سلام
من يه نرم افزازر نياز دارم كه فايلهاي پي دي اف رو به هم پيوند بزنه يعني پشت سر هم نمايش بده
لطفا راهنمايم كنيد
مرسي
سلام
من يه نرم افزازر نياز دارم كه فايلهاي پي دي اف رو به هم پيوند بزنه يعني پشت سر هم نمايش بده
لطفا راهنمايم كنيد
مرسي
سلام
من همیشه از نرم افزار tipard pdf استفاده میکنم.می تونید از لینک زیر دانلودش کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نرم افزار می خوام که فایل اچ تی ام ال رو به پی دی اف تبدیل کنه ولی نمی خوام که لینک توی صفحه اچ تی ام ال رو به پی دی اف تبدیل کنه یعنی حتی بعد ز تبدیل به پی دی اف به صورت لینک باقی به مونه![]()
سلام
پست زیر روببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي از لطفت
دانلودكردم و نصبشم كردم ولي بعداز join كردن فايهاي پي دي اف وبازكردن فايل جديد اين خطاروميده به معني اين كه فايل قابل خوندن نيست!!!!!!!!!
there was a problem reading this document (20)
اگر راه حلي داره لطفا بهم بگيد
تشكر
اگه شما نرم افزار Adobe Acrobat 9 Pro Extended رو داشته باشی تو قسمت file یه جاییش بود فکر کنم combine انجام میده همونطوری که از اسمش بر میاد.
سلام برنامه تبدیل pdf فارسی به ورد که درست کار کنه میشناسید............؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
با عرض سلام و خستنه نباشید خدمت دوستان و مدیران محترم
بنده یه برنامه ای رو میخواستم که صفحات اینترنتی رو به pdf تبدیل کنه ممنون میشم یه برنامه خوب باشه با pdf995 انجام میده ولی کلیه بجثها رو بهم میریزه اگه برنامه ای دیگه ای هست ممنون میشم با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مدیران محترم ضمن قبولی طاعت و عبادات
بنده یه برنامه ای میخواستم که بتونم صفحات اینترنتی رو مستقیما به pdf تبدیل کنم بدون هیچ مشکلی از برنامه pdf995 استفاده کردم ولی بخشهارو بهم میریزه ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه با تشکر
هیچ کدوم کار نکردن
اولی که از رپید شیر آپلود نمیشد
دومی هم که نه نصب درست حسابی میشد نه کرک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)