لطف کنید، بحث هدفون یا پلیرهای دیگه در تاپیک های مربوط به خودش دنبال بشه .. ممنون دوستان.
لطف کنید، بحث هدفون یا پلیرهای دیگه در تاپیک های مربوط به خودش دنبال بشه .. ممنون دوستان.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 29-03-2010 at 23:05.
سلام عرض می کنم خدمت همه دوستان پی سی .
سال نو همه مبارک باشه امیدوارم سالی پر برکت داشته باشید ...
مورد اول این که بالاخره تونستم ای اکس 35 از سونی رو ابتیاع کنم ، یه مطلب کوچیک نوشتم تو تاپیک هدفون .
دوم این که وقتی داشتم قیلم جولی اند جولیا رو می دیدم ، متوجه شدم که زیرنویس فارسی اش رو انداختم توی اس 9 و در کمال ناباوری دیدم که داره نشون می ده ، کاراکتر ها درست بود ، تنها مشکل اش این بود که راست چین نبود ، چپ چین کرده بودش ...
به نظر باید راهی باشه که فونت فارسی رو درست نشون بده ، خواستم برم روی سابتایتل ورکشاپ کار کنم ، اما گفتم قبلش اینجا مطرح کنم ، تجربه های دوستان رو هم بگیرم ، بعد برم سر وقتش
مورد بعدی این که من با آلارم این اس 9 مشکل دارم ، می خوام ست کنم که مثلا 5:30 صبح روشن بشه ، رادیو پخش کنه ، اما نمی تونم ، هر کاری می کنم نمی شه ...
یه راهنمایی کوچیک بفرمایید بد نیست
مرسی
یا حق
سلام، چند تا سوال: چرا قابلیت کپچر ویدئویی از طریق کابل TV-In که در A2 و A3 و Q5 گذاشته شده بود، توی دوتا PMP اخیری که کوون تولید کرده وجود نداره؟
یه نکته دیگه هم که دقت کردم برای PMP ها از صفحه نمایشای TFT بجای amoled استفاده میکنه. چرا؟
یکی هم اینکه آیا J3 ایران هم میاد؟
افراد زیادی هستند که با برنامه نویسی چیز های مختلف برای S9 درست کردن بهترینشون dnw هست.سلام عرض می کنم خدمت همه دوستان پی سی .
سال نو همه مبارک باشه امیدوارم سالی پر برکت داشته باشید ...
مورد اول این که بالاخره تونستم ای اکس 35 از سونی رو ابتیاع کنم ، یه مطلب کوچیک نوشتم تو تاپیک هدفون .
دوم این که وقتی داشتم قیلم جولی اند جولیا رو می دیدم ، متوجه شدم که زیرنویس فارسی اش رو انداختم توی اس 9 و در کمال ناباوری دیدم که داره نشون می ده ، کاراکتر ها درست بود ، تنها مشکل اش این بود که راست چین نبود ، چپ چین کرده بودش ...
به نظر باید راهی باشه که فونت فارسی رو درست نشون بده ، خواستم برم روی سابتایتل ورکشاپ کار کنم ، اما گفتم قبلش اینجا مطرح کنم ، تجربه های دوستان رو هم بگیرم ، بعد برم سر وقتش
جوون مستعد 17 ساله آلمانی که به تازگی moderator فررم کوون هم شده وبهترین چیزها رو برای S9 طراحی کرده.
من چون مثل شما اطلاعات زیادی تو این ضمینه که شما گفتید ندارم شاید اصلا راهنمایی که دارم میکنم خیلی مناسب نباشه ولی اگه راهنمایی برنامه نویسی خواستید حتما dnw کمک میکنه.
یا اگه به صورت کلی تر در لینک زیر مطرح کنید احتملا زحمات ارزشمند شما سریع تر به نتیجه خواهد رسید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر کنم اگه در لینک زیر مطرح کنید به نتیجه بهتری برسید.مورد بعدی این که من با آلارم این اس 9 مشکل دارم ، می خوام ست کنم که مثلا 5:30 صبح روشن بشه ، رادیو پخش کنه ، اما نمی تونم ، هر کاری می کنم نمی شه ...
یه راهنمایی کوچیک بفرمایید بد نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدamloed برق کمتری مصرف مکنهسلام، چند تا سوال: چرا قابلیت کپچر ویدئویی از طریق کابل TV-In که در A2 و A3 و Q5 گذاشته شده بود، توی دوتا PMP اخیری که کوون تولید کرده وجود نداره؟
یه نکته دیگه هم که دقت کردم برای PMP ها از صفحه نمایشای TFT بجای amoled استفاده میکنه. چرا؟
یکی هم اینکه آیا J3 ایران هم میاد؟
لینک زیر میتونه مفید باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 01-04-2010 at 20:11.
اغلب بحث کاهش هزینه اس.. و در مرحله بعد بحث کوچک کردن سایز و کاهش وزن (که هم در زمینه هزینه منعکس میشه و هم گرایش کاربرها که متمایل به سایزهای جیبی هستند)
//
j3 هم ایشالا بیاد .. مدلهای cowon تقریباً همگی تا حالا به ایران هم اومده ان .. این هم ایشالا میاد...
به جز اون هایی که برای بازار کشور کره درست شدند مثل N3,P5,L3
این پخش کننده ها در کشور های دیگه برای فروش عرضه نشدند
بجز این ها بقیه مدل ها همه در ایران (مدل هایی که در همه دنیا عرضه شدند) همیشه در بازارپیدا میشد.
حتی قبل از امرتات یادم هست که شرکت های بودندی که کوون وارد میکردند
Last edited by peaceful1; 02-04-2010 at 06:45.
از راهنمایی دوستان بسیار ممنونم ...
سر نزدم هنوز به اون فروم ، ولی چیزی متوجه شدم ، این بود که اشتباه نشون دادن کاراکتر ها ، به خاطر کدک نوشته هاست ، یعنی اگه سابتایتل رو یا Ansi سیو بگیرید ( که معمولا این طوریه ) کارکتر ها رو چرت و پرت نشون می ده ، اما اگه uft 8 یا unicode سیو بگیرید ، کاراکتر ها درست نشون داده می شه ، لی حروف جدا ، از چپ چین می شه .
متاسفانه هنوز راهی برای این یه مورد پیدا نکردم .
جالبی اش اینه که وقتی با کدک درست سیو میگیرم ، دیگه ساب تایتل ورک شاپ بازش نمی کنه و ارور می ده ...
اگه کسی چیزی به ذهنش خطور می کنه ، بگه
تنکس
یا حق
سلام
کسی از دوستان میدونه چطور میشه با U5 لیریک رو نگاه کرد ؟
من با LDB لیریک رو به آهنگ مارک کردم و تو پلیر ریختم
تو عکس زیر گفته دکمه منو رو نگه داره و لیریک رو بزن تا نشون بده ولی ما من گزینه لیریک رو نداره هر دوتا فریم ور رو هم ریختم
ممنون میشم کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)