ممنون از توضیحاتت اما فک کنم کاملا متوجه منظورم نشدید . منظور من از اینکه بعد مدتی بی اثر میشه خود دارو هست. یعنی بعد یه مدت محلول دست ساز اثر خودشو از دست میده و میشه یه چیزی مث الکل خالی. خواستم ببینم این موضوع درسته یا نه.
ممنون
ممنون از توضیحاتت اما فک کنم کاملا متوجه منظورم نشدید . منظور من از اینکه بعد مدتی بی اثر میشه خود دارو هست. یعنی بعد یه مدت محلول دست ساز اثر خودشو از دست میده و میشه یه چیزی مث الکل خالی. خواستم ببینم این موضوع درسته یا نه.
ممنون
اهان از اون لحاظ منظورتونه ، نه دست ساز هم که باشه ماهیت ماده تغییر نمیکنه .اگر فرضا قرار بر فرار بودن ماده باشه چه صنعتی باشه چه دست ساز خواهد پرید!(که اینطور نیست نگران نباشید)
روآکوتان اثرش چطوره روی جوش ؟ ( ضررهاشو ول کنید)
یه درس درست و حسابی میده به جوشها....... و البته کبدتون !
( ضررهاشو ول کنید)
![]()
بیش از 90% افراد بعد از مصرف مقدار درست(هرکیلو گرم بدن 6عدد قرص) ، بطور قطع درمان میشن بدون بازگشت!
و موارد نادری هم بعد از گذشت دوماه پس از پایان دوره درمان، مجددا بازگشت دارن متاسفانه!
بهرحال عوارضش خیلی بده در مجموع![]()
هر کیلوگرم وزن بدن 6 عدد قرض یعنی چی ؟
مثلا فرض کنید یه فردی 55 کیلوگرمه دوره درمانیش به چه صورت میشه ؟
در مجموع 330 قرص رواکوتان رو باید مصرف کنه تا دوره درمانش کامل باشه! حالا بستگی به صلاحدید پزشک دز روزانش تعریف میشه مثلا دیدم به بعضی ها ماههای اول روزی یک عدد و ماههای بعد یک روز یکی و روز بعدش دوتا تجویز کردند.
برای بعضی ها یک روز در میون یک عدد و ...بستگی بنظر پزشک داره( شدت جوش های بیمار و همچنین ازمایشات خون دوره ای که انجام میده و اون حد چربی خونش و همچنین انزیم های کبدی تعیین کننده هست)
پ.ن:سرخود نمیشه مصرف کرد باید حتما تحت نظرات دکتر باشه![]()
یکی از فامیلای ما از این قرص مصرف میکرد باید بپرسم ببینم دز ش همینقدر بود ولی متاسفانه بعد از قطعش دوباره جوش ها برگشته . خانم هم هست . خانم بودن تو مصرف تفاوت داره ؟
مقدار دزش در سایت دارو آورده شده..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مقدار از بین 0.1 میلی گرم تا 2 میلی گرم در روز متغیره که دکتر این رو تشخیص میده.
مصرفش هم بین 15 تا 20 هفته.
والا اینو اطلاعی ندارم که احتمال برگشتش در خانمها بیشتر هست یا نه! میگم که دزش با توجه به شرایط بیمار تعیین میشه نمیشه نسخه دیگری رو برای هرکسی تجویز کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)