خوب دوستان من الان اينجا رو ديدم . اگه زودتر ميديدم شايد خيلي بهتر بود . يه چند تا نكته بگم بدردتون بخوره . اول اينكه بجاي اينكه چند شهر بسازيد يك شهر بسازيد و در اولين فرصت تعداد اتاقهاشو زياد كنيد . يعني حد اقل به 15 برسونيد . بعدم اگه ميبينيد پول كم داريد شيفتي عمل كنيد يعني 5 نفر بيان تو پولاشونو خرج كنن و برن بيرون دنبال پول بعد 5 نفر ديگه بيان . بعدشم اوناييكه بيرون شهرن برن طرف شهري كه مغزاه داره . چون اونجا معدنه پوله . ميتونيد هر چي داريد بفروشيد . زيادم دنبال رد كردن مرحله ي خر نباشيد چون با 1000 دلار ميشه كلي لول زد اصلا نمي صرفه . بعد. آهان منو داداشم و چند نفر ديگه يه شهري داريم در گوشه ي سمت راست نقشه به عبارتي اولين شهر اين دنيا . اسمشم هست پرشيا . فعلا پره ولي احتمالا تو دو روز آينده ظرفيتو ميكنيم ده . احتمالا دو يا سه نفر ديگه هم ميتونن بيان . فقط يه راهنمايي كنم تو هر شهري هستين كه البته اگه ايرانيه بخيل بازي درنياريد . مثلا من الا 27 دلار پول دارم و مقدار 670 دلارو خرج شهر كردم و برادرم هم همينطور و چند نفر ديگه ولي يه عضوي الان تو شهر اومده هنوز هيچي خرج نكرده . اينجوري شهر رشد نمي كنه و فقط درجا ميزنه . اين پول به هيچ دردي نمي خوره پس سعي كنيد شهرو سريع ارتقا بديد. بعد ظرفيت هتل در اوليته . اگه هتل ساخته بشه براي اعضاي شهر رايگانه اما لول دوي هتل رو فعلا نزنيد چون كاملا بي مصرفه . در ضمن براي اينكه كسي شما رو تلكه نكنه پولتونو از حالت رايج در بياريد يعني رفتين تو شهر پولتونو به بانك منتقل كنيد يا خرج شهر كنيد . چون چند تا از شهر ها الان ديگه تواناييه دوئل رو پيدا كردن و هر آن ممكنه كل داراييتونو از دست بديد . پس حواستون جمع باشه
اينا نكات ابتدائي بود سواليم بود در خدمتم
راستي سرعت متوسط يا يه جورايي خوب در رشد و ارتقا اينه كه شما در كمتر از 4 روز به سطح مهارتيه 9 برسيد در غير اينصورت يعني كنديد و نكمته مهم ديگه كه همتون ميدونيد اسكيلهاست اونا رو بيخود صرف نكنيد سعي كنيد با يه تير چند نشون بزنيد وم به معناي مطلقش صرفه جويي كنيد
بدروووووووود

جواب بصورت نقل قول
... اصلا به من چه . عجب آدم گشادیه چکشش هم من باید بیارم براش.gif)

7%
11%
3%
6%
100%
2 hours