دوست عزیز 1 - نرم افزار سیمبیان 5 زیاد است ولی این گوشی نیاز به -- دارد و نصب نمیشوند 2 - کیبورد مجازی وقتی گوشی اصلا زبان فارسی ندارد چطوری امکان پذیر میباشد ؟![]()
دوست عزیز 1 - نرم افزار سیمبیان 5 زیاد است ولی این گوشی نیاز به -- دارد و نصب نمیشوند 2 - کیبورد مجازی وقتی گوشی اصلا زبان فارسی ندارد چطوری امکان پذیر میباشد ؟![]()
دوست عزیز 1 - نرم افزار سیمبیان 5 زیاد است ولی این گوشی نیاز به ه ک دارد و نصب نمیشوند 2 - کیبورد مجازی وقتی گوشی اصلا زبان فارسی ندارد چطوری امکان پذیر میباشد ؟![]()
Last edited by sasan42; 27-04-2010 at 13:38.
امیر خان شما رو خیلی اذیت کردم شرمنده
اقا شارژر داره من یادم رفته بود که ازش عکس بگیرم اینم عکسش
امیر من کجا گفتم جایه هلدر هست من گفتم کنار جای باطری جای قلم نیست یعنی از اول این گوشی قلم رو ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیر خان داخل گوشی شما این فلدر OVI که من عکسشو گذاشتم هستش یا نه؟
در مورد باکس فکر نکنم برادرهای دزد ما بتونن به این کیفیت باکسش و بسازن در ضمن از نظر قیمت هم قیمت هلدر و شارژر فندکی از اون چیزایی که داخل پک های شما هست و من ندارم فکر کنم زیاد باشه و این برای این برادران دزد ضرر داره![]()
اقا رضا اینم چندتا عکس از هلدر شرمنده هنوز رو ماشین نصب نکردم ولی اگه روی ماشین نصب کنم عکسش رو اینجا میذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم عکس از دفترچه هلدرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این حساب گوشی شما رو نوکیا خودش با پک استاندارد نفروخته، یعنی مثلا یک شرکت 10000 تا سفارش داده گفته داخل پک های من هلدر و شارژ فندکی هم بزار!
نه داخل گوشی من همچین فلدری نیست!
قلم روی بعضی پکیج ها نیست! اون مشکلی نیست!
Last edited by amir200812; 27-04-2010 at 15:09.
خدا کنه این جوری باشه
امیر از نت میشه این دی وی دی رو دانلود کرد؟و حجم این دی وی دی چقدره؟
خب پس ، راستی خود شما از قلم استفاده می کنی من که امنیا هم دارم ولی تا حالا از قلم استفاده نکردم![]()
DVD چیز خاصی نیست! نرم افزار های رابط هست! OVI suite و نرم افزار های این مدلی!
حجمش 1.33GB هست!
من تا حالا استفاده نکردم و همیشه از اینترنت آخرین ورژن رو دانلود میکنم!
استفاده نمیکردم تا 7 8 روز پیش! کار باهاش خیلی راحت هست!کلاس هم داره، تابلو میشه که گوشی لمسی هست
![]()
[QUOTE=amir200812;4890631]DVD چیز خاصی نیست! نرم افزار های رابط هست! OVI suite و نرم افزار های این مدلی!
حجمش 1.33GB هست!
من تا حالا استفاده نکردم و همیشه از اینترنت آخرین ورژن رو دانلود میکنم!
استفاده نمیکردم تا 7 8 روز پیش! کار باهاش خیلی راحت هست!کلاس هم داره، تابلو میشه که گوشی لمسی هست
[/QU
خب پس امیر خان منم دانلودش میکنم
پس منم برم دنبالش ببینم میتونم پیدا کنم برا خریدن
تقزیبا یک ساعت پیش با برنامه SW UPDATER یه سرچیدم چندتا چیز جدید دانلود و نصب کرد یکیش هم N Gage بودش از راستش رو بخوای قبلا هم با N95 تو زمون خودش حال کرده بودم الان هم دارم با این حال میکنم(راستش برا این تا حالا در خریدش تاخیر داشتم برا این بود که نوکیا رو تحریم کرده بودم برا همون کاراش ... ولی دیگه تاب نیوردم)
Last edited by moby; 27-04-2010 at 20:49.
یکی جواب منو بده![]()
این مشکل هم برای گوشی من پیش اومد با 7780 میتونی تنظیمات رو ریست کنی قطعا درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)