تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 124 از 262 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

فیروز کریمی رو که عمرا بیارن.چون اون اصلا ملاحظه تو کارش نیست رک و راست همه چیزو میگه. تازه با اون تیکه ای که به علی آبادی انداخته بود عمرا بزاره این بشه مربی تیم ملی...

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اون برنامه نشون داد چقدر مردم ما احساسی و ساده لوحن...فدراسیون و سازمان خوب خودشونو پشت دایی پنهان کردن!
    اتفاقا تو مسئله اخراج دایی اصلا فدراسیون هیچ کاره بود:
    آخه شما چقدر ساده ايد
    كفاشيان كاره اي نيست در فدراسيون اون فقط دستوارتي كه از سازمان بهش ابلاغ مي شه رو انجام مي ده ونه انتخاب و نه بركناري دايي توسط نبوده
    همون طور كه گفت نه سر پيازه و نه ته پياز بلكه يك بله قربان گويي خوش برخورد است
    به قول یکی وقتی برنامه تبلیغات انتخاباتی یک کاندیدا نقش برآب میشه ممکنه خیلی اتفاقات بیفته.
    کسی که علی دایی رو برکنار کرده چون نمیتونسته به طور مستقیم اینکار رو کنه(هم به خاطر اینکه به خاطر دخالت سیاسیون تعلیق نشیم هم چارت سازمانی و حیطه وظایف مشخص بشه ) به فدراسیون دستور داده.
    خود کفاشیان هم که گفت من نه سر پیازم و نه ته پیاز.
    از اول هم انتخاب دایی اشتباه بود.
    Last edited by iman_s; 04-04-2009 at 01:31. دليل: اشتباه تایپی

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض اریش روته‌مولر مخالفتی با سرمربی گری تیم ملی فوتبال ایران ندارد

اریش روته‌مولر روز جمعه در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آلمان اعلام کرد که او احتمال دارد پست سرمربی‌گری تیم ملی فوتبال ایران را بر عهده بگیرد. این مربی آلمانی اما در ادامه گفت، به نظر می‌رسد که فدراسیون فوتبال ایران در نظر دارد، یک مربی ایرانی برای رهبری تیم ملی فوتبال خود انتخاب کند. یکشنبه‌ی پیش، در پی شکست تیم ملی فوتبال ایران در مقابل تیم عربستان سعودی، علی دایی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران برکنار شد. این بازی در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ در آفریقای جنوبی برگزار شد. تیم ایران در این دیدار پرخطا، در حالی که با نتیجه یک بر صفر پیش افتاده بود، بازی را با نتیجه‌ی ۲ بر ۱ به حریف سنتی خود واگذار کرد. پس از برکناری علی دایی، اریش روته‌مولر مربی آلمانی، سرمربی‌گری موقت تیم ملی ایران را بر عهده گرفت.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه
    اسم عربستان به خاطر بردن ایران و امارات توی نظرسنجی سایت فیفا قرار گرفته برای انتخاب شدن به عنوان تیم تاثیر گذار راند اخیر مسابقات مقدماتی

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

خدا پدر فدراسیون قبلی رو بیامزه
    حالا کو تا اینا بخوان مربی انتخاب کنند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

این فوتبال کاملا سیاسی است اصلا چه ربطی به نمایند اردبیل دارد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

از سوی یک منبع کاملا" آگاه اعلام شد

پروفسور بیژن شکیبا ! گزینه اصلی فدراسون فوتبال

برای جانشینی علی دایی در تیم ملی!!

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خبر جدیدی نیست؟
    بازم امروز و فرداهای اینها شروع شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

خوب اگه کفاشیان کاره ای نیست پس چرا چپ و راست بیانه و اطلاعیه میده و منم منم میکنه ؟؟؟یه بیانیه بده زیرشم امضا کنه :با ارادت خدمت مردم شریف ایران برگ چغندر فدراسیون جمهوری اسلامی ایران علی کفاشیان

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

تیم ملی گذشته ، حال ،آینده از نگاه علی کریمی

حرف دایی را قبول دارم/ ممكن است من یك سال یا شش ماه دیگر نتوانم برای تیم ملی بازی كنم /قطبی اگر مربی خوبی بود هیچ گاه روی زمین نمی‌ماند/اگر می‌خواهیم مربی ایرانی انتخاب كنیم همان بهتر بود كه با علی دایی ادامه می‌دادیم.

علی كریمی بازیكن شماره‌ی هشت فوتبال ملی و تیم پرسپولیس شاید یكی از تاثیرگذارترین بازیكنان فوتبال ایران در مسایل اخیر تیم ملی باشد. به گونه‌ای كه در طول ماه‌های گذشته بارها بحث وی برای حضور یا عدم حضور در تیم ملی جنجال‌های فراوانی را به همراه داشته است.

دعوت او به تیم ملی و عدم پذیرش آن و همچنین آشتی او با سرمربی تیم ملی موضوعاتی بود كه حتی گاهی پررنگ‌تر از متن فوتبال ایران نیز به آن پرداخته ‌شد. شاید كسی فكر نمی‌كرد كه در آخرین نشست خبری علی دایی پس از دیدار به عربستان باز هم بحث علی كریمی یكی از جنجالی‌ترین موضوعات این نشست باشد. در كل "كریمی" در دوران مربیگری علی دایی نامی بوده كه همواره سرمربی تیم ملی را به چالش كشیده است.

او در گفت‌وگویی مفصل پیرامون تمام این اتفاقات اظهارنظر كرد و تاكید كرد كه همچنان حاضر است در خدمت تیم ملی باشد.

علی كریمی با اشاره به اتفاقات اخیر تیم ملی و اخراج علی دایی از سرمربی‌گری این تیم اظهار كرد: هرچه كه اتفاق افتاده متعلق به گذشته است. در حال حاضر باید برای آینده‌ی فوتبال فكر اساسی شود. فدراسیون فوتبال نیز باید از این اتفاقات درس بگیرد.

وی گفت: در حال حاضر صعود به جام جهانی به اما و اگر خورده است و تیمی كه می‌توانست به راحتی به جام جهانی صعود كند در شرایط حدس و گمان قرار گرفته است. در این شرایط فدراسیون باید درست عمل كند تا افسوس‌های فوتبال بیشتر نشود. باید از گذشته درس بگیریم و این شكست‌ها را عبرت آینده كنیم.

كریمی خاطرنشان كرد: حرف و حدیث‌های امروز دردی را برای تیم ملی دوا نمی‌كند. نظرات زیادی مطرح شده اما، معتقدم در این شرایط ممكن است هر اتفاقی برای مربی تیم ملی می‌افتاد. عربستان چند مربی عوض كرده است و این یك روند طبیعی است. مهم این است كه در انتخاب مربی بعدی دقت شود.

كریمی در پاسخ به این سوال كه آیا علی دایی برای بازی با عربستان با شما صحبت كرد یا خیر، گفت: نه، دایی برای این بازی هیچ صحبتی با من نداشت. هر مربی حق دارد كه بازیكنانش را خودش انتخاب كند. در حال حاضر نیز ممكن است هر مربی كه انتخاب شود، دست به انتخاب بازیكنان متفاوت بزند و بازیكنانی كه تاكنون در تیم ملی حضور داشتند را دعوت نكند. این حق هر مربی است.

وی افزود: من حرفی ندارم. بهتر است درمورد گذشته بحث نكنیم. ولی چیزی كه مهم است این است كه تیم ملی را آماده كنیم. تیم ملی برای سه بازی آینده‌ی خود زمان اندكی دارد و تمام سه بازی نیز در فاصله‌ی كمتر از یك هفته برگزار می‌شود.

كریمی تاكید كرد: اگر تیم ملی بخواهد در خدمت هستم ولی اگر مربیان من را نخواهند برای تیم ملی دعا می‌كنم تا به جام جهانی صعود كند، چرا كه این آرزوی هر ایرانی است.

علی كریمی در پاسخ به ادعای علی دایی مبنی بر موثر ظاهر نشدن علی كریمی برای تیم ملی از بازی دوستانه‌ی ایران و كرواسی تاكنون، اظهار كرد: حرف دایی را قبول دارم؛ اما، ایشان فكر می‌كنند كه تنها خودشان برای تیم ملی موثر بوده‌اند. من در مصاحبه‌هایم بارها گفته‌ام كه خیلی وقت‌ها برای تیم ملی بازی‌های خوبی نداشته‌ام. خودم شجاعت این را دارم كه اعلام كنم همیشه خوب نبوده‌ام اما، دایی فكر می‌كند كه از روزی كه به تیم ملی آمد تا آخرین بازی‌اش بازی‌های موثری انجام داد و بهترین بازیكن تمام دوران تیم ملی بوده است.

وی افزود: چه من باشم و چه نباشم تیم ملی مهم است. ممكن است من یك سال یا شش ماه دیگر نتوانم برای تیم ملی بازی كنم، قطعا باید جوان‌های با استعدادی كه در فوتبال ایران نیز كم نیستند، بتوانند فرصت حضور در میدان را بدست آورند.

كریمی در پاسخ به این سوال ایسنا كه علت اصلی اختلافات شما با علی دایی چیست، گفت: من همیشه در خدمت تیم ملی بوده‌ام. شما بهتر است ماجرای برگشت من به تیم ملی را از خداداد عزیزی و حسین هدایتی بپرسید. من دوست ندارم در این موارد صحبت كنم. بازگشت من به تیم ملی دلایلی داشت كه تنها این دو نفر می‌دانند. من نمی‌خواهم در این باره صحبت كنم، اگر واقعیت را می‌خواهید از این دو نفر بپرسید. هر چند كه معتقدم در برخی از اوقات مطبوعات نیز بیش از اندازه شلوغ كردند.

وی همچنین درباره‌ی سرمربی آینده‌ی تیم ملی و بحث‌هایی كه درخصوص مربیان داخلی و خارجی مطرح شده است، گفت: فدراسیون فوتبال باید بداند كه چه كار می‌خواهد بكند. مطمئن باشید كه هیچ مربی نمی‌پذیرد كه برای سه بازی هدایت تیمی را برعهده بگیرد. در شرایط كنونی نیز تنها یك مربی خارجی خوب می‌تواند روند فوتبال ایران را تغییر دهد. تا كی می‌خواهیم سرمایه‌گذاری كوتاه مدت داشته باشیم. جام جهانی را كه داریم از دست می‌دهیم، حداقل فدراسیون فوتبال برای موفقیت تیم ملی در جام ملت‌های آسیا برنامه‌ریزی كند. فكرمی‌كنم تنها با یك مربی خوب خارجی می‌توان روند جاری فوتبال را تغییر داد.

كریمی درمورد افشین قطبی یكی از كاندیداهای سرمربیگری‌ تیم ملی گفت: اگر مربی خوبی بود هیچ گاه روی زمین نمی‌ماند. قطبی از زمانی كه از پرسپولیس رفته هیچ جا مشغول به كار نشده است.شاید او منتظر حضور در تیم ملی ایران بوده است! اگر می‌خواهیم مربی ایرانی انتخاب كنیم همان بهتر بود كه با علی دایی ادامه می‌دادیم.

كریمی با انتقاد از سیاست جذب مربی داخلی فدراسیون فوتبال گفت: اگر مربی جدید ایرانی باشد، باید پنج، شش تغییر در تیم ملی بدهد، چرا كه همیشه مربی جدید سیستم مربی گذشته را با همان بازیكنان ادامه می‌دهد. به نظر من اگر مربی ایرانی انتخاب شود، باید پیش از هر چیزی به دنبال این باشد كه ثابت كند مربی قبلی اشتباه كرده است. فكر می‌كنم با این روند به جایی نمی‌رسیم. باید مربی خارجی با قرارداد دو، سه ساله در فوتبال ایران حضور داشته باشد تا حداقل تیم ملی در سه بازی آینده بتواند با اطمینان بیشتری بازی كند یا حداقل در رقابت‌های پلی‌آف به جام جهانی صعود كند.

كریمی درمورد خداحافظی‌اش از تیم ملی گفت: من قبلا خداحافظی كرده بودم اما، بنا به دلایلی كه تنها آنها را عزیزی و هدایتی می‌دانند، بار دیگر به فوتبال ملی بازگشتم. من نیز باید روزی از فوتبال ملی خداحافظی كنم تا جا برای بازیكنان جدید باز شود. ولی باز هم تاكید می‌كنم كه در خدمت تیم ملی هستم و واقعا اگر مربی جدید احساس كند كه من می توانم به تیم ملی كمك كنم، در خدمت تیم ملی خواهم بود.

كریمی در پاسخ به این سوال كه چه عواملی باعث بركناری علی دایی شد، گفت: هر كسی نقطه ضعفی دارد. من هم در بازیگری ضعف‌هایی دارم. آقای دایی هر چند برای تیم ملی زحمت كشید اما، فكر می‌كنم لجبازی بیش از اندازه بیشترین آسیب را به او زد. غرور و لجبازی دایی بیش از اندازه بود. فكر می‌كنم هیچ كس به اندازه‌ی خود دایی باعث ایجاد این شرایط نشد و او خودش بیشتر از همه به خودش آسیب زد.

كریمی همچنین درمورد آخرین وضعیت مصدومیت خود نیز گفت: خدا را شكر تمریناتم را شروع كرده‌ام. می‌خواستم برای ادامه‌ی مداوا به آلمان بروم اما، در حال حاضر به دلیل تغییر شرایط تمریناتم را در تهران پیگیری می‌كنم، اگر درد كمرم بیشتر شود، شاید برای مداوا به آلمان رفتم.

وی همچنین درمورد دیدار آینده‌ی تیم پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا گفت: الغرافه از تیم‌های بزرگ لیگ قطر است. آنها قهرمان فصل پیش قطر بوده‌اند اما، معتقدم كه تیم‌های قطری هیچ گاه در رقابت‌های آسیایی عملكرد خوبی نداشتند ولی نباید این بازی را دست كم گرفت. باید بتوانیم بازی خوب همراه با كسب پیروزی انجام دهیم. اگر خوب عمل كنیم می‌توانیم سه امتیاز این دیدار را كسب كنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •