تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 229 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2290

نام تاپيک: ◄ ™ Sony اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

نه....از يك نمايندگي امرتات گرفتيم و 1 سال هم گارانتي داره خير سرش....ايران رهجو سري f نداره اصلا...فهميده اوضاع خرابه جمع و جور كرده....

اون 1001 دليل چي مي تونه باشه....دلم برا دوستم سوخت...خدا به داد من رسيد و منو منصرف كرد ولي اون بيچاره
    مثلا در مورد کلیپ های Full HD میتونه ایراد از نرم افزار باشه که باید با Nero Show Time اجرا بشه

یا برای بازی شاید درایورا درست نصب نشده یا بازی با 7 مشکل داره یا ویندوزه بعضی فایلاش داغونه

در کل این ایرادهایی که گفتید خیلی زیاد و غیر قابل قبول هست به نظر من ویندوز و با استفاده از ریکاوری خود هارد

عوض کنه شاید بهتر شد از قسمت VAIO Recovery Center گزینه ی Restore C: رو که بزنه خود هارد ویندوز و پاک

میکنه و دوباره میریزه این کار و بکنه شاید درست بشه

اما در مورد خودتون به نظر من اگه یکم در مورد این مدل نگران هستی دنبال FW56 بگرد واقعا عالیه اگه ایران رهجو داشته باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام دوستان.من یه لب تاب cw21fx اینترنتی گرفتم.اما اون چیزی که برام فرستادن cw21fd/w هست.از نظر مشخصات یکی هستن.خواستم ببینم فرقشون چیه اگه لازم باشه برگردونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان . من سه روز پیش یه vaio s116 ایران رهجو از پایتخت خریدم . یه مشکل داره . تاچش چند دقیقه یکبار گیر میکنه . یعنی تا موقعی که دستم رو از روش برندارم حرکت نمی کنه . می خواستم ببینم کسی اینجا s116 نداره؟ این مشکل عادیه یا ببرمش گارانتی ؟

داره خودمونی میشه capitan raul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام . من 2 سال پیش یه لپ تاپ SonyVaio FW160e خریدم و تا همین 1 ماه پیش بدون هیچ مشکلی کار میکرد . اما جدیدا یکی دو مشکل پیدا کرده . اولین مشکل و مهمترین اونها اینه که لپ تاپ سریع داغ میکنه و فن اون خیلی سریع میچرخه و صدای بلندی تولید میکنه . قبلا خیلی یواشتر و بدون صداتر بود فنش. خودم احتمال میدم مشکل از کارت گرافیکش باشه . در ضمن احساس میکنم که مثل قدیم سریع نیست و نمی تونه بعضی کارها رو که 1 سال پیش به سرعت انجام میداد به خوبی انجام بده. این مسئله طبیعیه؟ از دوستان خواهش میکنم که نظراتشونو بگن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه بار بده برات بیرون فنش رو تمیز کنند
    خوب نرم افزار ها هم سنگین تر شده توی این دو سال
    ویندوز تا حالا تعویض کردی(ریکاوری)؟

6. این کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام
    من چقدر خوشحال ميشم از اين همه توجهات!!!
    من احتمالا تا 2 هفته ديگه ميخوام يه ea بگيرم حالا يا ea16 يا ea1 فقط يه شكايي هست:
    سري ea كلا corei7 نخواهد داشت؟
    اصلا corei7 با corei5 خيلي فرق خاصي ميكنه؟
    من از اين سري خوشم اومده به خاطر وزن‏،باتري و كارت گرافيكش فقط يه مقدار corei7 نبودنش دودلم كرده...
    cache هاشم كمن( 3MB)
    اينم بگم من رشتم برقه و كار اصليم با نرم افزارهايي مثل matlab, altium designer , quatrus, pspice , visual c ايناست كه سنگين
    تريناش همون دوتاي اولن علي الخصوص پردازش هاي matlab + البته يكم pes تا 2-3 سال ديگه يعني 2013 اش بتونم بازي كنم‌ D: !!
    حالا با اين تفاسير نظرات گوهربارتون چياست؟

8. این کاربر از arash_zp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من احتمالا تا 2 هفته ديگه ميخوام يه ea بگيرم حالا يا ea16 يا ea1 فقط يه شكايي هست:
    من از اين سري خوشم اومده به خاطر وزن‏،باتري و كارت گرافيكش فقط يه مقدار corei7 نبودنش دودلم كرده...
    cache هاشم كمن( 3MB)
    اينم بگم من رشتم برقه و كار اصليم با نرم افزارهايي مثل matlab, altium designer , quatrus, pspice , visual c ايناست كه سنگين
    تريناش همون دوتاي اولن علي الخصوص پردازش هاي matlab + البته يكم pes تا 2-3 سال ديگه يعني 2013 اش بتونم بازي كنم‌ D: !!
    منم سوال آرش رو دارم+این سری ea دیگه مشکلات سری f رو نداره؟مشکل خاصی تا حالا ازش گزارش نشده؟

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

1

سلام
    1 سري ea كلا corei7 نخواهد داشت؟
    2 اصلا corei7 با corei5 خيلي فرق خاصي ميكنه؟
    3 من از اين سري خوشم اومده به خاطر وزن‏،باتري و كارت گرافيكش فقط يه مقدار corei7 نبودنش دودلم كرده...
    cache هاشم كمن( 3MB)
    4 اينم بگم من رشتم برقه و كار اصليم با نرم افزارهايي مثل matlab, altium designer , quatrus, pspice , visual c ايناست كه سنگين
    1 - بله Core i7 نخواهد داشت...
    2- بله خوب Core i7 چهار هست ای هست و Core i5 دو هسته...
    برای اطلاعات تکمیلی میتونید توی گوگل سرچ کنید تا ریویو کاملش را ببینید...
    3- مطمئن باشید همین 3 مگ کش هم برای شما کافیست...
    4- شما با این Core i5 همه ی این نرم افزار ها را براحتی استفاده خواهید کرد
    خلاصه انتخاب مناسبی هست که هم کانفیگ و تنوع رنگ و وزن مناسبی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منم سوال آرش رو دارم+این سری ea دیگه مشکلات سری f رو نداره؟مشکل خاصی تا حالا ازش گزارش نشده؟
    خیر این مشکل فقط واسه 2 سریه سونی وجود داره CW و F که توسط تستی که موسسه استاندارد و مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک انجام دادن مردود میشه هر چند مشکل دار بودن این 2 سری تکذیب میشه توسط خیلی ها از جمله نمایندگی های سونی داخل کشور و این تست ها رو علمی نمیدونن تا این لحضه مشکلی از سری های دیگه گزارش نشده

12. این کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    cache هاشم كمن( 3MB)
    با i5 شما هیچ مشکلی واسه اجرای این نرم افزار هایی که گفتی نداری خرید i7 واسه شما یک نوع آینده نگری میتونه محسوب شه
    و انتخاب EA16 مناسب تره تا EA1
    گرافیک این سری یهتر از سری هایی هست که i7 دارن اگه سریه EA هم i7 بودن فروش سریه های دیگه مثل F به مراطب کمتر میشد

بقیه سوال هات رو جواب دادن دوستان

14. این کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •