    .
    .
    خبرشو می دم

.
    خوش بگزره به همگی ، فعلا ( راستی دیروز آرسنالم 3-1 برد )

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام عزیزان

با توجه به اینکه بنده در قبایل آدم خوار آمارون زندگی میکنم و از هر گونه تمدن بشری دور هستم کوکی ندیدم.(اینجا همه عشق نوکیا و سونی اریکسون هستن حتی نمی دونن ال جی گوشی میزنه یا نه!!!)

میخواستم اطلاعاتی در مورد کیفیت Music Player کوکی کسب کنم.کیفیت پخش ام پی تری با هد فون چطوره؟(منظورم فقط بلندی صدا نیست بلکه بیس شفافیت صدا و... )میشه روی کوکی به عنوان یه ام پی تری پلیر قوی حساب کرد؟کیفیتش نسبت به SE w950 چطوره؟بهتره یا بد تره؟ کیفیت موزیک از طریق هدفونش خیلی مهمه!!!بیسش چطوره؟

و یه سوال دیگه!!!این گوشی در ولایات شما خز نشده؟؟؟آیا این گوشی مثل 5800 خز میشه؟

با تشکر
    یه آدم خوار!!!
    سلام.

به نظر من که توی موزیک خیلی عالیه (نمی تونم مقایسه کنم چون w950 نداشتم) ولی از لحاظ خودم (بعنی برای من) خیلی خوب بود. با کیفیت صداش تو هدفون حال میکردم. حالا فنی تر بخواید بدونید باید بروبچ زحمتشو بکشن. جی اس ام آرینا هم بهش رتبه عالی داده.

این گوشی خز نشده و نمی شه!!! خوبیش اینه که الجیه و به این راحتی ها خز نمی شه.
    قیمت روز 155 تومان ناقابل!

4. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حتما سر می زنم ، فعلا که یکم خوردم به بی پولی ، صاب کارم حقوقمو نداد !!!!!
    درکت میکنم رفیق! منم همین یه عامل باعث شد 5-6 ماه برای خرید کوکی صبر کنم! مواظب باش ها پولتو طلب نکن نزار بمونه!

6. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

جزو بازی های اصلی نیست...حتما یارو جدا ریخته...
    تو ریویو جی اس ام بودها! جی اس ام هیچ موقع خودش بازی نمی ریزه! توی قسمت برنامه ها و بازی های ریویو بری میبینی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام عزیزان

با تشکر
    یه آدم خوار!!!
    سلام
    من بيشتر از يك سال W950 داشتم و ميتونم اين اطمينان رو بدم كه لذت كار و موسيقي با اين گوشي يه چيز ديگه بود. كوكي به پاي اون نميرسه مخصوصا از نظر داشتن پخش كننده واكمن، ولي كيفيتش در مقايسه با اون طوري هست كه راضي كننده باشه فقط بايد با هدفوناش كه تو گوش جا نميشه كنار بياي

9. 2 کاربر از saadi126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAH-IE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببینید سری Express Music Nokia و W SE گوشی های موزیکال هستن.یعنی این گوشیها هنرشون پخش موسیقیه!!!
    بعضی گوشیهای دیگه هنرشون تو دوربینشونه!!!!
    هنر کوکی چیه؟میشه گفت یه گوشی موزیکال خوبه؟

11. این کاربر از SAH-IE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

سلام .

یه زحمتیم برات داشتم . لطف کن برا خرید گوشی که میری یه سر به طبقه ی زیر همکف یزن (فروشگاه اصل asl ) و ببین که هندزفری 2 تیکه ی لوله ای (حلزونی) ویوتی یا رنیور را داره و قیمت چند ؟ و همچنین تبدیل جک 3.5 گوشی های ال جی ؟

قابل توجه همه ی بچه ها و از جمله همین دوست عزیزمون
    پارس کامتل خودش شروع کرده به فروش لوازم جانبی
    هندزفزی ویوتی کامل رو میده 8500 ،که فک کنم قیمت خوبی باشه
    حداقل آدم خیالش راحته جنسش تقلبی نیست
    میتونیم از این به بعد لوازم جانبی رو از همون جا بخریم

13. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این بازی در بعضی از کوکی ها هست و در بعضی دیگه نیست . فکر کنم کلا تو کوکی های داخل ایران نیست ، ولی جزو بازی هایی هست که روی خود گوشی باید باشه .
    در مورد هدست ، من یه چیزی به نظرم رسید ولی مطمئن نیستم ، احساس میکنم در حالتی که صدای آهنگ کم هست ، یه جوری هست که انگار صدا از فاصله دور میاد و عمق نداره ، چطور بپم ، یعنی حال نمیده ، ولی وقتثی صدا از یه حدی بیشتر میشه خیلی خوب میشه و قشنگ تو مخ آدم میاد .
    یعنی اینکه موقعی که صدای کم باشه ، آدم احساس نمی کنه که صداش از تو هدست میاد ، عین این میمونه که از اسپیکر میاد و اسپیکر هم از شما فاصله داره ... ولی یه خرده که بلند تر میشه آدم دقیقا احساس می کنه که منبع صدا توی گوشش هست .

15. این کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

در مورد هدست ، من یه چیزی به نظرم رسید ولی مطمئن نیستم ، احساس میکنم در حالتی که صدای آهنگ کم هست ، یه جوری هست که انگار صدا از فاصله دور میاد و عمق نداره ، چطور بپم ، یعنی حال نمیده ، ولی وقتثی صدا از یه حدی بیشتر میشه خیلی خوب میشه و قشنگ تو مخ آدم میاد .
    یعنی اینکه موقعی که صدای کم باشه ، آدم احساس نمی کنه که صداش از تو هدست میاد ، عین این میمونه که از اسپیکر میاد و اسپیکر هم از شما فاصله داره ... ولی یه خرده که بلند تر میشه آدم دقیقا احساس می کنه که منبع صدا توی گوشش هست .
    : دی
    کوکیت دالبی داره!: ))
    اون بازی هم در یه سری فرویمور ها هستش که فکر کنم قرار دادین!

17. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •