تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدوم بهتره؟

راي دهنده
662. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سمند معمولي

59 8.91%
  • پژو 405

230 34.74%
  • پژو پارس

373 56.34%
صفحه 124 از 178 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1772

نام تاپيک: پــــــژو 405 و پژو پــــارس ( Peugeot )

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من هر دو ماشین رو دارم. ef7 بیشتره دوست من
    برادره من ! داداشه من به خدا تی یو 5 بیشتره . یه کلیپ صفحه قبل گذاشتم. کلی دیگه رو نت هست . من نمیدونم چرا نمیخوای قبول کنی !!
    باشه داداش قبوله.
    در مورد ایران خودرو هم باهات موافقم چون هم دروغ تحویل مردم میده وهم ماشین آشغال.
    تو اون کلیپی که گذاشتی 405 از سمن جلو زد میخواستم ببینم موتور 405 و سمند چی بود؟
    داداش 405 تی یو 5 بود سمند ef7

داره خودمونی میشه milad00790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برادره من ! داداشه من به خدا تی یو 5 بیشتره . یه کلیپ صفحه قبل گذاشتم. کلی دیگه رو نت هست . من نمیدونم چرا نمیخوای قبول کنی !!

سلام دوستان منم با نظر دوستمون actros موافقم شتاب tu5 بیشتر از ef7 هستش که این تفاوت شتاب مربوط به وزن دو خودرو هستش مثلا اگر موتور ef7 بر روی slx نصب بود قطعا شتاب بیشتری نسبت به tu5 داشت اونم به خاطر وزن خودور جدا از اینکه هر دو موتور موتور بروز و کم مصرفی هستند مثلا اگر دو خودرو 206 و slx tu5 از نظر شتاب برتری با 206 هستش اونم به خاطره وزن و جثه ی خودرو که این مورد برای سمند ef7 و slx tu5 کاملا صدق می کند.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان منم با نظر دوستمون actros موافقم شتاب tu5 بیشتر از ef7 هستش که این تفاوت شتاب مربوط به وزن دو خودرو هستش مثلا اگر موتور ef7 بر روی slx نصب بود قطعا شتاب بیشتری نسبت به tu5 داشت اونم به خاطر وزن خودور جدا از اینکه هر دو موتور موتور بروز و کم مصرفی هستند مثلا اگر دو خودرو 206 و slx tu5 از نظر شتاب برتری با 206 هستش اونم به خاطره وزن و جثه ی خودرو که این مورد برای سمند ef7 و slx tu5 کاملا صدق می کند.
    به جز این موضوع،طراحی آیرودینامیک خیلی مهمه
    سمند بیشتر شبیه چتر طراحی شده . بادگیره)

4. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیر دوست من موتور tu5 با ecu 7.4.4 شتاب اولیه بیشتری از موتور ef7 دارد یعنی اگر موتور tu5 رو سمند باشه شتابش از سمند ef7 بیشتره البته شتاب اولیه
    کلا شتاب یک خودرو بستگی به خیلی چیزها داره فقط وزن نیست نوع موتور . کامپیوتر موتور ecu . نحوه انتقال قدرت . وزن ماشین . ایرودینامیک ماشین . گشتاور موتور در دورهای مختلف
    این مثال هایی که زدم برای ماشینهای داخلی بیشتر صدق میکنه و هزاران کار دیگه برای شتاب ماشین میشه کرد

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هر دو ماشین رو دارم. ef7 بیشتره دوست من
    خیر دوست من 405 بیشتره حداقل بیش از 1 ثانیه اختلاف دارند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شتاب tu5 بیشتره
    ولی موتور ef7 اصلا صدا نداره یکی از آشناهامون داره از بغل آدم رد میشه آدم حالیش نمیشه از بس کم صدا هس

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

شتاب tu5 بیشتره
    ولی موتور ef7 اصلا صدا نداره یکی از آشناهامون داره از بغل آدم رد میشه آدم حالیش نمیشه از بس کم صدا هس
    اتفاقا تی یو 5 هم اصلا صدا نداره و خیلی نرم کار میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اتفاقا تی یو 5 هم اصلا صدا نداره و خیلی نرم کار میکنه
    ولی کم صداتر از EF7 نیست!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه به بهتر بودن باشه به نظر من tu5 از ef7 بهتره
    برتری هایی که داره
    کم مصرف
    پر قدرت و گشتاور فلت
    نرم و کم صدا
    خر کار
    قطعات بیشتر

11. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا من هر دو ماشین رو دارم. یه سورن Elx موتور ملی بنزینی دارم (که شتابش از موتور ملی گازسوز بیشتره بخاطر گاز مکانیکی) مدل 91 و یه slx tu5 مدل 90
    در هر حال از هر نظر موتور ملی راضیم کرده ولی slx یه مدتیه داره اذیت می کنه. 2 بار کل
    یربکسشو عوض کردم ولی بازم صدا میده. از همه جاش صدا در اومده فقط 1 ماه اول شتاب قابل قبولی داشت دیگه هر کاری کردم اون شتابو نداره ولی به سورن خیلی بیشتر فشار آوردنم اما خیلی راحت، بی صدا و پر شتاب و پر قدرته. معنی نداره ماشین خودمو بزنم تو سرش. ولی اینطوریه. عموم هم یه slx با من گرفت اونم الان با کلی مشکل مواجه شده. می خواد از دستش خلاص شه. تا حالا با سورن 45000 تا روندم. هیچ مشکلی نداشتم. خیلی هم راضیم. ولی با slx فقط 10000 تا روندم. پر از مشکل هستش.
    از لحاظ ایمنی که واقعا Slx من هیچ حرفی در برابر سورنم نداره. فقط مصرف کمترش باعث شده نگه دارمش و این امید که بالاخره مشکلاتش حل می شه
    دوستان می گفتن خودت ماشین رو داشته باشی می فهمی ماشین عالی هستش. منم اوایل همین حسو داشتم. الان کلافم

13. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •