سلام دوستان
میگن برنامه های5800 سه چهار روزه که اومده ، نیازی هم به ساین کردن نداره. آیا صحت داره؟
پیشاپیش عیدتون مبارک
سلام دوستان
میگن برنامه های5800 سه چهار روزه که اومده ، نیازی هم به ساین کردن نداره. آیا صحت داره؟
پیشاپیش عیدتون مبارک
آره نسبت به امكاناتش قيمتش خوبه منم اگه چشمم نميگرفتش دودل نميموندم كه بخرمش يا نه . بگردي توي همين فروم من زياد پست زدم در مورد اين 2 تا گوشي .
تنها چيزي كه من واقعا حيفم اومد از دستش دادم lcd بود . جي پي اس هم كه ميشه اكسترنال و خوبش رو زير 100 تومن خريد خيلي هم پر قدرت . شتاب سنجش هم كه واسه جينگولك بازيه نبودش مهم نيست
ولي حالا بدون تعصب ميگم چند تا عكسي كه من ازش ديدم از پشتش واقعا يه جوري بود اصلا انگار نوكيا نيست كيفيت ساختش به نظر پايين ميومد در حالي كه هميشه كيفيت ساخت نوكيا از سوني بهتر بوده .
350 از پاساژ کنار علائدین! قرمز/ فارسی
یک سوال؟؟؟؟
چرا بعضی از تم هایی که ریختم می زارم بعد مثلا option رو می زنم کل صفحه خاموش می شه option باز میشه.حتی وقتی sms میاد هم این طوریه.چکار کنم؟؟؟؟
سلام
من هر برنامه ای که می خوام نصب کنم حتی جاوا error میده ، میگه ممکنه به گوشی صدمه بزنه. بنظر شما continue رو بزنم یا بیخیال نصب بشم.
خوب این فقط یه هشدار داره میده که شاید این برنامه به گوشی اسیب برسونه
اگه میخوای برنامه نصب بشه باید ادامه رو بزنی.
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم اگه جواب بدیم ممنون میشم
1. این گوشی در بازار 4 نوع داره 1.فنلاند اصل که خیلی کمه 2. چینی لیسانس فنلاند 3. مجارستان 4.چینی لیبل عوض به فنلاند خوب با توجه با این 4نوع و قیمت های متفاوت هر کدام کدومشون از کیفیت بالا تری بر خورداره منظورم اطمینانی تر هست خدایی آدم گیج میشه ؟
2. متاسفانه برخی از فروشنده ها در کشور یه کارایی میکنن که آدم شرمش میاد بگه می خوام بونم دقیقا چه وسایلی در جعبه ی این گوشی وجود داره که هنگام خرید کلاه سرم نره
3. از دوستانی که این گوشی رو خریدن هم خواهشمندم کمک کنن که این گوشی در کل گوشی خوبی هست؟ یا نه ؟
اگه جواب کامل و صحیح بدین ممنون میشم
مشکل از تم هست.
تمتون رو عوض کنید...
سوال!
وقتی هر برنامهی .sis رو می خواهم رو گوشیم نصب کنم Expired certificate می ده. تو فروم های خارجی گشتم، گفتن راهش اینه که باید با 7370 گوشی رو ریست کنی. (برنامه مثل fring ). حالا اگر گوشی مو هک کنم این مشکل بر طرف میشه یا ربطی نداره؟
ربطی نداره
شما قبل از نصب یک سال تاریخ گوشیتو برگردون عقب ارورExpired certificate رو نمیده دیگه
موفق باشین
1.هیچ فرقی ندارنفقط یه وسیله اس برای ایجاد بازار کاذب !!!
فقط مدل های گارانتی دار بعلت داشتن گارانتی قیمت بالاتری دارن
2.عکس از محتویات تو صفحات اول هست ولی این قطعات تو پکش هست
1.گوشی
2.باتری
3.مموری
4.سی دی و کابل یو اس بی
5.استند (پایه)
6.مچ بند به همراه یه مضراب با نام نوکیا
شما تو کلوپ نوکیا چی کار می کنی اصلا با اون گوشی پاره آجرت ؟
بالاخره هر خوشگلی یه ایرادی داره
عکسبرداریش جالب نیست ولی در عوض فیلمبرداریش واضح و با کیفیته و بدون فریز شدن تصویره
Last edited by ali racer; 19-03-2009 at 17:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)