تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 170 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید.من دارم تحقیق میکنم 1 دوچرخه بخرم اولا واسه ورزش و لاغر شدن ثانیا مسیر من تو شهره ولی خوب به هر حال تو شهرم دیس انداز و چاله چوله داره.ضمنا مسیر سربالایی هم زیاد دارم چون خونمون مسیرش سربالاییه.بودجه حدود 300 تا 650 میخوام هزینه کنم.به نظرتون شهری بگیرم یا کوهستان؟چه مدلی پیشنهاد میکنید؟با چه مشخصاتی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید.من دارم تحقیق میکنم 1 دوچرخه بخرم اولا واسه ورزش و لاغر شدن ثانیا مسیر من تو شهره ولی خوب به هر حال تو شهرم دیس انداز و چاله چوله داره.ضمنا مسیر سربالایی هم زیاد دارم چون خونمون مسیرش سربالاییه.بودجه حدود 300 تا 650 میخوام هزینه کنم.به نظرتون شهری بگیرم یا کوهستان؟چه مدلی پیشنهاد میکنید؟با چه مشخصاتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

9

سلام.من میخوام یه دوچرخه بخرم که تو کوچه خیابون و سربالایی ها ازش استفاده کنم،الآن یه MERIDA : MATTS TFS 100 دارم و ازش خیلی راضی هستم،اما به درد من نمیخوره،آخه این چرخ واسه مسافت دور هستش و شتاب اولیه جالبی هم نداره،من که نمیخوام برم سفر قندهار! اینه که مدل بالاتر نمیخوام،یه مدل پایین تر بگیرم بهتره.میخواستم بدونم دوچرخه ای که به دردم بخوره سراغ دارید؟اگه میتونین مشخصات قطعاتش رو هم بگید.
    بودجه: حدود 460 یا پایین تر.
    (راستی ترجیحا مریدا باشه،چون خیلی از مریدا خوشم میاد).

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11 راهنمایی

من دارم تحقیق میکنم 1 دوچرخه بخرم اولا واسه ورزش و لاغر شدن ثانیا مسیر من تو شهره ولی خوب به هر حال تو شهرم دیس انداز و چاله چوله داره.ضمنا مسیر سربالایی هم زیاد دارم.
    اگر دوچرخه ای میخواین که باهاش تو دس انداز و سربالایی برین باید یه چرخ سبک بگیرین که این نوع چرخ ها به چرخ های کراس(Cross) معروف اند.دوچرخه های کراس معمولا به خاطر بدنه آلومینیومی وزنی بین 6-12 کیلو گرم دارند(ممکنه از جنس دیگه ای هم باشن).کمک وسط ندارن،فقط کمک جلو دارن.همون طور که گفتم واسه سربالایی و دست انداز و خاکی و... هستن،اما فکر پرش با این دوچرخه ها رو نکنین،چون اونوقت هر چی دیدی از چشم خودت دیدی!!!

نوع دیگه دوچرخه های دان هیل(Down Hill) هستن که نسبتا سنگین هستن و کمک وسط هم دارن.از این دوچرخه ها میشه واسه پرش استفاده کرد...(که معلومه به درد شما نمیخوره)

با تشکر از دوست عزیز ADEL_r جون که این اطلاعات رو در اختیارم گذاشتن.

با توجه به قیمتی که در نظر گرفتین میتونین از برند های Giant و Galant و *MERIDA* ،یه مدل کراس بگیرین....واسه لاغر شدن هم بالا رفتن از سربالایی ها باید کار ساز باشه!هر چی قیمت چرخ بیشتر باشه چرخ بهتره،ولی مهم اینه که به درد کار من و شما میخوره یا نه،من اشتباه کردم و یه چرخ 550 تومنی خریدم که خیلی خوب بود ولی به کار من نمیاد.فکر کنم شما هم یه دوچرخه مثل من میخوای؟خب من خودم اومدم تا دوستان منو راهنمایی کنن!!!،ولی فعلا مدل Merida : sub 20 یا sub 60 مد نظرم هست،چون نمیخوام باز پشومون بشم راهنمایی خواستم...
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    ببین دوست من این که شهری یا کوهستان بگیری رو باید سهراب بگه ولی دوچرخه های شهری برا لاغر شدن نیست چون موتور داره بدون موتور هم هست ولی به نظر من کوهستان بیشتر راست کارته ولی فکر نکنم هایبرد بد باشه
    من چند مدل کوهستان تو ذهنمه
    330-350 merida sub20
    merida sub40 420-440
    merida tfs100
    merida tfs300
    giant iguana
    giant yukan

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلام
    ببین دوست من این که شهری یا کوهستان بگیری رو باید سهراب بگه ولی دوچرخه های شهری برا لاغر شدن نیست چون موتور داره بدون موتور هم هست ولی به نظر من کوهستان بیشتر راست کارته ولی فکر نکنم هایبرد بد باشه
    من چند مدل کوهستان تو ذهنمه
    330-350 merida sub20
    merida sub40 420-440
    merida tfs100
    merida tfs300
    giant iguana
    giant yukan
    سلام....میشه قیمت ها و خصوصیت هاشون رو بگی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

از این کنودل مدل دوچرخه چیزه خوبی نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از این کنودل مدل دوچرخه چیزه خوبی نیست؟
    جووووووووووون
    سلام
    دو سه تاش قیمتش یادم رفت
    tfs 100 2009 480-90
    tfs100 2010 520-540
    giant yukan 450
    giant iguana نمیدونم
    tfs300 فکر کنم 2009 دیسکش 650-60
    sub60 680-700
    از نظر من شما یا ساب 60 بگیر یا تی اف اس سیصد یا تی اف اس صد 2010
    اگه منظورت کنندل بود خوبه ولی من قیمت ندارم ارزون هم نیست کنندل هم باید املاش cannondaleباشه نه cannondell
    راستی شدید دنبال یه جفت توپیه چرخ دیسکیهستم آلومینیو یک تکه حد اکثر 15-16 اورژانسی جون مادرتون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

واسه ی من سبک بودن و ترمز خیلی مهمه......................چون میخوام توی شهر رفت و امد داشته باشم

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

بچه ها توی سایتش نوشته Crossway+TFS+100-V+_+-Lady...........قضیه ی این LADY چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به پست های بالا که نوشتم یه سری بزنین آخه تا تایید شد چند تا پست بعدش نوشته بودن!
    نظرتون درباره Merida sub 60 چیه؟تا حالا ندیدم کسی داشته باشه که دربارش تحقیق کنم،اگه کسی داره یا دربارش میدونه کمکم کنه،مخصوصا قطعات.راستی قیمت هم اگه میشه بگین،دیگه امری نیست!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •