نظرتون راجع به رام dzha1 چیه؟
یکی از دوستان توی وبلاگش اونو معرفی کرده.
نظرتون راجع به رام dzha1 چیه؟
یکی از دوستان توی وبلاگش اونو معرفی کرده.
والا به یه امنیای دیگه دسترسی ندارم ... وقتی عکس میگیرم رنگهارو نمیتونه خوب نشون بده و پر از نقطه های ریزه.... با یه سری تنظیمات مثل WDR:On بهتر شد ولی هنوز ازش راضی نیستم...
عکس های فضای باز رو خوب میگیره ولی تو خونه خوب نیست.. می تونی یه عکس بگیری و اینجا بذاری. ممنون...
به سلامتی من در اولین روز استفاده از گوشی زدم فاتحشو خوندم!!
خواستم با Grandprix بیام و رام DXIA1 رو بریزم روی گوشی که متاسفانه دیگه گوشی بالا نمیاد! آرم Omnia میاد و دیگه بعد از اون ادامه نمیده.
ببینم بالاخره چی میشه.
دوستان کسی با این مورد برخورد کرده؟
ممنون
(فکر کنم خیلی Relax هستم ها. نه؟)
من بالاخره با مشاوره های دوستان این گوشی رو دیشب خریدم. یه سوال
فایل های رو که با بلوتوث به گوشی می فرستیم کجا ذخیره می شوند؟
همچنین صدا تو هندزفری خیلی خیلی پایینه. چجوری می شه بالاترش برد؟
Last edited by sepand_salehi; 15-01-2009 at 13:00.
خوب....
به راحتی مشکل حل شد. با استفاده از همون نرم افزار Grandprix و رام DZIA1.
دوستان نظرتون در مورد این نوشتن 16g بالای گوشیهای امنیا چیه آیا تو تمام گوشیها این نوشته بنده به یه موبایل فروش تو شهرمون گفتم سفارش داده آوردن میخواستم بردارم که این نوشته بالای سرش بود گفتم یه سوالی بکنم بردارم البته با گارانتی ماکروتل بود با تشکر آخه شک کردم چون تو عکس هایی که تو سایت ها دیده بودم این نوشته وجود نداشت ببخشید دیگه گفتم یه سوالی بکنم با تشکر....
تصاویر در خود دوربین خوب دیده نمیشه و علتش رزولوشون دوربین هست ولی وقتی به کامپیوتر منتقل کنید کیفیت بالایی دارند. درضمن میتونید دوربین رو آپدیت کنید چون دوربین با آپدیت شدن رام آپدیت نمیشه و جداگانه باید آپدیت بشه.
My Device > My Documents
برای تنظیم صدای گوشی هم از آموزش مربوطه اش که توی صفحات گذشته هست استفاده کنید.
میشه بفرمایید شما چرا این حرف رو میزنید؟
باطری i8510 برابر است با 1200 - باطری omnia هم 1450
Standby در گوشی i8510 حدود 300 ساعت - در گوشی omnia حدود 500 ساعت
حالا بنظر شما کدوم شارژ بیشتری نگه میداره؟
گوشیهای پاکت پیسی شارژ خوره دارن شما که اینو بهتر میدونی! من خودم امنیا دارم وضعیت نگهداری شارژ حداکثر 2 روزه و در حالتStandby هم شارژ کم می کنه ولی در عوض 4 ساعت باید تو شارژ باشه تا فول بشه باطریش ولی i8510 با 45 دقیقه تو شارژ بودن فول میشه. نمیگم i8510 بهتر از امنیاست.اصلا قضاوت و مقایسه این دوتا گوشی از هر نظر اشتباهه....امنیا کجا i8510 کجا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)