تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 394 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

O2 چه گرونه ولی 16.700.000 رنگ داره!!! این 310 تومن با چه گارانتی هست؟این p7 iriver چطوره؟
    ایریور پی 7 یکی از مدل های خیلی خوب pmp از محصولات این شرکت هست که روش حساب های زیادی باز شده و
    تمام امکانات برای یک pmp خوب رو داره !

سایر مشخصاتش رو میتونی بخونی :

صفحه نمايش مناسب در اندازه ي 4.3 اينچ از نوع TFT و با دقت 480*272 پيکسل
    • قابليت پخش انواع متنوع فرمت هاي موسيقي، فيلم و عکس
    • بدنه ي آلومينيومي و سبک
    • حداکثر زمان پخش: 50 ساعت براي فايل هاي صوتي و 7 ساعت براي فايل هاي تصويري
    • مجهز به 7 حالت اکولايزر از پيش تنظيم شده
    • حافظه ي داخلي: 8 و 16 گيگابايت و شيار کارت حافظه از نوع Micro SD با ظرفيت هاي 4، 8، 16 و 32 گيگابايتي
    • مجهز به پشتيباني از راديو FM
    • قابليت ضبط صدا
    • باتري يون ليتيوم استاندارد به همراه شارژر باتري
    • مجهز به پورت USB
    • وزن: 173 گرم
    • ابعاد: 73.2*112*13 ميلي متر
    .......
    در ضمن فرمت های OGG و FLAC و Xvid رو هم ساپورت میکنه ..
    اینترفیس جالبی هم داره که منو ها رو عین سرفصل ها و عناوین مهم روزنامه نشون میده!
    برخی دیگر از فرمت هایی که ساپورت میکنه :

AV1، MP4، WMA، MPG، FLV، XVID، DAT، 3GP، K3G، GIF، JPEG و BMP
    .................................................. .................................................. ..........

2. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این iriver p7 خیلی چشمم رو گرفته خیلی قشنگه(ویرایش: الان o2 سفید رو دیدم ششبیه هم هستن تقریبا"!)! نسبت به O2 چطوره؟مخصوصا" کیفیت صداش؟
    Last edited by pkr_legend; 15-12-2009 at 00:03.

داره خودمونی میشه FarsGolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    کابل یو اس بی آی پاد رو گم کردم جایی سراغ دارید برای تهیه؟
    ضمنا من از قابلیت قدم شمار آی پاد نانو بدون سنسور نایک استفاده میکنم نمی دونم اون سنسور نایک برای چیه و اصلا به درد می خوره یا نه کسی اگه گرفته به من هم بگید لطفا. تو بخش فیتنس که pedometer رو فعال می کنم هم زمان میندازه هم قدم شمارش کاملادرست میشماره.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

O2 چه گرونه ولی 16.700.000 رنگ داره!!! این 310 تومن با چه گارانتی هست؟این p7 iriver چطوره؟
    دیگه PMP خوب و درجه یک گرونه .. و همیشه هم قیمت اش حدود 300 تومنه انگار.. همین zen vision:m مرحوم خودت هم سال 84 ، حدود 320 تومن بود (30 گیگ) ... برحسب تورم حساب کنی به پول الان میشه 400 و خورده ای!!

o2 هم قیمتی که من دارم 8 گیگ 290 تومن و 16 گیگ 325 تومن بوده.. گارانتی امرتات اونطور که پرسیدم.

//

در مورد 16 میلیون رنگ : دیگه الان همه دارن میرن سمت 16 میلیون رنگ .. S9 از cowon همینطوره .. Xfi کریتیو همینطور .. creative zen همینطور -- و خلاصه نسل جدید پلیرهای رده متوسط و بالای اکثر کمپانی های معتبر.

//

p7: پاراگراف زیر.
    این iriver p7 خیلی چشمم رو گرفته خیلی قشنگه(ویرایش: الان o2 سفید رو دیدم ششبیه هم هستن تقریبا"!)! نسبت به O2 چطوره؟مخصوصا" کیفیت صداش؟
    از نظر سایز یه مقدار جمع و جورتر از O2 هستش... از نظر کیفیت تصویر پایین تر از o2 قرار می گیره .. بخصوص بخاطر اینکه P7 هنوز 260k هستش در حالیکه o2 همونطور که گفتی 16m هستش--- از نظر حمایت از فرمت هم نمیتونه به O2 برسه.

از نظر کیفیت صدا، P7 مثل خیلی کارای دیگه iriver صدای خیلی خوبی داره.. اما اگه بطور مشابه O2 رو هم مثل کارای دیگه cowon بدونیم (که هست) معنی اش اینه که احتمالاً برای کاربر سخت گیر تر، o2 خوش صداتر باشه... میشه نزدیک بهم توصیفشون کرد.

قابلیت های مشترک و خوبی مثل اسپیکر - کارت حافظه - حمایت از متن - .. هم که در هر دو هست.

o2 رادیو نداره .... در عوض P7 ظاهراً قابلیت TV out رو نداره.

هر دو نهایتاً انتخاب های خوبی به نظر میان.

6. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    کابل یو اس بی آی پاد رو گم کردم جایی سراغ دارید برای تهیه؟
    ضمنا من از قابلیت قدم شمار آی پاد نانو بدون سنسور نایک استفاده میکنم نمی دونم اون سنسور نایک برای چیه و اصلا به درد می خوره یا نه کسی اگه گرفته به من هم بگید لطفا. تو بخش فیتنس که pedometer رو فعال می کنم هم زمان میندازه هم قدم شمارش کاملادرست میشماره.
    طبیعتاً هرجا که ipod بفروشه باید اینطور لوازم جانبی ساده رو داشته باشه .. به پاساژ کامپیوتری نزدیک خونه ات سر بزن .. اگه تهران هستی پاساژ پایتخت یا پاساژ ایران.

//

درسته نسل جدید نانو اون pedometer (گام شمار) رو داره .. اما با nike+ipod قدری فرق داره .. nike+ipod لوس بازی اش (!) بیشتره .. (البته شوخی می کنم -- کلاً چیز جالبی به نظر میاد.)... اون گام شمار صرفاً کالری و گامها رو ثبت می کنه .. nike+ipod در عوض یه سری داده های بیشتری رو ثبت و مدیریت می کنه؛ مثلاً سرعت-مساف-مدت زمان هر جلسه پیاده روی -- ارتباط با آیتونز برای اینکه مثلا نمودار پیشرفت داشته باشی -- هیجان انگیز ترین آهنگ رو پخش کنه تا بیشتر انگیزه ایجاد بشه و ...

اون nike+ipod یه قطعه اس که زیر ipod ات وصل میشه و بعد توی منوی fitness یه گزینه جدید بالای pedometer اضافه میشه...

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان اين mp3player فيليپس كيفيتش چطوريه ؟
    اين مدل GoGear مثل اينكه 27 ساعت شارژ نگه ميداره و 2 گيگش تو بازار 60 هزار تومانه ؟
    mp3player كه اينقدر شارژ نگه داره از سونی ، كريتيو يا iriver تو اين رنج قيمت هست ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی از کمکتون احتمالا" بین O2 و P7 یکی رو می خرم ،باید از نزدیک ببینم. کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟(راستی سیمور جان اگه فضولی نیست! الان چه mp3player ی داری؟)
    (ویرایش:اینطور که تو review ها نوشته p7 تاچ اسکرینش خیلی داغونه!)
    ویرایش 2:با توجه به اختلاف قیمت حدود صد هزار تومن O2 به جز صفحش چه چیزی داره چه نسبت به P7 بهتر باشه؟earphone ش چطوره؟
    ویرایش3!!!:این X-Fi 2 قضیش چیه؟ البته صفحش کوچیکه
    Last edited by pkr_legend; 15-12-2009 at 23:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام .بله ظاهرا nano+nike همون چیزیه که میخوام .
    سوالی که دارم اینه که ایا دویدن و کلا لرزشمثله دوچرخه سواری و.. برایه lcd ضرر نداره .
    یه سواله فنی هم دارم .باطری ایپاد چطوره چون برای من باطری هم خیلی مهمه
    با تشکر

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

شما چه ایپادی میخواهید بگیرید ؟ خیر باطری ها شون مشکلی نداره و قابل قبول هست و کمترینشون برای ایپاد شافل با 10 ساعت پخش موسیقی هست !!! ...
    تا اونجایی که میدونم خیر به ال سی دی لطمه ای وارد نمیشه چون هارد دیسک که نیست ...
    لینک زیر رو مشاهده کنید :

کد:

داره خودمونی میشه FarsGolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

طبیعتاً هرجا که ipod بفروشه باید اینطور لوازم جانبی ساده رو داشته باشه .. به پاساژ کامپیوتری نزدیک خونه ات سر بزن .. اگه تهران هستی پاساژ پایتخت یا پاساژ ایران.
    جایی که خریدم نداشت پایتخت فقط نرفتم . پاساژ پایین میدون ولیعصر و ایران هم نداشتن.
    فکر می کردم همه جا پیدا بشه ولی هیچ جا نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •